Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:Ja mam wciąż niepoprasowane ubranka w komodzie:p czekałam do 36 tyg a pozniej do 37 :p mogliby mnie puścić to sobie wszystko porobie
atak serio to na pewno przez to ze nie zjadłam wtedy kaczki z buraczkami tylko placek po zbójnicku :p
-
liwi wrote:Łooooo mi by trzy dni zeszło.
Patrzcie jak się do sprzątania zerwałam, nawet głowy nie podniosłam z poduszki.
dla mnie to malo roboty mam duzo wiecej codziennie plus praca w studiu kilka godzin..na szczescie dzisiaj i sroda wolne...zrobilismy sobie taki luzniejszy tydzien dopiero wiecej pracy od 23ego do 27ego wlasnie...a po 27mym umawialm juz sporadycznie tylko tych ktorych znam dluzej zebym nie musiala brac depozytow bo glupio wygladaloby jakbym wziela depozyt i nie dojechala czy nie dala znac bo wiadomo ze jak zaczne rodzic to nie bede do klientow pisac smsow. -
nick nieaktualnyWera jak nie checsz teraz tego porodu, to ja Cię uprzejmie proszę żebyś nic nie robiła. Obiadek ukręcić co najwyżej możesz:)
Dziewczyny a ja mam infantylne pytanie - muszę przed cc zjeść jakieś lekkie śniadanko. I tak sobie gdybam co byłoby lekkie a jednocześnie dające siły ?
Macie jakieś propozycje? -
Anka1501 wrote:A po jakiego grzyba Ci 60 pieluch? namiot małej zrobisz czy jak?
-
CzaryMary wrote:Wera jak nie checsz teraz tego porodu, to ja Cię uprzejmie proszę żebyś nic nie robiła. Obiadek ukręcić co najwyżej możesz:)
Dziewczyny a ja mam infantylne pytanie - muszę przed cc zjeść jakieś lekkie śniadanko. I tak sobie gdybam co byłoby lekkie a jednocześnie dające siły ?
Macie jakieś propozycje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 09:32
-
Wera a właśnie coś czytałam ze chciała Serce rączki wiązać i nóżki... Psychiczna... Jakby co to tymi pieluchami teściowa zwiaz i zaknebluj. A dla pewności jeszcze gdzieś do kanału wrzuć jak się będzie panoszyc
weronika86, liwi, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Wera a właśnie coś czytałam ze chciała Serce rączki wiązać i nóżki... Psychiczna... Jakby co to tymi pieluchami teściowa zwiaz i zaknebluj. A dla pewności jeszcze gdzieś do kanału wrzuć jak się będzie panoszyc
Anka1501, CzaryMary, Murraya, Jaga lubią tę wiadomość
-
Jeżu ale się wystraszyłam, cicho w domu nic nie słychać i nagle komputer coś do mnie mówi.
Coś ze baza wirusów została zaktualizowana. Musze zadzwonić do męża czy on napewno jest w pracy do cholery.Anka1501, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
A Wy od rana o seksie!!! Mój mąż mnie też wczoraj dopadł jak już prawie zasypiałam, więc mu się łaskawie na boczek przekręciłam
Dziewczyny gratuluję kolejnych tygodni!!! Ja dzisiaj piorę pościel dla Ninki, bo jutro postanowiłam przyszykować łóżeczko w razie jakbym w środę miała zostać w szpitalu.Krysti, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Klaudia gratuluje jeszcze raz! Do ciebie mala podobna
przynajmniej porownujac do zdjec z fb
Gratuluje nowych tygodni!
Seks.. boze.. ja sie oseksilam cala ciaze i powiedzialam ze po 38tyg koniec. nie przyloze reki do domowych metod przyspieszania porodu...
Wczoraj sie naogladalam jak wyglada nacinanie i zszywanie krocza. Prozniowe i kleszczowe wyciaganie dziecka.. straszne wygladaly te metody "pomagania" w porodzie