Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja chyba też lecę ze szczepionkami na nfz ale na rota zaszczepię sobie i tak.
Shimmer no weź nie żartuj że się matariał skończył, FAK! za to powinnaś dostać jakiś gift!! dostaniesz na pewno ja dostałam:D
nie też spojenie boli w nocy, a nie daj boże spróbuję na kolana wstań, armgedon z bólem.
to ja dla odmiany powiem wam że od dwóch dni wieczorami mam takie nieregularne ale częste mega twardnienia macicy, widzę że się za ćwiczenia ostro wzięła moja szanowna macica:Pshimmer_lip, sylvia007, mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:31t0t niby z tą granicą błędu, którą zakładała maszyna między 1500 a 1650g.
shaja88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:ja chyba też lecę ze szczepionkami na nfz ale na rota zaszczepię sobie i tak.
Shimmer no weź nie żartuj że się matariał skończył, FAK! za to powinnaś dostać jakiś gift!! dostaniesz na pewno ja dostałam:D
nie też spojenie boli w nocy, a nie daj boże spróbuję na kolana wstań, armgedon z bólem.
to ja dla odmiany powiem wam że od dwóch dni wieczorami mam takie nieregularne ale częste mega twardnienia macicy, widzę że się za ćwiczenia ostro wzięła moja szanowna macica:Pnawet bez tego spóźnienia miałam dostać bo zrobiłam megaśne zamówienie
a za spóźnienie mam dostać dodatkowego gratisa
zobaczymy
-
nick nieaktualnysylvia moze pojedz na ip jak pojawia sie bol? Agus na pewno by mogli ;/ ja w sobote stad sie wypisuje jak nic mi nie zrobia, bo jak juz mnie przetrzymaja do poniedzialku to pewnie do porodu mnie beda trzymac... tymbardziej ze karte noworodka dostalam do podpisania przy przyjeciu ze zgoda na szczepienia
-
hwesta wrote:shimmer moja w 31 miala 2 kg, teraz ma 2200, ale lekarz z granica bledu wpisal 2500, natomiast w szpitalu potraktowali jako 2200 dzis, dam znac jak zrobia to usg, pewnie jutro rano
A głowe w tym 31 i udko jakie miałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 18:04
hwesta lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:sylvia moze pojedz na ip jak pojawia sie bol? Agus na pewno by mogli ;/ ja w sobote stad sie wypisuje jak nic mi nie zrobia, bo jak juz mnie przetrzymaja do poniedzialku to pewnie do porodu mnie beda trzymac... tymbardziej ze karte noworodka dostalam do podpisania przy przyjeciu ze zgoda na szczepienia
-
lysinka wrote:Musze się pożalić, dzwonił mąż i ukradli nam tablice rejestracyjne
// a jutro jedziemy na wesele
lysinka lubi tę wiadomość