Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
HAneczka zlikwidowałam całkiem firanki , myje codziennie kilka razy nawet jak trzeba panele i ścieram kurze bo młody bardzo reaguje na to pomimo, że nie jest uczulony na kurz. Ale przy kaszlu to niestety samoistnie wciąga to co się osadzi na meblach itp.A ponieważ mieszkam na wsi przy drodze to kurzy się strasznie.
Mary mnie też go szkoda, sama nie wiem skąd to dziadostwo się wzięło. Moja mama jest astmatyczką i też ją teraz strasznie dusi
Gosha szczerze to wolałabym mieć dzisiaj już wywołany poród czy zrobione CC niż czekać na bóg jeden wie co. Daj znać co i jak.Gosha lubi tę wiadomość
-
Ją mogę zacząć rodzić dopiero jutro po południu, bo na 9 jestem umówiona do fryzjera
CzaryMary, malinka1984, liloe, Aguś86, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Gosha, haneczka, misia83, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
-
Jaga wiem o czym piszesz ponieważ ja zjadłam właśnie mega obfity obiad z ziemniaczków,gulaszu z mięskiem i salaty z kefirem i leżę ponieważ brzuch jak balon do pęknięcia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 13:58
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
O matko jakiś straszny program mi się włączył na stylach
o wcześniaczkach
I newsa Wam sprzedamprzyszła pościel
malinka1984, hwesta, CzaryMary, Aguś86, liloe, Anka1501, KasiaKwiatek, Robotka1, sylvia007, Fasia, mimka84, mf, weronika86, Ewelcia, Bambi85, lysinka lubią tę wiadomość
-
Melduje sie po wizycie! Mała waży 3500g
, szyjka 2 tygodnie temu byla twarda a juz jest srednio-miekka
dostaje powoli ataku paniki;) gin mi powiedzial, ze JAKBY CO to ma dyzur w tym tyg w sr i pt bbbbbbbbbbboje sieeeee
KasiaKwiatek, CzaryMary, Robotka1, Murraya, malinka1984, Lali, Krysti, Aguś86, sylvia007, Jaga, MartaAlvi, Militta110816, Fasia, misia83, mimka84, mantissa, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
Gosha, powodzenia trzymam za was kciuki
dziewczyny po wizytach super wagi bobasków
z 62 marcówek rozpakowanych 39 (nie wiadomo czy wszystkie napisały o porodach)
z tego 16 CC
trochę statystyki urodzonych w:
32 -1
33 -2
34 -1
36 -1
37 -7
38 -8
39 -12
40 -4
41 -2, chyba jednym nie było w którym tygodniu
zrobiłam próbę i wygotowałam butelkę w innej wodzie ( nie z kranu) i faktycznie osadu nie ma, tak że sterylizatora nie kupuję tylko będę gotowac w innej wodzieMurraya, Aguś86, NY, Justinka, malinka1984, haneczka, mf, Gosha lubią tę wiadomość
-
wstałam z zamiarem zrobienia naleśników i .....wpadłam przez przypadek na przepis na babanowe pancakesy
boshhhh kto wymyślił takie cudo!!! czemu ja tego wcześniej nie znałam:D
mniam mniam!
a teraz drzemka godzinna:) a raczej odpoczynek:D
Gosha ja też trzymam kciuki:)
Anka masz 3 tygodnie do terminu:) więc i oznaki mogą być później;)NY, Gosha lubią tę wiadomość