Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Dostałam nowych rozstępów i od razu smarowalam je olejkiem ze słodkich migdałów przez dwa dni i jestem w szoku. Nie poglebily się i już są bialutkie :) dlaczego nie znałam tych olejków w poprzedniej ciąży?? no czemu?? ;P
    ja wiem :D bo nie znałaś mnie 8)

MF mi tu mówią że mi opadł ale ja tego nie czułam, tzn zgaga mi minęła i od 3 dni nie mogę legginsów nosić normalnie bo zjeżdżają mi pod brzuch.

Hwesta jutro ciąża donoszona a Ty chcesz się na własne żądanie wypisać:) ja bym czekała!

MARY to kogo proponujesz jako delegatów??

BAMBI weź nie żartuj że mąż nasze wypociny czytał! zaraz głowę w piach wsadzę:P

Anka1501, Bambi85, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, nie wiem jak to zrobilam ale przeczytałam całą waszą nocną wypocinę :) to teraz się zastanawiam czy warto było :P

MF ja się z Toba łącze bo u mnie też jakieś dziwne rzeczy jeśli chodzi o dwójki. Jeszcze chyba nigdy nie musiałam wstawać w nocy na kupkę z tym że ja mam biegunkę, straciłam już prawie dwa kilo!

Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wole w domu być niż tu jak już mała pomierza i sie okaże ze wszystko dobrze :) mam nadzieje ze do porodu nie bedą tu trzymać :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka - właśnie mam problem z podaniem propozycji reprezentantów... W sumie to chyba rezygnuję z tego pomysłu. Przed chwilą przeczytałam po łebkach temat "używanego fotelika" i stwierdziłam, że nie ma co tam wchodzić - coby się nie zarazić potrzebą upuszczenia jadu...

aaa i ograrniając wzrokiem Twój post - przeczytałam, że odpadł Ci pępek :) buhahah ( a tobie rzekomo OPADŁ BRZUCH) Cięzko mi czytać ze zrozumieniem :)

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto by sie tam kaczko przejmowal :P niech sie cieszy ze ma co jesc :P

Bambi85, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy gratki już niedużo ci zostało :)
    Ja też wieczorem się usmialam ale jakoś nie miałam siły
    Kristi wszystkiego najlepszego :)

Ja dziś mam plan poprasowac a wieczorem zrobić ciasto bo koleżanka ma do mnie przyjechac no i wmmiędzyczasie was poczytam :) matki wariatki :D

Amy_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi ze kto do maja nie da rady? Matka, Olo czy kaczka? :P

Dzisiaj nie snilam o seksie. Snil mi sie robokop wielkosci bloku z ktorym walczylam :P chyba to sen Olka przejelam jego sny :P

nick nieaktualny, haneczka, nick nieaktualny, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehh Amy jak głowa ??
    Fasia rogal do spania nie pomaga?już wszystkie z nas lipnie śpią więc nie jesteś jedyna :) :)

Aa i dziś muszę jeszcze na necie znalesc niedrogo komode z Ikea ktoś kupował może przez allegro? Zastanawiam sie czy faktycznie są z Ikei????

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam rogala z pierwszej ciąży i wtedy co noc się do niego przytulalam, a teraz mnie tak wkur... że leży ciągle pod łóżkiem :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow gorąco na lipcówkach...chyba z racji miesiąca :-D ale serio...poziom dyskusji żenujący, kilka z nich na prawdę gimnazjum. Współczuję tym pozostałym bo wątek...do dupy. Kłótnie dogryzanie o kilogramy, foteliki, a grupa hrabianek z fb też niezła. Moje faworytki to Daisy i Mia... Aż dziwne, że ktoś tam chce dołączyć...po co to się stresować w ciąży obcowaniem z takim gów...?

Ufff na szczęście jestem kwietniówką :-D

Amy_, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY no w sumie najbardziej martwie sie o kaczke, jak Mary :P Olo jest pewnie twardy i uparty po matce :P
    ROBOTKA no troche czytal :P, akurat trafil na moment o zdjeciu "twojego" w portfelu :P, on juz sie wycfanil, wie ze jak brechtam sie do monitora i odrwcam lekko leptopa to trzeba sie zainteresowac :P, ale nniedlugo czytal bo musial isc do pracy, wczoraj sobie zorbil dzien dziecka, wiec dzisiaj stwierdzil ze pojdzie ale chyba ucieknie, zzeby zdazyc na wizyte ;).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 09:14

Amy_, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze to nawet nie zagladam na te lipcowki, a Daisy i Mia to imiona moich psow, tzn mieszkaja u rodzicow ale sa jakby moje :P

Amy_, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lysinka, nick nieaktualny, haneczka, Murraya, Rudzia, nick nieaktualny, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po szpitalnym śniadanku cukier 150 zajebiscie

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo w szpitalach dieta cukrzycowa to ściema :P

nick nieaktualny, Aguś86 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka lekko ćmi. Ale wypije kawe i przejdzie :) ten bol to pikus w porownaniu z tym co sie dzialo w pn wt i srode

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kto mi poda stronę albo datę tej akcji fotelikowej!!! przewaliłam cały 26 luty i nic!

MARY weź napij się kawy może Ci myślenie się włączy:D taaa odpadł mi pępek:D

to Mantissowemu Julkowi odpadł:D czego bardzo grtatuluję:D

nick nieaktualny, Amy_, Bambi85, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    A ja mam rogala z pierwszej ciąży i wtedy co noc się do niego przytulalam, a teraz mnie tak wkur... że leży ciągle pod łóżkiem :P
    Aguś u mnie to samo... Mam tą poduche do spania i czasem jest ok ale w większości to mnie po prostu wkurwia i leży w nogach. Śpię z małym jaskiem pod głową i drugim pod brzuchem :-D

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka 27luty :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a zeby pomedzic, bo w sumie nie mam komu wiec sorry, trafilo na Was :P...wczoraj maz sie dowiedzial, ze w pon i we wtorek musi byc pod Przemyslem, no zesz k...., se wymysili akurat teraz, a z Poznania to szmat drogi. Jak mi dzisiaj znowu cos wyjdzie w ktg to chyba umre ze strachu przez te pare dni i bede na bacznosc lezec.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi- Przemyśl? To niedaleko ode mnie ale z Poznania to pol Pl musi przejechac!

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 3502 3503 3504 3505 3506 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ