Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zapomniałam wam powiedzieć, że dzisiaj jak byłam w toalecie to wypadł mi taki krwisty glut
ale taki bardziej podobny do płodnego śluzu! Może to była ta końcówka czopa?!
I aż z podniecenia pobiegła do CCC kupić sobie jakieś cichobiegi, w które mogłabym zmieścić moje spuchnięte stopy
Aguś86, weronika86, Justinka, liloe, haneczka, Murraya, KasiaKwiatek, misia83, Fasia, mimka84, lysinka lubią tę wiadomość
-
Halo
Ktoś urodził od soboty koło południa???!!! 
Czyżby Amy urodziła w niedzielę?
Ja przyjęłam ostatnich gości, na więcej już nie mam siły, wczoraj był dzień z mężem, a dziś od rana latam po urzędach skarbowych, miejskich, pity, przemeldowania i załatwiłam zwolnienie od neurologa już do 14.04.
GBS mam ujemny, więc super, dzisiaj wieczorem położna i gin, dowiem się co z moją szyjką
Bóle się nasiliły, ale są mniej regularne, więc dalej jeszcze chodzę jak kaczka.
A teraz dowcip:)
Przyjaciółka do ciężarnej: Masz bóle?
Ciężarna: Taa, jedną wielką "bólę" z przodu.
HAHAHA
sylvia007, weronika86, Lali, Murraya, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Misia trzymam
Dziewczyny mam pytanie czy kupowałyście sterylizator do smoczków i butelek, ja wcześniej nie miałam tylko gotowałam, ale dziś wygotowałam smoczki i jedna butelkę ale tak zakoś zaszły na tych plastykach taki osad, nie podoba mi sie, może to też zalezy od wody, i zastanawiam się czy nie kupic, a wy jak?
misia83 lubi tę wiadomość
-
Ja mam teraz taki do mikrofali, bo kupiłam w komplecie z laktatorem, ale powiem Ci, że to chyba wina plastiku w Twoim przypadku, bo nie powinno się tak stać po wygotowaniu w wodzie. A z jakiej firmy tą butelkę masz?mila79 wrote:Misia trzymam
Dziewczyny mam pytanie czy kupowałyście sterylizator do smoczków i butelek, ja wcześniej nie miałam tylko gotowałam, ale dziś wygotowałam smoczki i jedna butelkę ale tak zakoś zaszły na tych plastykach taki osad, nie podoba mi sie, może to też zalezy od wody, i zastanawiam się czy nie kupic, a wy jak? -
nick nieaktualnyale sie obzarlam szpitalnym obiadem, no pyyyyszny byl! pulpet w sosie koperkowym, ziemniaczki i salata ze smietana i zupa pomidorowa- dieta cukrzycowa

dziewczyny, chce zlecic mezowi ksiazki zeby mi kupil i moze cos polecicie? ja lubie takie lekkie babskie... cos w stylu dziennika bridget jones albo cos... znacie cos takiego lekkiego?
CzaryMary, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Mary - jak tam nastroje? :)To już niedługo...

Póki co ok
pewnie w sobotę złapie mnie stresik
Tak naprawdę to najbardziej boję się znieczulenia. Resztę zniosę bez miałknięcia 
Teraz staram się pozytywnie nastrajać, nie denerwować. będzie dobrze
ja łazienka wyszła? Zadowolona jesteś matka ?
haneczka, Murraya, Ida lubią tę wiadomość
-
WERA uwielbiam Twoje bykiweronika86 wrote:murraya on dosadzil tylkk musze zaoytac ale te z orzodu domu takie oiekne czerwone mamy muz z 5 lat i faktycznie krzaczek coraz wiekszy
uwilbiam je 
sylvia007, Aguś86, natt, haneczka, Lali, Murraya, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Póki co ok
pewnie w sobotę złapie mnie stresik
Tak naprawdę to najbardziej boję się znieczulenia. Resztę zniosę bez miałknięcia 
Teraz staram się pozytywnie nastrajać, nie denerwować. będzie dobrze
ja łazienka wyszła? Zadowolona jesteś matka ?
Co do znieczulenia, rozluźnij się jak najmocniej wtedy nic nie poczujesz
CzaryMary lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

u mnie nigdy nic takiego się nie działo, a przy Gabi to cały czas wygotowywałam. Teraz pewnie będę czasami używać tego sterylizatora skoro już mam