Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Kurde, nie nadrobię was. Za dużo gości dziś miałam. Widziałam tylko Adasia. Bosko wygląda w tych paseczkach. Co do ubranek to.się potwornie cieszę, ze 56 nie są.na Jula jakoś mocno wielkie a równocześnie trochę w nich polata.
Ida, nie pomyślałam, ze chodzi o to specjalne mleko dla.wczesniaków. Jak tak to rozumiem.
Przybyła paczka od kuzynki. Chłop mi opowiadal, pełno pierdolek, kosmetyków, zabawek, trochę większych ubranek i pyyyszne czekoladki. Na dwie sobie dziś pozwolilam.
I przewijak od przyjaciółki dotarł. Jestem uradowana.
I uwaga, Juli wieczorem wychodzi spod lampy, jutro kontrola i jeśli będzie ok to może wyjdziemy.
W ogóle wyczytalam na necie, ze żeby dostawać macierzynskie 80% muszę dostarczyc papiery w ciągu 2 tyg od porodu. Więc nie.zdążę. Bosko.
Ale aby nie wiem jak to jest dokładnie ale ja dostarczyłam je do zusu troche też po czasie. Ale do pracodawcy to i tak musisz złożyć zaświadczenie o porodzie ze szpitala a je dostaniesz przy wypisie więc to liczy się chyba od wyjścia ze szpitala. -
Ja jak poroniłam w 6tc (to był chyba 6 tydzień, nikt nie potrafił dokładnie określić więc uznali taki wiek ciąży...) to mnie też pytali przed zabiegiem czy chcę pochować "dziecko". Nie chciałam. Było zbyt wcześnie. Utrwaliłam sobie w głowie, że jeszcze na tym etapie nie było tam człowieka i nie chciałabym tego roztrząsać, a pogrzeb i cała papierologia sprawiłaby mi tylko ból. Także odpuściłam.. Pamiętam, zawsze będę pamiętać ..
-
Dostałam dziś na SR butelkę Avent i kilka próbek kosmetyków
Było dziś o zębach mamy i dziecka. Swoją drogą musze się umówić na przyszły tydzień na ściąganie kamienia i może później na naprawę kilku ubytków..Aguś86, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:On sobie zdaje z tego sprawę, stara się, ale to go troszkę przerasta
zawsze byłam twarda, to ja go traktowałam jak dzidziusia. Rozpieściłam faceta i teraz mam
później po porodzie był w szoku i bardzo się cieszył, ale kiedy wrócił do domu i ochłonął to zadzwonił do mnie i powiedział, że jest że mnie ogromnie dumny, że nawet się nie spodziewał, że jestem taka twarda i takie pokłady siły we mnie drzemią
Klaudia90, Aguś86, mimka84, lysinka, Fasia, KasiaKwiatek, maggie86, mantissa, MartaAlvi, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
A mój nastawiony był pozytywnie. Mówił, że na pewno dam rade
Nastawil mnie pozytywnie, wspierał przy porodzie i potem mówił, że super dałam sobie radę
Aż sama potem się zastanawiałam skąd wzięłam tyle siły. Dobre podejście to połowa sukcesu
mimka84, Fasia, maggie86 lubią tę wiadomość
-
MIMKA, czyli nie wywalać męża z sali? A brałam taką opcję pod uwagę, po co ma się biedak stresować
Hahaha szukam drastycznego filmiku w necie z porodu na dzisiejszy romantyczny wieczór z mężusiemNiech wie, dziecko to nie kupa
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:MIMKA, czyli nie wywalać męża z sali? A brałam taką opcję pod uwagę, po co ma się biedak stresować
Hahaha szukam drastycznego filmiku w necie z porodu na dzisiejszy romantyczny wieczór z mężusiemNiech wie, dziecko to nie kupa
na mojego to podziałało tak, że ze dwa razy w trakcie na papieroska musiał wyjść
mimka84, Fasia, Klaudia90, lysinka, Murraya, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Puść mu filmik jak ten Kossakowski rodzi
na mojego to podziałało tak, że ze dwa razy w trakcie na papieroska musiał wyjść
Olał kumpli, gapił się w telewizor jak zahipnotyzowany! Chyba trzeba mu przypomnieć, bo to już jakiś czas temu było
mantissa lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A ja dzis mam ciagle bole jak na miesiaczke
takie krotkie bole... juz chyba 4 mialam.. moze szyjka sie skraca? Dzis znowu bylam na dlugiim spacerze.
Rudzia połóż się i odpocznij. Może to z wysiłku? Dalej Cię boli ?? -
Mimka, tu napiszę ok: [email protected]
-
nick nieaktualny