Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja mam z moim dobrze, bo wie, że jak za szybko skończy, to po chwili musi mi to wynagrodzićweronika86 wrote:hahah taaa wieaz jama jest roznica miedzy facetem a byczkiem?? byczek jam pockjpcia to bryka a facet idzie spac....hahah tzw sleeping mode

możesz go obudzić, odpowiednią stymulacją, pewnie by się zdziwił 
Gosha, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dobry

Dziś ciąża donoszona wiec czekam na poród
ale jakoś wszystko stoi w miejscu
Fasia, mantissa, nick nieaktualny, Murraya, misia83, malinka1984, weronika86, nick nieaktualny, Bambi85, Lali, Jaga, Aguś86, Agusiek89, nick nieaktualny, Gosha, Ewelcia, nick nieaktualny, sylvia007, nick nieaktualny, MartaAlvi, Robotka1, nick nieaktualny, mimka84, Ulka84, haneczka, lysinka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja w 37tc! W tygodniu do którego marzyłam aby dotrwać, w tygodniu który daje mi wewnętrzny luz psychiczny w końcu to 9 miesiąc! Pełny 36 tydzień ciąży! Juhu
))
Anka suwak się zepsuł, bo widzę u Ciebie 36+5 :>
mantissa, Rudzia, Murraya, misia83, malinka1984, nick nieaktualny, weronika86, nick nieaktualny, Bambi85, Lali, Aguś86, nick nieaktualny, Gosha, Ewelcia, nick nieaktualny, sylvia007, MartaAlvi, nick nieaktualny, lysinka lubią tę wiadomość
-
Moje stopy tez nie są duże, widzę jedynie po kostkach, że jednak trochę spuchly. Natomiast dłonie puchna bardziej. Z rana jak teraz mam sztywne paluszki, a przy zginaniu czuje ból.
O której wizyta? Ja dziś mam się stawić przed 15 jako dodatkowy pacjent, bo mi się L4 skończyło w piątek, a przy okazji zrobi mi badanie
musze się dowiedzieć ile waży dziecko i wziąć jakieś zdjęcie na pamiątkę, bo od półtora miesiąca nie wiem nic..
-
Wizyte mam na 10
tez chce wiedziec ile maluszek wazy, wydaje mi sie ze ponad 3 kilo juz ma:D Mi rece to nie puchna. Fasia koniecznie wes zdjecie i pochwal sie
ja to powiem ze juz bym chciala urodzic, i tzrymac mojego Mikołajka w ramionach:D zauwazylam ze jest mi coraz ciezej, brzuch coraz bardziej przeszkadza:D hehe

-
To Ty dziś chyba najwcześniej masz wizytę
nie wiem w sumie czy ktoś dziś jeszcze idzie na podgląd. Się okaże
coraz więcej was chce juz mieć dzieci przy sobie, a ja bardzo chętnie zaczekam do 2 kwietnia albo ogólnie do terminu czyli 15.04 
Daj znać jak po wizycie