Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:hahah taaa wieaz jama jest roznica miedzy facetem a byczkiem?? byczek jam pockjpcia to bryka a facet idzie spac....hahah tzw sleeping mode
możesz go obudzić, odpowiednią stymulacją, pewnie by się zdziwił
Gosha, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dobry
Dziś ciąża donoszona wiec czekam na poródale jakoś wszystko stoi w miejscu
Fasia, mantissa, hwesta, Murraya, misia83, malinka1984, weronika86, maggie86, Bambi85, Lali, Jaga, Aguś86, Agusiek89, CzaryMary, Gosha, Ewelcia, natt, sylvia007, Krysti, MartaAlvi, Robotka1, liloe, mimka84, Ulka84, haneczka, lysinka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja w 37tc! W tygodniu do którego marzyłam aby dotrwać, w tygodniu który daje mi wewnętrzny luz psychiczny w końcu to 9 miesiąc! Pełny 36 tydzień ciąży! Juhu
))
Anka suwak się zepsuł, bo widzę u Ciebie 36+5 :>mantissa, Rudzia, Murraya, misia83, malinka1984, KasiaKwiatek, weronika86, maggie86, Bambi85, Lali, Aguś86, CzaryMary, Gosha, Ewelcia, natt, sylvia007, MartaAlvi, liloe, lysinka lubią tę wiadomość
-
Moje stopy tez nie są duże, widzę jedynie po kostkach, że jednak trochę spuchly. Natomiast dłonie puchna bardziej. Z rana jak teraz mam sztywne paluszki, a przy zginaniu czuje ból.
O której wizyta? Ja dziś mam się stawić przed 15 jako dodatkowy pacjent, bo mi się L4 skończyło w piątek, a przy okazji zrobi mi badaniemusze się dowiedzieć ile waży dziecko i wziąć jakieś zdjęcie na pamiątkę, bo od półtora miesiąca nie wiem nic..
-
Wizyte mam na 10
tez chce wiedziec ile maluszek wazy, wydaje mi sie ze ponad 3 kilo juz ma:D Mi rece to nie puchna. Fasia koniecznie wes zdjecie i pochwal sie
ja to powiem ze juz bym chciala urodzic, i tzrymac mojego Mikołajka w ramionach:D zauwazylam ze jest mi coraz ciezej, brzuch coraz bardziej przeszkadza:D hehe
-
To Ty dziś chyba najwcześniej masz wizytę
nie wiem w sumie czy ktoś dziś jeszcze idzie na podgląd. Się okaże
coraz więcej was chce juz mieć dzieci przy sobie, a ja bardzo chętnie zaczekam do 2 kwietnia albo ogólnie do terminu czyli 15.04
Daj znać jak po wizycie