Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
HWESTA glowa do gory, ty drobna to mala wielkoludem nie bedzie, z reszta ty tez malutka sie urodzilas prawda? wydaje mi sie ,ze kiedys pisalas. Najwazniejsze ze przeplywy i ktg w normie.
Kurcze chya zaczne sie ogarniac przed wizyta b czuje ze troche to zajmie, a nie chce tam isc z zadyszką -
nick nieaktualnyKrysti wrote:Mi czop odszedł sluzowy teraz patrzę lo matko . Ile po tym śmigać mozna jeszcze czułam jak mi wylatuje z Piły na wkładkę
Bezbarwny był?
Mi też wylazł chyba ze trzy dni temu a co najlepsze od tego momentu czuję się jak nowo narodzona.Skurcze, które mnie męczyły odeszły w cholerę, mam super moc.
Jedynie ból w kroczu został ale jest znośny więc myślę, że to jeszcze potrwa.
Krysti, Amy_ lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Tak, ale erytrocytów w moczu to już bardzo dawno nie miałam
leukocyty są w normie. a powiedz mi czy to może mieć związek z tym, że dzidzia uciska na pęcherz???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdę korzystać z mojej supermocy i ogarnę chałupę.
Może nawet kolor na łeb zarzucę bom siwa jak moja babcia.
Bądźta grzeczne dziewuchy, żadnego opluwania innych, gmbazowania i uciekania na tajne fora facebookowe.KasiaKwiatek, maggie86, Lali, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:a robimy zaklady gdzie jest glowa mojego syna :>? dzisiaj sie okaze, dzisiajesza wizyta to deadline, on o tym wie bo mu codziennie przypominam. A i znowu mam wizyte 13 w piatek
.
sylvia007, liwi, natt, Bambi85, Angela89, haneczka, KasiaKwiatek, MartaAlvi, maggie86, Lali, Fasia, CzaryMary, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SYLWIA to nawet ciezko powiedziec z ktorej czesci ukladu moczowego pochodza, mysle ze to badanie moczu jest do przyjecia, nie jest idealne ale jak na to wszystko ci Ci sie przyplatalo...a białka nie ma ?
Kucze ide, przez Was znowu ciezko mi podniesc dupke z kanapy, laptok mnie przygniotł, pomocy
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Haneczka moje zwolnienia sa powyzej 30 dni. Czasami dostawalam nawet 47dniowe bo moj lekarz np wyjezdzal i zus mnie nie uraczyl wizyta.. ale nie bede plakac
Ja mysle ze te sny to naszych chlopcow.. skad by sie takie bajki wziely w glowie? Ja mam balagan w swojej ale robokopow tam nigdy nie bylo
To musiałaś wpaść w oko swojemu lekarzowi, że nagina dla Ciebie przepisy
Tak tylko sobie myślę, skąd u naszych chłopców pająki i robokopy. Myślisz, że tam w brzuchach wyświetlają jakieś bajki ?Amy_ lubi tę wiadomość