Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zapomniałam wam powiedzieć, że dzisiaj jak byłam w toalecie to wypadł mi taki krwisty glut
ale taki bardziej podobny do płodnego śluzu! Może to była ta końcówka czopa?!
I aż z podniecenia pobiegła do CCC kupić sobie jakieś cichobiegi, w które mogłabym zmieścić moje spuchnięte stopyAguś86, weronika86, Justinka, liloe, haneczka, Murraya, KasiaKwiatek, misia83, Fasia, mimka84, lysinka lubią tę wiadomość
-
Halo
Ktoś urodził od soboty koło południa???!!!
Czyżby Amy urodziła w niedzielę?
Ja przyjęłam ostatnich gości, na więcej już nie mam siły, wczoraj był dzień z mężem, a dziś od rana latam po urzędach skarbowych, miejskich, pity, przemeldowania i załatwiłam zwolnienie od neurologa już do 14.04.GBS mam ujemny, więc super, dzisiaj wieczorem położna i gin, dowiem się co z moją szyjką
Bóle się nasiliły, ale są mniej regularne, więc dalej jeszcze chodzę jak kaczka.
A teraz dowcip:)
Przyjaciółka do ciężarnej: Masz bóle?
Ciężarna: Taa, jedną wielką "bólę" z przodu.
HAHAHA
sylvia007, weronika86, Lali, Murraya, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Misia trzymam
Dziewczyny mam pytanie czy kupowałyście sterylizator do smoczków i butelek, ja wcześniej nie miałam tylko gotowałam, ale dziś wygotowałam smoczki i jedna butelkę ale tak zakoś zaszły na tych plastykach taki osad, nie podoba mi sie, może to też zalezy od wody, i zastanawiam się czy nie kupic, a wy jak?misia83 lubi tę wiadomość
-
mila79 wrote:Misia trzymam
Dziewczyny mam pytanie czy kupowałyście sterylizator do smoczków i butelek, ja wcześniej nie miałam tylko gotowałam, ale dziś wygotowałam smoczki i jedna butelkę ale tak zakoś zaszły na tych plastykach taki osad, nie podoba mi sie, może to też zalezy od wody, i zastanawiam się czy nie kupic, a wy jak? -
nick nieaktualnyale sie obzarlam szpitalnym obiadem, no pyyyyszny byl! pulpet w sosie koperkowym, ziemniaczki i salata ze smietana i zupa pomidorowa- dieta cukrzycowa
dziewczyny, chce zlecic mezowi ksiazki zeby mi kupil i moze cos polecicie? ja lubie takie lekkie babskie... cos w stylu dziennika bridget jones albo cos... znacie cos takiego lekkiego?CzaryMary, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Mary - jak tam nastroje? :)To już niedługo...
Póki co okpewnie w sobotę złapie mnie stresik
Tak naprawdę to najbardziej boję się znieczulenia. Resztę zniosę bez miałknięcia
Teraz staram się pozytywnie nastrajać, nie denerwować. będzie dobrze
ja łazienka wyszła? Zadowolona jesteś matka ?haneczka, Murraya, Ida lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:murraya on dosadzil tylkk musze zaoytac ale te z orzodu domu takie oiekne czerwone mamy muz z 5 lat i faktycznie krzaczek coraz wiekszy
uwilbiam je
sylvia007, Aguś86, natt, haneczka, Lali, Murraya, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Póki co ok
pewnie w sobotę złapie mnie stresik
Tak naprawdę to najbardziej boję się znieczulenia. Resztę zniosę bez miałknięcia
Teraz staram się pozytywnie nastrajać, nie denerwować. będzie dobrze
ja łazienka wyszła? Zadowolona jesteś matka ?
Co do znieczulenia, rozluźnij się jak najmocniej wtedy nic nie poczujeszCzaryMary lubi tę wiadomość