Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej ja dzis dzien miałam przy szafce którą zamówiłam , przyszła
składania wiercenia od Zajebania ostatni raz zamawiam online.Ale ładna bielutka tylko kuzwa nie ma miejsca na nią i trza ją do salonu pod tv dać nie ma wyjścia .
Dziękuje Za Życzenia Kobitki
30 lat ! ! ! -
nick nieaktualnyHej, już se nie śpię :p spałam chwile bo dwie u mnie zaczynaja rodzic i jedna łazi od wczoraj od 14, skurcze co 4 minuty a rozwarcia brak, strasznie sie dziewczyna meczy a ma dziecko 4200... I do tego panikuje. A druga poszła właśnie na porodówkę , ale od 1 nie dawała spac
Krysti lubi tę wiadomość
-
Hej witam sie w 38 tygodniu, ciaza donoszona ale sie ciesze teraz to juz czekam az sie zacznie:D:D:D:D
Jaga, Aguś86, Anka1501, Fasia, hwesta, Robotka1, Murraya, mantissa, misia83, weronika86, KasiaKwiatek, Klaudia90, Bambi85, CzaryMary, Ewelcia, Amy_, iwonka1077, NY, lysinka, haneczka, Angela89, MartaAlvi, Krysti, liloe, maggie86, Rudzia, Justinka, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
Dobry
Dziewczyny gratki kolejnych tygodni
Krysti 100 lat i lekkiego porodu :*
Amy ja miałam wywolywany poród i dopiero po ósmym dniu kroplowek i po zastrzykach co drugi dzień dopiero urodziłam, wiec nie licz ze będziesz miała szczęście urodzić po pierwszejAmy_, Krysti lubią tę wiadomość
-
Bry.. Co za hooyowa noc za mną.. Coraz gorzej mi się śpi. Nie mogę sobie miejsca znalezc. Na lewym boku niewygodnie, na prawym ciągnie brzuch i mam wrażenie ze zgniatam Julka.. Koszmar! Do tego 4 razy wstawanie do kibla. Parcie na pęcherz ze nie da się wstać a w WC zero.. Ehh podły mam nastrój..
Amy super, że już jesteś na tym etapie. Niewiele zostało do końca. Torba spakowana?gratulacje!
Innym zaczynającym nowy tydzień również gratuluję.
Krysti wszystkiego najlepszego! Zdrówka i spokojnego rozwiązaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 06:53
Amy_, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry:)
Czytałam lipcowki wczoraj-o wadze. Ja pierdykam co za motloch sieją te dwie. Brrr.
Tu by chyba zostały zlinczowane malolaty a potem zbanowane:D nie cierpię takiego stylu pisania.
I mam identyczne zdanie jak Ty Amy-znam Daisy z różowej strony ale inaczej ją zapamietalam.
Fasia ło jeju współczuję nocki. Jesli mogę doradzić to jasieczek podlozony troszkę pod brzuch sprawia że ten nie ciągnie. Ja wyleze na bokach byle brzuch był podparty.
Krysia wszystkiego najlepszego kochanie:) spełnienia marzen i cudownego bobaska:))
Agus forum zobowiązuje:) do nadrabiania ;P
Kurde zaraz wstaje. Muszę dziś chatę ogarnąć żeby mąż się za głowę nie złapał jak wróciAguś86, Amy_, Murraya, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hwesta odczuwalnosc skurczow jest dziwna i bym się tym nie kierowała. Ja podczas jednego ktg miałam skurcze na poziomie 50 i strasznie się meczylam a innego jak miałam 120 to mnie ledwo cmilo. Nie wiem jak to jest ale czasem tak bywa.
Chociaż po tylu godzinach to wyobrażam sobie ze ona jest mega zmęczona i zirytowana.mantissa, maggie86 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Arghhhh ta dziewczyna co tak panikuje i jęczy od wczoraj a nie ma postępu porodu zwija sie z bólu przy skurczach 20 :p chyba dramatyzuje
A ona może być już po prostu zmęczona:)
Z boku to wygląda tak jak piszesz ale niebawem się przekonasz co to Znaczy meczyc się że skurczami:)Anka1501, mantissa, Aguś86, Amy_, lysinka, maggie86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Uwierz że raczej nie dramatyzuje:) każdy ma inny próg bólu:)
A ona może być już po prostu zmęczona:)
Z boku to wygląda tak jak piszesz ale niebawem się przekonasz co to Znaczy meczyc się że skurczami:)
Dokładnie tak
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny