Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia spinaj pośladki...szef każe rodzić to nie pozostaje Ci nic innego
A mój K gupek wyszedł do pracy, wrócił po 10 minutach, wpadł do domu i lata po mieszkaniu z pytaniem...GDZIE GO MASZ? GDZIE SCHOWALAŚ HYDRAULIKA? hahaha
Wariat zapomniał kasy wziąć i na żarty mu się zebrało...
Powiedziałam, że teraz to musiałby mi się jakiś perwers trafić co leci na baby w 9 miesiącu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 09:55
sylvia007, Bambi85, lysinka, maggie86, Fasia, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Hahaha sylwia no to jak szef mowi to lepiej zepnij dupe
moze sie uda za tydzien urodzic
gratuluje nowego tygodnia!
No po prostu padłam i to człowiek, który ma jakieś tam wykształcenie medyczneAmy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Dzien dobry ja dzis wolne:))
Ja tez weszłam na lipcowki ale niczego nie wyczytałam dziwnego -tylko o robaczkach w materacu))
to wolne to już Ci się chyba należy do samego rozwiązania. Szacun Kobito dla Ciebie, że jeszcze do pracy się turlasz !!
a u mnie chyba jakies zawirowanie hormonalne. Wyskoczyły mi pryszcze na buzi. Takie bolące jak przed @. Nie wiem czy wytrzymam do tego 22egoLwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Iwonka nie wiem jaki jest tego mechanizm, ale rzeczywiscie kiedys sie z tym spotkalam, ze ludzie zauwazyli ze podczas stosowania leku nasilaja sie skurcze lydek. Furagin to lek odkazajacy, nie weiem tylko czy sama wplywa na rownowage elektrolitowa czy po prostu przy infekcji wiecej sie pije, diureza jest wieksza i magnez sie bardziej wyplukuje. Tak czy inaczej Twoje obserwacje sa zasadne.zwieksz dawke magnezu i wode z duza zawartoscia magnezu itp pij.
-
No ja też się wkurwiłam niemiłosiernie na kobietę, ale mam nadzieję, że to już ostatni raz.
Amy, ja dostałam wezwanie zapewne dlatego, że lekarka dała mi l4 na maksymalny czas, czyli 30 dni, bo już mi się nie chciało 3 razy do Wrocka jeździć po zwolnienia. A tu dupa blada. Do Zuzu musiałam się udać.
A czemu Cię babo tak długo nie było i nas narażałaś na dodatkowe nerwy?! Ja skurczy przez Cię dostałam
Apropo moich bólów, to wczoraj dla odstresowania po Zusie pojechaliśmy z mężem do kina. Dostałam takich skurczów podbrzusza, że aż ciężko było wysiedzieć. A mężu do mnie "Hania, poczekaj jeszcze do końca filmu, to Cię zawiozę na tą porodówkę"
Ciekawe ile z mojej szyjki zostanie do poniedziałkowej wizyty.Ale jest jeden plus, bóle tak stymulują wypróżnianie, że ganiam do kibelka na dwójkę 4-5 razy dziennie. Jestem już lekka jak ptaszek.
Amy, Tobie śnił się Olkowy sen, a mi wczoraj jakiś mega zielony pająk, który mnie zaatakował i do mnie strzelał przez okno.Myślisz, że chłopcy weszli nam do głów?
A dzisiaj w nocy obudziłam się z takim uczuciem jakby mi coś ciekło po udzie, pomacałam łóżko i wszystko mokre. Zerwałam się do siedzenia, spanikowana obudziłam męża. Po czym mówię sobie "nie panikuj, położna kazała na spokojnie". Ale rozglądam się po pokoju i coś tu nie gra. Bo jestem w starym mieszkaniu na poddaszu. Nagle budzę się po raz kolejny już we własnym łóżku iii to był sen!!! Niesamowite, bo byłam przekonana, że to PRAWDA.CzaryMary, lysinka, KasiaKwiatek, Murraya, Amy_, misia83, maggie86, Fasia, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość
-
wlasnie haneczka niezle z ta babka z zusu czasem sie zastanawiam czy one tam za kare siedza czy jak niech idzie jedna z druga na emeryture miejsce etatowe zwolni dla mlodszych kolezanek...
Sylvia no rad nie wola musisz rodzic
sylvia007, haneczka lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:to wolne to już Ci się chyba należy do samego rozwiązania. Szacun Kobito dla Ciebie, że jeszcze do pracy się turlasz !!/
Jeszcze musze sie poturlac dwa dni -pon i wt i zasłużony maciezynski:))
Podobno maja dla mnie jakiś pożegnalny prezent:)sylvia007, maggie86, Justinka, Gosha lubią tę wiadomość