Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Dostałam nowych rozstępów i od razu smarowalam je olejkiem ze słodkich migdałów przez dwa dni i jestem w szoku. Nie poglebily się i już są bialutkie
dlaczego nie znałam tych olejków w poprzedniej ciąży?? no czemu?? ;P
bo nie znałaś mnie
MF mi tu mówią że mi opadł ale ja tego nie czułam, tzn zgaga mi minęła i od 3 dni nie mogę legginsów nosić normalnie bo zjeżdżają mi pod brzuch.
Hwesta jutro ciąża donoszona a Ty chcesz się na własne żądanie wypisaćja bym czekała!
MARY to kogo proponujesz jako delegatów??
BAMBI weź nie żartuj że mąż nasze wypociny czytał! zaraz głowę w piach wsadzęAnka1501, Bambi85, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, nie wiem jak to zrobilam ale przeczytałam całą waszą nocną wypocinę
to teraz się zastanawiam czy warto było
MF ja się z Toba łącze bo u mnie też jakieś dziwne rzeczy jeśli chodzi o dwójki. Jeszcze chyba nigdy nie musiałam wstawać w nocy na kupkę z tym że ja mam biegunkę, straciłam już prawie dwa kilo!Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka - właśnie mam problem z podaniem propozycji reprezentantów... W sumie to chyba rezygnuję z tego pomysłu. Przed chwilą przeczytałam po łebkach temat "używanego fotelika" i stwierdziłam, że nie ma co tam wchodzić - coby się nie zarazić potrzebą upuszczenia jadu...
aaa i ograrniając wzrokiem Twój post - przeczytałam, że odpadł Ci pępekbuhahah ( a tobie rzekomo OPADŁ BRZUCH) Cięzko mi czytać ze zrozumieniem
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Amy gratki już niedużo ci zostało
Ja też wieczorem się usmialam ale jakoś nie miałam siły
Kristi wszystkiego najlepszego
Ja dziś mam plan poprasowac a wieczorem zrobić ciasto bo koleżanka ma do mnie przyjechac no i wmmiędzyczasie was poczytammatki wariatki
Amy_, Krysti lubią tę wiadomość
-
Hehh Amy jak głowa ??
Fasia rogal do spania nie pomaga?już wszystkie z nas lipnie śpią więc nie jesteś jedyna
Aa i dziś muszę jeszcze na necie znalesc niedrogo komode z Ikea ktoś kupował może przez allegro? Zastanawiam sie czy faktycznie są z Ikei???? -
nick nieaktualnyWow gorąco na lipcówkach...chyba z racji miesiąca
ale serio...poziom dyskusji żenujący, kilka z nich na prawdę gimnazjum. Współczuję tym pozostałym bo wątek...do dupy. Kłótnie dogryzanie o kilogramy, foteliki, a grupa hrabianek z fb też niezła. Moje faworytki to Daisy i Mia... Aż dziwne, że ktoś tam chce dołączyć...po co to się stresować w ciąży obcowaniem z takim gów...?
Ufff na szczęście jestem kwietniówkąAmy_, CzaryMary, Angela89, maggie86, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
AMY no w sumie najbardziej martwie sie o kaczke, jak Mary
Olo jest pewnie twardy i uparty po matce
ROBOTKA no troche czytal, akurat trafil na moment o zdjeciu "twojego" w portfelu
, on juz sie wycfanil, wie ze jak brechtam sie do monitora i odrwcam lekko leptopa to trzeba sie zainteresowac
, ale nniedlugo czytal bo musial isc do pracy, wczoraj sobie zorbil dzien dziecka, wiec dzisiaj stwierdzil ze pojdzie ale chyba ucieknie, zzeby zdazyc na wizyte
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 09:14
Amy_, CzaryMary, KasiaKwiatek, maggie86, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kto mi poda stronę albo datę tej akcji fotelikowej!!! przewaliłam cały 26 luty i nic!
MARY weź napij się kawy może Ci myślenie się włączy:D taaa odpadł mi pępek:D
to Mantissowemu Julkowi odpadłczego bardzo grtatuluję
CzaryMary, Amy_, Bambi85, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:A ja mam rogala z pierwszej ciąży i wtedy co noc się do niego przytulalam, a teraz mnie tak wkur... że leży ciągle pod łóżkiem
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
a zeby pomedzic, bo w sumie nie mam komu wiec sorry, trafilo na Was
...wczoraj maz sie dowiedzial, ze w pon i we wtorek musi byc pod Przemyslem, no zesz k...., se wymysili akurat teraz, a z Poznania to szmat drogi. Jak mi dzisiaj znowu cos wyjdzie w ktg to chyba umre ze strachu przez te pare dni i bede na bacznosc lezec.