Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiedzieli ze nic nie beda robic dzis, ja mam jeszcze anemię do tego i chcą sprawdzić wyniki krwi w środę , dają mi hemofer . Ale w domu biorę tez żelazo i ciagle mam ponad 11 hemoglobinę, nie ma tragedii wg mnie. Misia trzymam kciuki, przynajmniej wiesz na czym stoisz
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki,
Misia, trzymam kciuki i ja
Klaudii gratuluję ślicznej Ninki
Weronika, ja też od jakiegoś czasu piję jak smok, wcześniej miałam problem żeby wypić litr na dzień a teraz ciągle odczuwam pragnienie, ciekawe czy to ma jakiś związek ze zbliżającym się porodem
...choć ja chyba rodzić bym jeszcze nie chciała bo wywaliło mi na ustach opryszczkędzwoniłam do mojej ginki i poradziła stosować coś miejscowo, ja mam te plastry compeed, plus dużo witaminy c. Powiedziała jeszcze, że jakby doszło do porodu to rodziła będę w maseczce. Przed ciążą dziadostwo potrafiło mi się nawet dwa tygodnie trzymać, może teraz szybciej odpuści, bo mąż przewiduje, ze urodzę 19.03, wyliczył, że w takim wypadku Zosia by miała osiemnastkę w sobotę
misia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misiula nasze kciuki też zaciśnięte
Hwesta szczerze to Ci współczuję tego leżenia w szpitalu i tego że dziś poniedziałek przed południem a oni gadają że dopiero w środę coś będą działać;/
Wera widzę że sexa wczoraj miałaśod razu sobie pomyślałam że pewnie bez orgazmu haha:D jak dziewica:P
ja dziś mojego dopadam:D no muszę za wacka choć potrzymaća jeśli muszę to wiem że na tym się nie skończy:P
Krysti a jaka pogoda u was? u nas słoneczko tylko wiaterek chłodny:) ale już zaliczyłam spacerek i lecę powiesić drugie pranie:)
ja to urodzę tak jak Klaudia:D bez marudzenia, bez objawów po prostu pojadę na porodówkę i dam znać po hehe:D
LENA na opryszczkę leć do apteki i bez recepty kupisz coś cynkowego, pani Ci doradzi, ja też miałam czasem z tym problem a teraz w ciąży miałam już 2 razy i maść cynkowa stosowana przez pierwsze dni non stop właściwie dawała radę w 4 dni opryszczce tak że polecam, jest niedroga, coś koło 4 złWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 11:26
Aguś86, weronika86, misia83 lubią tę wiadomość
-
też myślałam, że zaleci jakieś tabletki, no nic, będę leczyć objawy tymi plastrami, może już organizm wytworzył jakieś przeciwciała, bo opryszczkę mam średnio dwa razy do roku
Robotka, dziękuję za poradęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 11:28
-
lena90 wrote:też myślałam, że zaleci jakieś tabletki, no nic, będę leczyć objawy tymi plastrami, może już organizm wytworzył jakieś przeciwciała, bo opryszczkę mam średnio dwa razy do roku
czy można nabyć przeciwciała na opryszczkę? szczerze to wątpię, podobno raz jak się już opryszczkę dostanie to już wirus pozostaje w nas na zawsze. i nie wiadomo kiedy potem zaatakować potrafi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 11:31
-
nick nieaktualny
-
lena mam nadzieje ze to zaleczysz orzed porodem! a co do wody wydaje mi sie ze ma to wokywa juz na laktacje wiec dlugo nie zostalo..ja pilam jak smok przt karmieniu wlasnie ale nie pamietam czy kilka dni przed porodem tez.
hwesta ciulowato tak do srody lezec..ale kupa....
a lena gratuluje 39 tygodnia! kuzwa to chyna ty wskakujesz na kistenporodow razem z mary
misia mona kuzynka miala zdiagnozowana hipotrofie..mala bylla malutka ale zdrowiutka i pieknie sie rozwija. nie martw sie na zapas. ja juz po drzemce...lena90 lubi tę wiadomość
-
Mary ja nie chce w marcu! Kuzwa.. Ale mega mocno boli.. Tylko, że to taki ciągły ból i przy tym brzuch jest twardy
i zaczyna teraz bolec całe podbrzusze.. Dziś o 15 wizyta i po niej gin mi pewnie każde jechać do szpitala.. Świetnie..
-
Mary masz termin cesarki w dzień kiedy mama zamówiła dla mnie mszę świętą o szczęśliwe rozwiązanie:D dlatego nie zapomnę na pewno
co do picia to ja pochłaniałam hektolitry wody przez ostatnie miesiące, natomiast od kilku dni już nie:)
CzaryMary lubi tę wiadomość