Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:aha i jeszcze zauwazaylam jak stopy postawie na podlodze to szybciej puszczaja te skurcze lydek lub sciegien moze dziecko na cos uciska??
-
nick nieaktualnyNiestety jest taka mała, wazy ok 2400 + - 200 gram wiec moze albo 2600 albo 2200. Cech hipotrofii jako takich nie ma, prawdopodobnie niska masa urodzeniowa, co dalej? Do obserwacji czy jest wogole przyrost wagi - za ok tydzień, na razie zostaje w szpitalu ( ale nie wiem po co skoro przepływy itd sa dobre ktg dobre) jeśli okaże sie ze za tydzień nic nie przybrała- wtedy bedzie oznaczało to hipotrofie i rozwiążą ciąże a jeśli okaże sie ze przyrost jest nawet mały to jak najdłużej w brzuchu trzymać, jest mi strasznie smutno , nie wiem ile tu będę
-
dobra poczytałam. dyskusja jak każda w drażliwym temacie ale kuva poziom??? masakra!!! jak bym taką spotkała to by w ryj dostała za słowa!
BAMBI pocieszę Cięmojego nie ma już 5 dobę w domu, jestem sama jak palec. a on na wyjeździe w 4gwiazdkowym hotelu w jakichś michałowicach pod warszawą;/ no można się keciutko wkurzyć
dobra idę sprzątać bo już po 10!
hehe widze że prysznic u kwietniówek ruleztak trzymać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 11:16
KasiaKwiatek, Aguś86, Amy_, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć , melduję się, że wracam do świata żywych.
Dziś miałam super sen o tym, że wyleciało mi chyba ze sto krwistych czopów.
Haneczka myślę, że i tak byłaś za miła dla tej pani, należało się jej jeszcze więcej.
Krysti stooooo lat !
Przez Was weszłam na te lipcówki... Jezuuuuuu tam to hormony/głupota [niepotrzebne skreślić] dopiero buzują.
Ciekawe czy by mnie zjadły jakbym im napisała, że wszyscy na około z nich leję i niech trochę wyluzują.
Swoją drogą ktoś tam ma w awatarze takiego kota jak Hwesta i już myślałam, że Hwestę zauroczyła atmosfera i się tam przeniosła.KasiaKwiatek, Bambi85, Aguś86, Murraya, Amy_, mf, maggie86, liloe, CzaryMary, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Niestety jest taka mała, wazy ok 2400 + - 200 gram wiec moze albo 2600 albo 2200. Cech hipotrofii jako takich nie ma, prawdopodobnie niska masa urodzeniowa, co dalej? Do obserwacji czy jest wogole przyrost wagi - za ok tydzień, na razie zostaje w szpitalu ( ale nie wiem po co skoro przepływy itd sa dobre ktg dobre) jeśli okaże sie ze za tydzień nic nie przybrała- wtedy bedzie oznaczało to hipotrofie i rozwiążą ciąże a jeśli okaże sie ze przyrost jest nawet mały to jak najdłużej w brzuchu trzymać, jest mi strasznie smutno , nie wiem ile tu będę
najważniejsze, że ktg i przepływy w porządku!
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a SYLWIA przepraszam, to prez to moje nadrabianie po łebkach, widzialam ze pytasz i zapomniałam
. No typowo na infekcje nie wyglada, ew. posiew moczu moglby na 100% wykluczyc. Erytrocytow az tak duzo nie ma z tego co pamietam, choc najlepiej zeby nie byllo ich wcale. Moze to byc zwiazane z wyzszym cisnieniem i klebki troche krwinek przepuszczaja, z reszta ty chorowlas na nerki prawda?
-
nick nieaktualny
-
Hwesta, przykro mi bardzo. Ale mam nadzieję, że malutka będzie ładnie przybierać i posiedzi w brzuszku maksymalnie długo. :* Pamiętam jak mówiłaś nam, że sama niewiele przybierasz na wadze. Ja też miałam taki moment, właściwie zaczęłam tyć dopiero od stycznia. Wcześniej lekarz mnie ostrzegał, że mój mały przyrost wagi może być przyczyną niskiej wagi ur. dziecka. A jak jest z Twoją wagą teraz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Sylwia, a jak Ty badasz to rozwarcie sama?
Ja się tam boję cokolwiek wkładać, poza mężem
:P
haneczka lubi tę wiadomość
-
Haneczka moje zwolnienia sa powyzej 30 dni. Czasami dostawalam nawet 47dniowe bo moj lekarz np wyjezdzal i zus mnie nie uraczyl wizyta.. ale nie bede plakac
Ja mysle ze te sny to naszych chlopcow.. skad by sie takie bajki wziely w glowie? Ja mam balagan w swojej ale robokopow tam nigdy nie byloKasiaKwiatek, haneczka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Mi czop odszedł sluzowy teraz patrzę lo matko . Ile po tym śmigać mozna jeszcze czułam jak mi wylatuje z Piły na wkładkę
Krysti lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:a SYLWIA przepraszam, to prez to moje nadrabianie po łebkach, widzialam ze pytasz i zapomniałam
. No typowo na infekcje nie wyglada, ew. posiew moczu moglby na 100% wykluczyc. Erytrocytow az tak duzo nie ma z tego co pamietam, choc najlepiej zeby nie byllo ich wcale. Moze to byc zwiazane z wyzszym cisnieniem i klebki troche krwinek przepuszczaja, z reszta ty chorowlas na nerki prawda?
leukocyty są w normie. a powiedz mi czy to może mieć związek z tym, że dzidzia uciska na pęcherz???