Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeśli chodzi o mieszkanie - we wtorek się dowiemy czy się ludzie przed nami zdecydują na kupno, jak nei to wpadamy na ich miejsce i chyba po raz pierwszy jestem O KROK od pozytywnej decyzji swojego meża
ale czuje, że nam to mieszkanie przeleci koło nosa. tylko idiota mógłby sobie je odpuścićiwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:blisko, bo po twoim wywodzie o bylym już nie czyytalam innych postów tak mnie rozkojarzyłąś pipko
haha wiedziałam co lubisz:P
kurwa będzie becz! ale ja to muszę oglądaćAmy_, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:a jęśli chodzi o waszą bekę z przeczcucia narodzin w urodziny/imieniny to o mało nie dostałąm wylewu tak się zachodziłam
dajcie Krysti spokój, może się pakuje! jutro jej wielki dzień
osz Ty małpo
dziś za mną chodzO zasłony Werci i Twoja riposta:DAmy_ lubi tę wiadomość
-
hahaah moja wyobraźnia nie ma granic
a jak zaczynam wspominać to łoho
wyłączam się na cały wieczór! a jakie sny mam!
dobrze, że mnie z tego nikt nie rozlicza, bo już bym była pincet razy rozwódką
różowy horror za tobo chodzi? <bije się po łapach>
Nie no zasłony u Wery so akurat supermnie tylko kolor ścian nie odpowiadał
ale to wiadomo.. u mnie też jest niebiesko i w hóy mi nie odpowiada, a sama kolor wybrałąm
Robotka1, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:
a u mnie to jeszcze wciąz zagadka kogo wypluje na świat taka wariatka jak ja?
czarnucha?
maggie86, Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no moja wyobraźnia też nie ma granic:P jak go zobaczyłam to od razu sceny erotyczne miałam wszystkie przed oczami:P ale brzuch mnie skutecznie uświadomił że moje czasy przeca się skończyły:P
mi się kuva śnią ostatnio czopy, porody i jakieś wody, zero sexu! choć nie! dziś mi się śniło że mnie mąż obiął namiętnie i powiedział że ma szaloną ochotę na mnie:D hahaha no to było zajebiście realistyczne, ale zaraz mnie budzik obudził
no ja bym te Wery zasłonki wzięła nawet do siebie:D mi by zajebiście pasowały:)
ale ja nie mam zasłon ze wzgl na mały metraż pokoiku, już nie chciałam więcej rzeczy.
eyyy róż jest spoko:D dziś Ny wkleiła taką fajną stronę z ubrankami:D zapisałam i zamierzam z niej skorzystaćróżu w hooy:D
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Maggie ja nie wiem jak ty to mogłaś wszystko nadrabiać
I że jeszcze na oddziale zamkniętym od takiej dawki "kupy" nie wylądowałaś
szapo ba
ale sny miałam poyebane przez tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 22:25
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
maggie86 wrote:
Amy no pewnie że kłamio, jeszcze przecie masz z pińćset dni nie?
Angela widzę wielkO miłość do kupymaggie86, Amy_, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:no moja wyobraźnia też nie ma granic:P jak go zobaczyłam to od razu sceny erotyczne miałam wszystkie przed oczami:P ale brzuch mnie skutecznie uświadomił że moje czasy przeca się skończyły:P
mi się kuva śnią ostatnio czopy, porody i jakieś wody, zero sexu! choć nie! dziś mi się śniło że mnie mąż obiął namiętnie i powiedział że ma szaloną ochotę na mnie:D hahaha no to było zajebiście realistyczne, ale zaraz mnie budzik obudził
no ja bym te Wery zasłonki wzięła nawet do siebie:D mi by zajebiście pasowały:)
ale ja nie mam zasłon ze wzgl na mały metraż pokoiku, już nie chciałam więcej rzeczy.
eyyy róż jest spoko:D dziś Ny wkleiła taką fajną stronę z ubrankami:D zapisałam i zamierzam z niej skorzystaćróżu w hooy:D
hahaahahha boże mój brzuch też mi się każe ogarnąć!! jakie to smutne!!!!!!
ej no właśnie ja osttanio też miałąm jeden dzieciowy sen. URODZIŁAM CÓRKĘbyła taaaaaka malutka że mówię - to może by ją włożył z powrotem żeby jeszcze podrosła?
nie włożyli! a to hóye! i dali mi takie małe dziecię.
a budzik? po cholere Ci budzik! chorobowe maszJednym słowem ominął Cię senny orgazm
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja ostatnio jeden wątek czytałam nie będę reklamy robić ale powiem Wam nasze dziewczyny to ja uwielbiam. Tam się kłócą obrażają stworzyły pod grupę cieszę się że miałam termin na kwiecień
hwesta lubi tę wiadomość