Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wczoraj rozmawialiśmy o seksie właśnie i mowil ze chyba woli zaczekać bo se wyobraża to tak, ze wchodzi we mnie, wyjmuje a tu czop przyklejony
Fasia, weronika86, misia83, Jaga, Aguś86, CzaryMary, KasiaKwiatek, maggie86, liloe, Murraya, lysinka lubią tę wiadomość
-
murraya co sadzisz? ja sie zastanawiam co maz zrobil, ale nie chce powiedziec..na pewno sa malwy bo widze bulwy..uwielbiam je sa takie piekne i duze
hwesta bardzo mozliwa opcja..wczoraj tez bralam taka pod uwage...biedni faceci nasi ! moj zawsze musial 2 razy dziennie..jak to mowil : raz z jednego jajka, raz z drugiego...hahha
wczoraj to wyjebal tekstem.....wera jaka ty masz piekna pupe..w jabluszko....tylko ogonka tam brak..daj przymierze...nie nie nie! zadnego ogonka w poblizu pupy do maja nastepnego roku! nie chu chu... -
hwesta wrote:A wczoraj rozmawialiśmy o seksie właśnie i mowil ze chyba woli zaczekać bo se wyobraża to tak, ze wchodzi we mnie, wyjmuje a tu czop przyklejony
My też po poście zaszaleliśmy i było ostro i nic się nie przykleilo,czop czy coś innego.Polecam takie przytulanki, od razu człowiekowi lepiej ;Phwesta, weronika86, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
Wczoraj pierwszy raz zamówiłam zakupy z Tesco z dostawą do domu
mają przyjechać między 11-13. Niech się pan dostawca meczy z 3 zgrzewkami wody i cala reszta
weronika86, hwesta, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:A wczoraj rozmawialiśmy o seksie właśnie i mowil ze chyba woli zaczekać bo se wyobraża to tak, ze wchodzi we mnie, wyjmuje a tu czop przyklejony
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zamowilas sobie takiego spoconego z gola klata? z dwudniowym zarostem i rzezbionym cialem? takiego jak na filmach? jesli by taki byl to zamowilabym 10 zgrzewek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 07:55
Fasia, Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość
-
Moj emek chyba jest "inny"- on nie ma obiekcji i chętnie spełnia moje ostatnimi czasu zachcianki a że po masażach sutek oksy mi bije do głowy to mam nieustanną chcicę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 07:55
weronika86 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
O jaaaa... Weźcie nie piszcie o seksie
dzisiaj z rana (4-5) było już dwa razy a teraz znów bym chciała
ale dopiero kolor 20 wróci
hwesta, weronika86, malinka1984, Bambi85, Aguś86, CzaryMary, MartaAlvi, Robotka1, maggie86, liloe, Murraya lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Ale z orgazmem?
ja sie boje ze bedzie mnie bolał orgazm po takim czasie hehehe " drogie bravo czy orgazm boli??"
pwoiem ci ze uczcie mega dziwne bo macica ogromna..czuc orgazm wtedy na caaalym brzuchu..pierwszy raz sie przestrazylam ze zrobie maja krzywde i sie wybilam z przyjemnosci
inne doznania ale bardziej inenswyne...oczywiscie pisza o przezyciach podprysznicowych
hwesta, malinka1984, Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anka jestem ciekawa czy ta chcica taka dziwnama cos wspolnego z porodem? ze moze tuz tuz?
malina moj tez obiekcji nie mial przy pierwszej ciazy..teraz taki nad powazny sie zrobil no i t o corke chodzi...no zmienil sie w takiego tate prawdziwego...tak dojrzal dziwnie... -
Anka1501 wrote:Wera mam nadzieje
ale mój to mówi ze z tym rozwarciem to do maja dociagne