Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny zamowilam cos takiego..przecenione z 90f na 40
ma przewijak juz i jakies nosidelko..na koleczkach..nie chce znosic lozeczka na dol a zawsze to moze posluzyc jako kojec do zabaw pozniej... zamowilam..do odebrania ze sklepu dzisiaj od 9.30
jak wam sie podoba?
hwesta, Bambi85, mf, Jaga, Aguś86, Lali, Agusiek89, Anka1501, CzaryMary, KasiaKwiatek, sylvia007, MartaAlvi, misia83, Fasia, maggie86, liloe, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej słoneczka
Dziewczyny szpitalne trzymać się tam i nie dać.
Te z donoszoną ciążą brać sie i rodzić
Wera normalnie się uśmiałam jak dziecko , my pościmy wolimy nie nać na sygnale 70 km do Łodzi na porodówke:D Sutów też nie masuje, nie wywołuje wilka z lasu , ale jak tylko będę w Łodzi i mąż przyjedzie to biedaka chyba zajeżdze:DD
Mój Marceli w nocy miał 40 minutowy napad kaszlu, więc dzisiaj w domu został i do lekarza ide sprawdzić czy tam infekcja się nie tworzy. Teraz jak kichnął to miał tyle tego w zatokach , jak taki stary żul spod sklepu. Afuj. Lepiej , żeby mnie nie zarazili bo i mąż dzisiaj dychał rano jak jakiś kaszlak.
Musze też pozałatwiać sprawy kupić młodemu buty i ogólnie przygotować sporo rzeczy bo przecież jak 26 wyjade to wróce po porodzie ( chyba ze jeszcze tydzien wytrzymam w domu i 1 pojade) a planowane CC gdyby się nie rozkręcało nic dopiero 14 kwietnia.weronika86 lubi tę wiadomość
-
Witam się
Ale dziś pospalam
Oczywiście sny o czopach i lejacych się wodach też są u mnie na porządku dziennym
Chyba to już taki czas...
Gratuluję Ance donoszenia, a Fasi i Bambi zaczetego 37 tygodnia. Ja wg om jutro mam być donoszonaAle czekam jeszcze do tej drugiej daty
Co prawda nie powiem- mam juz jakis wewnetrzny spokoj w sobie, ze co by się nie stało to powinno być ok
7 tygodni temu to srałam ze strachu za przeproszeniem
Mf też mam opuchnietą bozene i to juz dluzszy czas.
Dziewczyny wizytujace- trzymam kciuki
Hwesta za Ciebie trzymam kciuki, żebyś wyszla dziśhwesta, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liwi wrote:Jejku Wy o seksie a mnie tam cholera wszytsko boli, a tam bym już chciała.
Od ostatniej wizyty czyli już miesiac nic nie było i przedwczoraj próbowalismy i cholera nie da rady, wszystko mam takie wielkie i boli.
Ja od początku ciąży tylko z lubrykantem mogłam się seksić bo inaczej bym się zatarła. Wszystko obolałe w srodku i ciasno jak cholera. A teraz jak my nic już ze 3 miesiące to miałam problem z włożeniem tabletki a co dopiero z seksem>? -
Jaga wrote:Ja od początku ciąży tylko z lubrykantem mogłam się seksić bo inaczej bym się zatarła. Wszystko obolałe w srodku i ciasno jak cholera. A teraz jak my nic już ze 3 miesiące to miałam problem z włożeniem tabletki a co dopiero z seksem>?
stanislaw juz wybyl do szkoly...a mi sie spac znow chce a byly pieluchu=y w planach..kuzwa musze wyprasowac z 10 szt chociaz bo do porodu nie poprasuje..jesc mi sie nie chce, sniadania mi sie nie chce..tylko pic..goraca mi jak cholera, ogrzewnie wylaczylam, tylko 19 stopni w pokoju, siedze rozebrana a nadal mi goraco..kuzwa jak wypijam teraz z 6/7l wody dziennie jak nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 08:40
-
Y
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 07:53
weronika86, hwesta, Aguś86, CzaryMary, Anka1501, liwi, KasiaKwiatek, natt, sylvia007, Lali, MartaAlvi, Agusiek89, misia83, Robotka1, Fasia, maggie86, liloe, mimka84, Murraya, Jaga, Gosha, Krysti, lysinka lubią tę wiadomość
-
idus super ze juz w domciu...widze ze Franko aniolek
i super...super sobie radzisz nawet widac po tej kolce...jestem z ciebie dumna! jaka opanowana! swoj domek w koncu...jak tam piersi bola? trzymasz jakas diete czy jesz wszytsko?
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka piękne Mamuśki
Klaudia - mega wielkie gratulacje!! Ninka przecudnaJak już się ogarniesz skrobnij proszę co u Was i jak poród przebiegał
Gratulacje również dla dziewczyn, które rozpoczęły nowe tygodnieJuż końcóweczka !
Licytujecie się która teraz w kolejce - a ja Wam powiem, że najprawdopodobniej będzie to ciotka Maryniecały tydzień mi został....
hwesta, weronika86, Aguś86, KasiaKwiatek, sylvia007, Lali, misia83, Fasia, maggie86, mimka84, Murraya, Jaga, haneczka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda - jhuuu nie ma to jak swoja chatka
wszystko mozna usystematyzowac
jakie mleczko mm wcina Franuś?
Anka - w takim razie w tych okolicznościach przepuszczam Cię w kolejceWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 08:49
Anka1501, Ida, haneczka lubią tę wiadomość