Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka pogadaj z dzieckiem. Moja chciała wyłazić wcześciej to tak jej nagadałam ze teraz będzie do maja siedzieć.
A tak poważnie to ciężka sytuacja, bo te wszystkie wywoływacze porodu to mi się wydaje pic na wode. Dziecko i tak wyjdzie jak bedzie gotowe. -
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Wera - no widzisz! to przez ten seks
spokojnie - połóż się. Jeszcze nie rodzimy!! Ciebie nie przepuszczam w kolejce
pewnie nawet szyjki nie dotknal heheheh
ja nie mam zamiaru rodzic..najwczesniej 27ego!
anka zloz reklamacje koniecznie! ania 20min z jednego cyca czy w sumie?
liwi ja sie boje wywolywaczy strasznie..u mnie porod nie byl az taki straszny dopoki nie dowalili wspomagaczy wtedy zaczl sie hardcore. tutaj na szczescie nie pospieszaja bo juz sie pytalam...i nie pozwolilam przyspieszac poki malej w brzuszku dobrze..tylko jesli jest to konieczne dla dobra dziecka, ale na pewno nie nie ich komfortu czy skrocenia czasu porodu..w rwazie co wezme znieczulenie.CzaryMary, liwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam wciąż niepoprasowane ubranka w komodzie:p czekałam do 36 tyg a pozniej do 37 :p mogliby mnie puścić to sobie wszystko porobie
atak serio to na pewno przez to ze nie zjadłam wtedy kaczki z buraczkami tylko placek po zbójnicku :p
CzaryMary, weronika86, Aguś86, misia83, Fasia, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość
-
ja musze dzisiaj tylko poprasowac..mam nadzieje ze uda mi se wszystko..poukladac do szafek...zrobic obiadek ale juz mam polowe gotowa wiec gora 40min...posparzatc salon, odebrac lozeczko...meza przypilnowac z dywanem
uwine sie szybko i bede sie lenic dzisiaj
liwi lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ja musze dzisiaj tylko poprasowac..mam nadzieje ze uda mi se wszystko..poukladac do szafek...zrobic obiadek ale juz mam polowe gotowa wiec gora 40min...posparzatc salon, odebrac lozeczko...meza przypilnowac z dywanem
uwine sie szybko i bede sie lenic dzisiaj
Łooooo mi by trzy dni zeszło.
Patrzcie jak się do sprzątania zerwałam, nawet głowy nie podniosłam z poduszki.
weronika86 lubi tę wiadomość