Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:jak trzeba w łóżku leżeć i nic nie ma do roboty, wszystkie seriale,książki,youtuby i filmy pokończone to się za Was zabrałam i nawet szybko poszło(a i czytałam inne wątki ale nie dotrwałam do końca bo nudyy), komedia by była z tego bestseller gdyby ktoś fajnie scenariusz z tego ogarnął
ale sny miałam poyebane przez tydzień
Widzisz ! aa jednak były skutki uboczne tylko proszę bez roszczeńmaggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja ostatnio jeden wątek czytałam nie będę reklamy robić ale powiem Wam nasze dziewczyny to ja uwielbiam. Tam się kłócą obrażają stworzyły pod grupę cieszę się że miałam termin na kwiecień
gdzie się kłóco? ja bym se poczytała w chwilach nudyrób reklamę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:hahaahahha boże mój brzuch też mi się każe ogarnąć!! jakie to smutne!!!!!!
ej no właśnie ja osttanio też miałąm jeden dzieciowy sen. URODZIŁAM CÓRKĘbyła taaaaaka malutka że mówię - to może by ją włożył z powrotem żeby jeszcze podrosła?
nie włożyli! a to hóye! i dali mi takie małe dziecię.
a budzik? po cholere Ci budzik! chorobowe maszJednym słowem ominął Cię senny orgazm
teee ja mam córkę którą muszę do przedszkola zaprowadzić rano-stąd tem budzik:P
wyśpię się jeszcze - po śmierci:D
HWESTA myślałam że takie ciśnienie po przeczytaniu naszych wypocin:P
a tak serio to dobrze że to jednorazowy wybryk-na pewno im się sprzęt zaepsuł na chwilęAmy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Poziom tam mają taki że ho ho
kabaret istny
Robotka ty lubisz akcje - polecam poczytać średnio raz dziennie jakieś spięcie tam mająWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 22:30
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Poziom tam mają taki że ho ho
kabaret istny
Robotka ty lubisz akcje - polecam poczytać średnio raz dziennie jakieś spięcie tam mająWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 22:33
Amy_, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny