X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka myślisz ze jak chodze z rozwarciem dwa tygodnie to jeszcze ze trzy pociagne? :P

Robotka1, KasiaKwiatek, CzaryMary, Murraya, Aguś86, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha mam nadzieję, że wreszcie podejmą decyzję, srają sie tam strasznie a widać, że organizm sygnalizuje, że trzeba działać... Trzymam za Was

Ale dziś leń ze mnie... W dupie to mam... Obiad gotowy - teściówka spaghetti w dużym słoju dostarczyła, gotuję tylko makaron, bazylia i parmezan :-)
    Wyłażę zaraz z wanny (tak, tak dopiero :-P) i poprasuję resztę ciuszków.
    Fasia przeszło?

Mary 6 dni i będziesz mamą :-D

W ogóle to Wy erotomanki jesteście, normalnie patologia nimfomańska na tym wątku... :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 14:35

CzaryMary, weronika86, Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Robotka myślisz ze jak chodze z rozwarciem dwa tygodnie to jeszcze ze trzy pociagne? :P
    e no nie wiem:D ale jak nie czujesz dyskomfortu to może jeszcze pochodzisz co??:P
    bo ja myślałam że może masz jakąś akcję porodową oprócz tego rozwarcia:D
    będziesz gigantem jak będziesz 5 tygodni z rozwarciem chodzić:D

KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    v

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:52

shimmer_lip, CzaryMary, Aguś86, mimka84 lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila czyli 38 i 39 tc jest najbardziej chwytliwy na poród :) no i to mi się podoba ;) czyli za dwa tygodnie się pakuję :D

A ja dziś zrobiłam sernik na zimno ale taki co na niego najbardziej Kluskę, Goshę, Nadzieję i Hwestę zapraszam :) ser, galaretki, trochę truskawek i wszystko słodzone stevią :D

Murraya, CzaryMary, kluska, Gosha lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta ja to czytam tylko kryminały i thrillery :P z takich lekkich książek to może "Coco" Sanchez-Andrade albo cos Katarzyny Grocholi? albo "Amerykańska Gejsza ". Może nie to co Bridget ale warto przeczytać :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Misiula nasze kciuki też zaciśnięte <3

Hwesta szczerze to Ci współczuję tego leżenia w szpitalu i tego że dziś poniedziałek przed południem a oni gadają że dopiero w środę coś będą działać;/

Wera widzę że sexa wczoraj miałaś:D od razu sobie pomyślałam że pewnie bez orgazmu haha:D jak dziewica:P
    ja dziś mojego dopadam:D no muszę za wacka choć potrzymać:D a jeśli muszę to wiem że na tym się nie skończy:P

Krysti a jaka pogoda u was? u nas słoneczko tylko wiaterek chłodny:) ale już zaliczyłam spacerek i lecę powiesić drugie pranie:)

ja to urodzę tak jak Klaudia:D bez marudzenia, bez objawów po prostu pojadę na porodówkę i dam znać po hehe:D

LENA na opryszczkę leć do apteki i bez recepty kupisz coś cynkowego, pani Ci doradzi, ja też miałam czasem z tym problem a teraz w ciąży miałam już 2 razy i maść cynkowa stosowana przez pierwsze dni non stop właściwie dawała radę w 4 dni opryszczce tak że polecam, jest niedroga, coś koło 4 zł:)
    U mnie szaro buro :) hihi deszcz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 14:40

• Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i gratuluję Mamusi!!!!! Ninka przesłodka:)
    Gratuluję nowych tygodni i donoszonych dzieciaczków i czopów
    Poza tym to super że mamy takie statystyki :)
    Życzę powodzenia na wizytach i mało skurczy niechcianych :)

Wy zboczuchy jedne ! od rana o seksie trąbią! A pomyślałyście o tych co chcą a się nie da? Żal serce ściska :P (albo i co innego :P )

Aguś86, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• NY Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer to my powinnismy sie obrazić ze zapraszasz wybrane osoby na sernik:) jak sie wkurze to zrobie zadymę jak lipcowki haha:)

Aguś86, natt, mimka84, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha kciukasy trzymam !

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bujam się na piłce gumowej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 14:45

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:12

Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Hwesta z lekkich i przyjemnych książek to Chmielewską albo Szwaję polecam. A jak nie musi być lekka to Gra o tron, Niezgodna, Igrzyska śmierci, Dary Anioła ;)

Anka1501, hwesta lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A Hwesta z lekkich i przyjemnych książek to Chmielewską albo Szwaję polecam. A jak nie musi być lekka to Gra o tron, Niezgodna, Igrzyska śmierci, Dary Anioła ;)

Ja też polecam :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    Shimmer to my powinnismy sie obrazić ze zapraszasz wybrane osoby na sernik:) jak sie wkurze to zrobie zadymę jak lipcowki haha:)
    O nie!!! Napisałam "najbardziej" bo one cukrzycowe ;) a nie tylko :D w życiu bym się nie ośmieliła :D

NY lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie czytałam, że z takim rozwarciem niektóre chodzą 4-6 tygodni 8) albo i więcej :D jeszcze wyjdzie na to ze ostatnia urodze :D

Aguś86, haneczka, Agusiek89, Robotka1, Justinka, weronika86, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poki ci nadal czekam na wyniki. Z tego co wiem to beda próbować naturalnie i zobaczymy jak organizm zareaguje., nie wiem nadal czy to bedzie dzisiaj czy nie. Poki co ciśnienie spadlo 138/88.
    MURRAYA tak mowisz z tym czopem? Kurczę mi wypadł tylko taki malutkie cos, bardziej glut galaretka ale dosłownie mniej jak cm. Przy pierwszej pamietam cos zupełnie innego, teraz nawet nie wiem czy to był kawałek czopa...

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer jestes ocalona;)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga, w Twoim przypadku rozumiem, że kurz jest wrogiem. Mam nadzieję, że moje dzidzi nie będzie alergikiem. Chociaż coraz więcej dzieci jest atopowych, albo astmatyków. Chyba przez to jedzenie, które nam oferuje nasza cywilizacja.

Anka, Ty to masz pecha dziewczyno. A, że ja miałam bóle podobne do Twoich weekendowych niegdyś to pewnie obie wylądujemy na końcu :P

Fajne zestawienie tych marcówek. :) Statystycznie rzecz biorąc od 37 robi się gorąco:) Ale u nas coś nie... Może my za dużo na forum siedzimy zamiast medytować nad porodem :D
    Właśnie dziś zobaczyłam, że na wszystkich forach jest tak ok 1000-2000 odpowiedzi w porywach do 4000, ale kwietniówki rządzą- ponad 7000!!! :D

CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam, tak się chciałam tylko odezwać że jestem. Trzymam kciuki za wszystkich którzy tego potrzebują! Ale jestem dzisiaj w nienajlepszej kondycji. Od wczoraj jakoś mi się tak ogólnie ciężko zrobiło, boli mnie żołądek, mam zgagę jak skurczybyk, dziwne bóle pleców i brzucha. Same wiecie jak jest zresztą... Mam nadzieję że odzyskam siły wkrótce :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
‹‹ 3582 3583 3584 3585 3586 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ