Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co do rzeczy do szpitala dla dzidka to ją też tylko krem do pupki i chusteczki, no i pieluszki
Do pępka to i tak nic nie będę używać tak jak i u GabiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 20:58
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja pozapraszałam dzisiaj znajomych na za tydzień na sobotę na imprezę - powitanie WIOSNY
ale sama nie wiem czy dotrwam hehe ale zapowiedziałam, że impreza będzie o ile będę nadal w dwupaku
no lub jeśli w szpitalu to w ramach pępkówki
Ale od kilku dni strasznie mi się brzuch spina, a wieczorem już w szczególności, a jak puści to mała strasznie szaleje, więc wieczory do przyjemnych nie należą... do tego jeszcze ból krzyża, bleee więc ciekawe czy dotrwam, w każdym razie czekam na 23.03 :pmimka84, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ja mam kolejną wizytę 26.03 ale gin nie wierzy że się spotkamy... również mam zwolnienie do 30.03, chciała do 26 ale ją poprosiłam, aby na dłużej w razie Wu, ale ona jest przekonana że nie ma możliwości żebym tyle wytrwała. Mężowi nie pozwoliła już jeździć na delegacje... i w czwartek mówiła że daje mi tydzień maks dwa, ale nie wierzy że więcej
A i ona bardzo stawia na magnez... mam brać do 22.03 i że to powstrzyma przed porodem przez tydzień nic nie mówiła o nospie w razie bóli itp...
Zresztą się umówiłyśmy 21.03 moja impreza, 22.03 odpoczywam, odstawiam magnez, a 23.03 widzimy się w szpitalu na porodówce, a akurat ma dyżurmimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Justynka no to ze bys powitania wiosny nie miała w szpitalu
hihi
albo wody by mi odeszły hehe wtedy dokładnie mam urodziny, ale szczerze nie chce aby wtedy mała się pchała, więc dlatego obstawiam najwcześniej ten 23.03
bo faktycznie po imprezie muszę się zregenerować aby mieć siłę na poród
i niech się dzieje co chce
-
mimka84 wrote:Ja zaniosłam już do pracy zwolnienie do końca ciąży, czyli właśnie do 3.04, już 27.02 lekarka wypisała mi do końca, to moje najdłuższe wypisane zwolnienie, mam nadzieję że się zus na koniec nie uczepi.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ejj! Kto bedzie rodzil w kwietniu skoro wszystkie urodzicie w marcu?! Tylko ja?!
a te co chca w kwietniu urodza w marcu
hwesta, weronika86, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ejj! Kto bedzie rodzil w kwietniu skoro wszystkie urodzicie w marcu?! Tylko ja?!
Jaaa!!I to w połowie jak nie później
Lali, weronika86, Bambi85, Ewelcia, Murraya, Fasia, Rudzia lubią tę wiadomość
-
dziewczyny wlasnie maz zaproponowal mi dogolenie boberka choc bolilam 2 dni temh i nic tam nie ma
czuje seks
wczoraj twierdzil ze moze przepcha co nie co
aaaaaa bede miec seks zaraz
Bambi85, Lali, MartaAlvi, Aguś86, maggie86, sylvia007, mimka84, mantissa, Ewelcia, Murraya, Krysti, Fasia, Gosha, Agusiek89, hwesta, KasiaKwiatek, misia83, Jaga, CzaryMary, lysinka lubią tę wiadomość
-
lali haha musze czekac az synu sie wykapie aby nas czasem nie przylapal :-)hehehe masakra podniecona jak przed pierwszym razem...a jutro bedzie post....dziewvzyny urodzilam hahahaj
mimka84, Lali, Bambi85, Fasia, Gosha, Murraya, Agusiek89, maggie86 lubią tę wiadomość