Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Angela, zapomniałas o budzeniu się w mokrej, przepoconej poscieli, non stóp spoconych i spuchnietych stopach (już przeszło), wiecznej Saharze w gębie i cyckach jak kamienie z których leje się non stop. A tak w ogóle obkurczanie macicy mnie szczególnie nie boli.
-
nick nieaktualnyMurraya wrote:AMY- a Tobie...no cóż Ci życzyć w skończonym 38tc - chyba...porodu w wybranym terminie
Ale tak tak Amy gratuluje !Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 00:12
Murraya, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzez takie kwasy w sumie nie dziwie się że dziewczyny nie chcą się udzielać. Bo cokolwiek napiszą może być źle odebrane. Rozumiem wolność słowa, że każdy ma swoje zdanie, styl. Ale tam chyba trochę przesadzają.
Rudzia, Amy_, Murraya, maggie86 lubią tę wiadomość
-
ja też już idę. miałąm czekać na męża bo o 2 kończy służbę ale chyba mu się przedłuży bo mają poszukiwania
więc idę spać. Olo mnie pewnie znów wybudzi o 3 i nie będę mogła spać do 5 jak wczorajPrzysięgam że dzisiaj będę go lała po dupie
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:ja też już idę. miałąm czekać na męża bo o 2 kończy służbę ale chyba mu się przedłuży bo mają poszukiwania
więc idę spać. Olo mnie pewnie znów wybudzi o 3 i nie będę mogła spać do 5 jak wczorajPrzysięgam że dzisiaj będę go lała po dupie
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Rudzia, nie ma lekko.
A jeszcze chciałam zapytać dziewczyny, które urodziły. Czy wy dostałyscie niebieskie pudełka czy tak jak ja badziewne pudełka dzidzius, w którym była woda, pieluszka dada, mydelko i próbka kremu?
Cyca dzieciowi podany to ide spac do 3. Dobranoc.