Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:No ja przeczytalam na belly ze w 38 tyg cycki moga zrobic sie znowy wiekszr i sie zalamalam... ja juz mam ogromne
Hmm mi po porodzie się zwiększyły tak jak w kurtce zapinałam się z brzuchem bez problemu to tak w cyckach mam problem teraz zapinaniemRudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:FASIA AMY to ja gdzies kolo Waszego terminu rodze
mam nadzieje ze 2 kwietnia ale moja sis by sie ucieszyla jakby to byl 5 bo ona ma wtedy urodziny
ale Olo chyba nie poczeka, chyba, że lekarz się zgodzi
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Amy jak tam akcja fotelik ?
niepotrzerbnie się rozwodzi nad czyimiś wpisami
i sieje zamęt
takie moje pierwsze odczucie. Ja uważam że kupienie używanego fotelika to nic dobrego, ale każdy ma prawo wyboru. Nie wiem czemu tam się tak rozwodzą nad wszystkim co jest w wątku... brak dystansu do sprawy jest okropny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:ahahahah muszę to napisac - Daisy szuka dziury w całym
niepotrzerbnie się rozwodzi nad czyimiś wpisami
i sieje zamęt
takie moje pierwsze odczucie. Ja uważam że kupienie używanego fotelika to nic dobrego, ale każdy ma prawo wyboru. Nie wiem czemu tam się tak rozwodzą nad wszystkim co jest w wątku... brak dystansu do sprawy jest okropny
Amy_ lubi tę wiadomość
-
poza tym jak kogoś nie stać na nowy fotelik to niech kupuje używkę lepszej firmy, no nie kazdego musi być stać wyjebać 600 zł za fotelik a jeszzcze do tego baza za drugie tyle? to kupa kasy...
Rudzia, Angela89, weronika86, CzaryMary, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:poza tym jak kogoś nie stać na nowy fotelik to niech kupuje używkę lepszej firmy, no nie kazdego musi być stać wyjebać 600 zł za fotelik a jeszzcze do tego baza za drugie tyle? to kupa kasy...
jej zdaniem ktos taki nie powinien miec dzieci o ile dobrze pamietam..
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:poza tym jak kogoś nie stać na nowy fotelik to niech kupuje używkę lepszej firmy, no nie kazdego musi być stać wyjebać 600 zł za fotelik a jeszzcze do tego baza za drugie tyle? to kupa kasy...
Zwłaszcza że niektóre pisały że będą go używały tylko wyjątkowych okolicznościach. I ktoraś pisała jeszcze że auto najlepiej jeszcze wymienić jak się ma staryRudzia lubi tę wiadomość
-
Angela, zapomniałas o budzeniu się w mokrej, przepoconej poscieli, non stóp spoconych i spuchnietych stopach (już przeszło), wiecznej Saharze w gębie i cyckach jak kamienie z których leje się non stop. A tak w ogóle obkurczanie macicy mnie szczególnie nie boli.
Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość