Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się po słabo przespanej nocy i gratuluję kolejnych tygodni i donoszonych ciąż.
Uff, Juli przybrał 60g, czyli w ciągu 2 dni aż 100! A wczesniej przez 5 dni stał z wagą. Jednak nie ma to jak cyc.
I uwaga, pożegnaliśmy się z pepkiem.Rano ledwo się trzymal, a na badaniach odpadł. Szkoda, bo chciałam na pamiątkę a tak to przepadł. No ale nie będę się musiała zamoczeniem w domu przejmować.
Aguś86, misia83, KasiaKwiatek, Anka1501, Jaga, CzaryMary, Amy_, Murraya, iwonka1077, lysinka, haneczka, MartaAlvi, maggie86, Rudzia, Fasia, Polarisa90, Justinka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Krysti 100 lat:)
Fasia, współczuje ciężkiej nocki.
Ja lipcowek nie czytam, ledwo za Wami nadążam:P
Dzis wizyta u gina, ciekawe co powie na wyniki USG i czy jakoś zareaguje. Mam zamiar wysepic receptę na Engerix i wypytać o ewentualny termin cc.Murraya, Amy_, lysinka, Krysti, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Matki Wariatki
ale macie wenę i tematy
i to znowu jak mnie nie było, normalnie spać się więcej nie położę
Krysti Kochana sto lat! Zdrówka i lekkiego porodu
Idę poczytać lipcówki, jestem rządna sensacji z rana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 08:07
Aguś86, Amy_, Murraya, lysinka, Krysti, maggie86, Justinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dostałam nowych rozstępów i od razu smarowalam je olejkiem ze słodkich migdałów przez dwa dni i jestem w szoku. Nie poglebily się i już są bialutkie
dlaczego nie znałam tych olejków w poprzedniej ciąży?? no czemu?? ;P
Amy_, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Dostałam nowych rozstępów i od razu smarowalam je olejkiem ze słodkich migdałów przez dwa dni i jestem w szoku. Nie poglebily się i już są bialutkie
dlaczego nie znałam tych olejków w poprzedniej ciąży?? no czemu?? ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 08:15
Amy_, Murraya, lysinka, maggie86, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Hej!
Krysti sto lat!!
Misia, Hwesta powodzenia na usg, oby same dobre wiadomosci
Gratuluje rozpoczetych tygodni!
Ja mam milion igiel w gardle, ale najwazniejsze, ze Pola juz o niebo lepiejale kisimy sie niestety w domu. Po cholere pisalyscie o tych lipcowkach, naczytalam sie przed snem i mi sie cala noc foteliki kotlowaly w glowie
wkurw..am sie i nie czytam juz tego
Murraya, hwesta, Krysti, maggie86 lubią tę wiadomość
-
hello. Zasnelam wczoraj wczesniej i tyle czytania od rana. Musze stwierdzic jedno- normalne nie jesteście
, te wieczorne pogawedki hehehe, oczywiscie zawsze ja jest srednio ciazowy temat, maz mi czyta przez ramie
. Mial ubaw od rana no trudno. hih
Hwesta trzymaj sie w szpitalu i daj znac, jak usg, czuje ze wyjdzie proporcjonalnie do przedostatniego, a to ostatnie to blad.
Kristi STO lat !!!
AMY to 39 brzmi strasznie, a wiesz ze potem jest juz tylko 40 aaaaa
do maja może nie dać rady
Ja dzisiaj tez do gina ide na 16 z groszami ale musze sie wybrac wczesniej, odebrac wynki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 08:29
CzaryMary, Amy_, Murraya, lysinka, Krysti, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry !!!
Krysti 100 lat kochana !! Lekkiego porodu i tłuściutkiego Ignasia
Uśmiałam się do łez z Waszej wieczornej gadaniny
Proponuję wysłać od nas na lipcówki delegację i nauczyć kobity trochę taktuKoszmarna atmosfera tam panuje.
Amy - gratki nowego tygodnia. Stary chłop ten Twój Olek
U mnie noc przespana. Wychodzi na to, że sypiam co drugą nockę. W sumie fajna sprawaEwelcia, Amy_, Bambi85, Murraya, misia83, Robotka1, KasiaKwiatek, lysinka, maggie86, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ostatnie pincet dni przede mno
Fasia jaka torba?jeszcze kilka dni i spakuje
ANula nie biore takiej opcji poki co pod uwage ze nie reaguje na oxynawet nie wie wiem czy sie na to zgodze
chociaz to bedzie duzo po terminie to jednak uwazam ze dwa tygodnie mozna przenosic
chhba ze moja teoria jest bledna. Okaze sie 5 kwietnia po badaniach
25marca mam jeszcze wizyteWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 08:46
Anka1501, iwonka1077, Bambi85, KasiaKwiatek, maggie86, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mnie śmieszy podpis pod moim suwaczkiem. "Czy walizka do szpitala już spakowana??" --- ja zawsze sobie odpowiadam: nie, kuwa - TORNISTER
Amy - mi to szkoda tej Twojej kaczki ona już właśnie od pińciuset dni tynk skrobie. Ulżyj zwierzakowiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 08:50
Anka1501, Amy_, Bambi85, Aguś86, haneczka, liloe, maggie86, Fasia, Justinka, Agusiek89, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość