Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha tak siedza tam jak w kinie codziennie czuje jak sie popcorn rozsypuje po podlodzehaneczka wrote:To musiałaś wpaść w oko swojemu lekarzowi, że nagina dla Ciebie przepisy

Tak tylko sobie myślę, skąd u naszych chłopców pająki i robokopy. Myślisz, że tam w brzuchach wyświetlają jakieś bajki ?
dobrze im za szybkk nie wyjda
cbyba ze sie seans skonczy
haneczka, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Ja miałam 2590 przy urodzeniu w 39 tyg, wiec moze być malutka po mnie. Tylko niepokojące jest to spowolnienie wzrostu po prostu , no nic nie zrobie
Hwesta napewno bedzie dobrze. W Polsce macie na wyrost tych badań i przez to większa panika -tutaj absolutnie nic i ja nawet nie wiem ile Nikos wazy
ale przez to tez nie mam sie za bardzo czym stresowac...
Malutka napewno sobie rosnie, USG nie pokaże dokładnej wagi...
Uszy go góry bedzie dobrze i urodzisz duża i zdrowa dziewuszke:)) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hwesta, trzymaj się kochana.hwesta wrote:Niestety jest taka mała, wazy ok 2400 + - 200 gram wiec moze albo 2600 albo 2200. Cech hipotrofii jako takich nie ma, prawdopodobnie niska masa urodzeniowa, co dalej? Do obserwacji czy jest wogole przyrost wagi - za ok tydzień, na razie zostaje w szpitalu ( ale nie wiem po co skoro przepływy itd sa dobre ktg dobre) jeśli okaże sie ze za tydzień nic nie przybrała- wtedy bedzie oznaczało to hipotrofie i rozwiążą ciąże a jeśli okaże sie ze przyrost jest nawet mały to jak najdłużej w brzuchu trzymać, jest mi strasznie smutno , nie wiem ile tu będę
Mój tydzień młodszy a waży 1998 :(tyle, że ja w domku jeszcze siedzę -
nick nieaktualny
-
hwesta u mnie jest dokładnie tak samo, od połowy ciąży brzuszek był w tyle i pojawił się przestój w wadze... mojej również mimo, że jem na prawdę duuuużo. stres nic nie pomoże.
Jeśli dziecko rośnie, nie ważne jak szybko to jest ok... Każdy ma swoje tempo i nie ma się co sugerować usg i opinią lekarza. Mnie też jeden nastraszył, potem rozmawiałam ze swoim i mnie uspokoił. Jestem w 35 tyg mała waży 2200 (plus minus 200). Cały czas wzrost jest spowolniony ale rośnie.. Po prostu będzie chudzinką i nie ma się tym co przejmować ja wręcz się cieszę, bo będę mieć łatwiej urodzić 2500 - 2800 niż 4 kg
Nie stresuj się, jeśli ty czujesz, że jest wszystko w porządku tzn, że jest, instynkt matki jest najważniejszy 

[/url] -
nick nieaktualnyJa już nie wiem co czuje, martwię sie ze jest taka mała, ale nic nie poradzę , chce do domu odpocząć i pocieszyć sie ciąża jeszcze bo w szpitalu idzie ochujec , tymbardziej ze nic nie robią
Co do mojej wagi to mam zaledwie 8 kg na plusie i chyba już waga stoi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 10:52
-
WYCHODZIMY!
Ida, Bambi85, hwesta, KasiaKwiatek, Militta110816, mf, Aguś86, misia83, haneczka, Jaga, maggie86, adk_1989, Lali, Amy_, Fasia, liloe, Robotka1, lysinka, CzaryMary, Anka1501, Justinka, shimmer_lip, Angela89, sylvia007, Klaudia90, Agusiek89, kluska, iwonka1077, mimka84, Ewelcia, Krysti, mila79, Gosha, Murraya, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
u mnie także 8 kg +. Jeśli masz wątpliwości, boisz się bardzo o małą to zostań w szpitalu pod stałą kontrolą, pomęczysz się ale będziesz spokojna o dziecko, które będzie monitorowane
Wyjście do domu po to, żeby stres był jeszcze większy też nie będzie dobre dla dziecka
Najlepiej zaufać lekarzom ale mieć swój rozum

[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH