Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie tak i ja to zmieszałam w przezroczystym flakoniku więc pod światło zwarzenie widać a jak wycisnę na rękę to nie widać tylko balsam ma lepszy poślizg przez ten olejekmaggie86 wrote:Shimmer moja mamcia sobie wymieszała reszte moich olejków z tym balsamem czy mleczkiem dla mam babydream fur mama bo ja go nie chciałam zuzyć i też nic się nie zważyło a fajnie delikatnie pachnie i teraz jej podkradam, to zważenie pewnie zależy od składu balsamu
no podoba mi się to bardzo
maggie86 lubi tę wiadomość
-
Sylwia jesteś hardcoremsylvia007 wrote:Dziewczyny ból dalej nie przeszedł, więc poszłam do wanny na półgodzinny prysznic, a później zaintrygowana tym, że dalej nie przeszło, stwierdziła, że sama wykonam sobie badanie szyjki
no i wyczułam takie wgłębienie, w które zmieścił mi się puszek mojego spuchniętego środkowego palca i jeszcze troszkę miejsca po bokach zostało! Czy to znaczy, że to co widziałam na papierze to był czop, a to wgłębienie to małe rozwarcie??!
Ja bym nie pomyślała, żeby se grzebać i rozwarcie sprawdzać. Jedz kochana na IP jak maz wróci i nie przejdzie.
KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zawsze ciekawska byłamAguś86 wrote:Sylwia jesteś hardcorem
Ja bym nie pomyślała, żeby se grzebać i rozwarcie sprawdzać. Jedz kochana na IP jak maz wróci i nie przejdzie.
do póki mi wody nie odejdą, albo skurcze nie będą regularne nigdzie nie jadę. Nasza Anka już tyle chodzi z 4 cm to i ja dam radę
Gosha lubi tę wiadomość
-
Ja nie czuję skurczył, tylko raczej taki ciągły ból, który czasami słabnie, czasami się nasila. Jutro i tak mam wizytę, więc jeśli tak będzie to dalej wyglądało to poczekamy na nią, a jeśli zacznie się rozkręcać to pojadęmimka84 wrote:Hahha jaka motywacja
Podziwiam.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja obiecuję, ze będę grzecznaliloe wrote:Żegnam się - Breaking Bad czeka
nie rodzić w nocy! Sylwia to do Ciebie szczególnie i do Goshy. Jak już to z impetem - w piątek 13 
a nad tym 20 to się zastanowię
pewnie bym wolała to zaćmienie 30 zeby ten mały skunks utył ale jak się nie ma co się lubi 
A ja geslerową będę oglądać a co
lubię grube blondyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 21:32
mimka84, Murraya, Fasia, Gosha, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

A telewizor tylko jeden.... Ale idę się myć bo czuję że dziś szybko odpłynę. Dobranoc. Sylvia uważaj na siebie.