Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ty masz przecież w maju rodzić ! Na święta chcesz w szpitalu siedzieć ?
na 5 mam skierowanie na wywołanie- też se wymyślił mój lekarzWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 23:44
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ejj ale ja juz mam takie szczescie! Wiem ze tak bedzie! Przytylam 20 kilo mam caly brzuch w rozstepach i cala ciaze jakies problemy.. wiec porod nie moze byc latwy
A może właśnie poród będzie nagrodą za te wszystkie bóle ?! TRZEBA MYŚLEĆ POZYTYWNIE !Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ejj ale ja juz mam takie szczescie! Wiem ze tak bedzie! Przytylam 20 kilo mam caly brzuch w rozstepach i cala ciaze jakies problemy.. wiec porod nie moze byc latwy
I po drugie myślisz że po porodzie będzie tak pięknie ?!
Ja cierpię, cycki mi się pocą w tym staniku, już mam dosyć noszenia cyckonosza 24 godziny na dobę. Jeszcze zaczynają mi się odparzać miedzy cyckami bo się obcierają przez ten cyckonosz cały ! Zaraz Martynce ukradnę krem na odparzenia pupy i będę cycki smarować ooo ! Taki mój wywód o cyckach !mantissa, KasiaKwiatek, weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Amy to możemy razem rodzic 5.04.2015 albo 4.04.2015 obie daty mi się podobają
więc jak mi rano podadzą oxy to może przed 24 urodze
umówmy się wstępnie na 5go
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:ANGELA nie strasz
( ja wlasnie myslala ze bedzie juz tak super.. ze nie bede sie meczyc pocic jak slon nic nie bedzie bolalo itd.. buuu
to ja nie rodze!
Może poprostu ja mam za duże cyckiLubiałam jak do siebie przylegają ale teraz chętnie bym pospała raz bez stanika aby odpoczęły od siebie
-
Angela89 wrote:Może poprostu ja mam za duże cycki
Lubiałam jak do siebie przylegają ale teraz chętnie bym pospała raz bez stanika aby odpoczęły od siebie
No ja przeczytalam na belly ze w 38 tyg cycki moga zrobic sie znowy wiekszr i sie zalamalam... ja juz mam ogromne