Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia rejestracja dziecka to nr 1:
http://bip.poznan.pl/bip/sprawy/obowiazuje-od-01-marca-2015r-zgloszenie-urodzenia-dziecka-zgodnie-z-art-145-ustawy-prawo-o-aktach-stanu-cywilnego,240469/
Potem z aktem urodzenia (do wglądu i skserowania i wnioskiem o urlop) do pracodawcy.
Potem przychodnia i zgłoszenie do ubezpieczeniaAguś86, mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
Hejka
Byłam na wizycie w Zusie. Pewne rzeczy to formalność, pewne wyprowadziły mnie z równowagi, ale opowiem Wam o tym jutro.
Wpadłam tylko powiedzieć, że żyję, jeszcze nie rodzę, chociaż bóle mam nadal i to coraz mocniejsze. Ale czekam na zmianę częstotliwości. Właściwie nie wiem na co czekam
Jutro nadrobię i pogadamy
Dobranoc!
Aguś86, mimka84, Fasia, mantissa, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Dziś mi tak pani powiedziała w urzędzie skarbowym tez nigdzie wcześniej o tym nie słyszałam mówiła że z pitu można to spisać. Bo byłam dziś po zaświadczenie o dochodach za 2013.
-
mf wrote:Dziewczyny-martwie sie, vo juz tydzien czekam na mojego GBSa i wyniku ni ma...i oczywiscie juz mam wizje, ze wynik pizytywny i robia antybiogram...ale dziwnie, ze na moim koncie na diagnostyce nie mam nawet wklepanego tego badania... chyba tam jutro zadzwonie...
A moze też być tak, że wynik musisz odebrać osobiście i się nie pojawi w necie. Tak jak badanie grupy krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 20:45
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny