X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeśli chodzi o mieszkanie - we wtorek się dowiemy czy się ludzie przed nami zdecydują na kupno, jak nei to wpadamy na ich miejsce i chyba po raz pierwszy jestem O KROK od pozytywnej decyzji swojego meża :P
    ale czuje, że nam to mieszkanie przeleci koło nosa. tylko idiota mógłby sobie je odpuścić :P

iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    blisko, bo po twoim wywodzie o bylym już nie czyytalam innych postów tak mnie rozkojarzyłąś pipko :P
    hahaha sama się rozkojarzyłam jak sobie wspomniałam te nasze elaboraty no i jeszcze cofnęłam się myślami w czasie:P
    haha wiedziałam co lubisz:P

kurwa będzie becz! ale ja to muszę oglądać

Amy_, maggie86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    a jęśli chodzi o waszą bekę z przeczcucia narodzin w urodziny/imieniny to o mało nie dostałąm wylewu tak się zachodziłam :P

dajcie Krysti spokój, może się pakuje! jutro jej wielki dzień :D

osz Ty małpo :P

dziś za mną chodzO zasłony Werci i Twoja riposta:D

Amy_ lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaah moja wyobraźnia nie ma granic :P a jak zaczynam wspominać to łoho :P wyłączam się na cały wieczór! a jakie sny mam! :P dobrze, że mnie z tego nikt nie rozlicza, bo już bym była pincet razy rozwódką :P

różowy horror za tobo chodzi? <bije się po łapach>
    Nie no zasłony u Wery so akurat super ;) mnie tylko kolor ścian nie odpowiadał :P ale to wiadomo.. u mnie też jest niebiesko i w hóy mi nie odpowiada, a sama kolor wybrałąm :P

Robotka1, maggie86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mogłąm se yebnonć szpitalny zielony :P boże... może Olkowi nie odbije od tych kolorów

maggie86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla tych Waszych zwariowanych wspominek warto było nadrabiać cały wątek,ubaw po pachy i ulga że nie tylko ja mam niepokolei w głowie01icon_lol2.gif

Amy_, Fasia, liloe lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    dla tych Waszych zwariowanych wspominek warto było nadrabiać cały wątek,ubaw po pachy i ulga że nie tylko ja mam niepokolei w głowie01icon_lol2.gif
    matka może i ma niepokolei ale dziecko wygląda jak człowiek :P a u mnie to jeszcze wciąz zagadka kogo wypluje na świat taka wariatka jak ja? :P czarnucha? :P

maggie86, Fasia, liloe lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggie ja nie wiem jak ty to mogłaś wszystko nadrabiać :P I że jeszcze na oddziale zamkniętym od takiej dawki "kupy" nie wylądowałaś :) szapo ba :D

Amy_, maggie86, Fasia lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej u mnei piszO, że 15 dni do terminu!! kłamio? :P

maggie86, Ewelcia lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moja wyobraźnia też nie ma granic:P jak go zobaczyłam to od razu sceny erotyczne miałam wszystkie przed oczami:P ale brzuch mnie skutecznie uświadomił że moje czasy przeca się skończyły:P
    mi się kuva śnią ostatnio czopy, porody i jakieś wody, zero sexu! choć nie! dziś mi się śniło że mnie mąż obiął namiętnie i powiedział że ma szaloną ochotę na mnie:D hahaha no to było zajebiście realistyczne, ale zaraz mnie budzik obudził:P

no ja bym te Wery zasłonki wzięła nawet do siebie:D mi by zajebiście pasowały:)
    ale ja nie mam zasłon ze wzgl na mały metraż pokoiku, już nie chciałam więcej rzeczy.

eyyy róż jest spoko:D dziś Ny wkleiła taką fajną stronę z ubrankami:D zapisałam i zamierzam z niej skorzystać:D różu w hooy:D

Amy_ lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:

Spooko oszukują Cię :) nie musisz się martwić

Amy_, maggie86 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Spooko oszukują Cię :) nie musisz się martwić
    tak myślał :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Maggie ja nie wiem jak ty to mogłaś wszystko nadrabiać :P I że jeszcze na oddziale zamkniętym od takiej dawki "kupy" nie wylądowałaś :) szapo ba :D
    jak trzeba w łóżku leżeć i nic nie ma do roboty, wszystkie seriale,książki,youtuby i filmy pokończone to się za Was zabrałam i nawet szybko poszło(a i czytałam inne wątki ale nie dotrwałam do końca bo nudyy), komedia by była z tego bestseller gdyby ktoś fajnie scenariusz z tego ogarnął

ale sny miałam poyebane przez tydzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 22:25

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    no właśnie tym ndrabianiem udowodniłaś że masz nie pokolei w głowie:D zaświadczenia Ci nie poczeba :P

Amy no pewnie że kłamio, jeszcze przecie masz z pińćset dni nie?

Angela widzę wielkO miłość do kupy <3

maggie86, Amy_, Angela89 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:

Amy tak w ogóle to Ty marcówka jesteś. Co Ty u Nas robisz? Kto Ci pozwolił tu głos zabierać ? :P

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    no moja wyobraźnia też nie ma granic:P jak go zobaczyłam to od razu sceny erotyczne miałam wszystkie przed oczami:P ale brzuch mnie skutecznie uświadomił że moje czasy przeca się skończyły:P
    mi się kuva śnią ostatnio czopy, porody i jakieś wody, zero sexu! choć nie! dziś mi się śniło że mnie mąż obiął namiętnie i powiedział że ma szaloną ochotę na mnie:D hahaha no to było zajebiście realistyczne, ale zaraz mnie budzik obudził:P

no ja bym te Wery zasłonki wzięła nawet do siebie:D mi by zajebiście pasowały:)
    ale ja nie mam zasłon ze wzgl na mały metraż pokoiku, już nie chciałam więcej rzeczy.

eyyy róż jest spoko:D dziś Ny wkleiła taką fajną stronę z ubrankami:D zapisałam i zamierzam z niej skorzystać:D różu w hooy:D

hahaahahha boże mój brzuch też mi się każe ogarnąć!! jakie to smutne!!!!!!
    ej no właśnie ja osttanio też miałąm jeden dzieciowy sen. URODZIŁAM CÓRKĘ :D była taaaaaka malutka że mówię - to może by ją włożył z powrotem żeby jeszcze podrosła? :P nie włożyli! a to hóye! i dali mi takie małe dziecię.

a budzik? po cholere Ci budzik! chorobowe masz :P Jednym słowem ominął Cię senny orgazm :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio jeden wątek czytałam nie będę reklamy robić ale powiem Wam nasze dziewczyny to ja uwielbiam. Tam się kłócą obrażają stworzyły pod grupę cieszę się że miałam termin na kwiecień :)

maggie86, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawie mi serce stanęło, leżę se pod ktg podziwiam wartość moich skurczy nieprzekraczających 50 :p a tu na kilka sekund tętno małej 235 !!!! Jeeeezu ale dosłownie z 2 sekundy, moze 3 a pozniej już normalne. Ja nie wiem co to za ktg

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja ostatnio jeden wątek czytałam nie będę reklamy robić ale powiem Wam nasze dziewczyny to ja uwielbiam. Tam się kłócą obrażają stworzyły pod grupę cieszę się że miałam termin na kwiecień :)
    chyba to samo czytałysmy

hwesta lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pincet dni jak nic! ja mam swój kalendarz ciąży :P

Fasia - no kuwa zabroń mi :P

maggie86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 3490 3491 3492 3493 3494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ