Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosha mam nadzieję, że wreszcie podejmą decyzję, srają sie tam strasznie a widać, że organizm sygnalizuje, że trzeba działać... Trzymam za Was
Ale dziś leń ze mnie... W dupie to mam... Obiad gotowy - teściówka spaghetti w dużym słoju dostarczyła, gotuję tylko makaron, bazylia i parmezan
Wyłażę zaraz z wanny (tak, tak dopiero) i poprasuję resztę ciuszków.
Fasia przeszło?
Mary 6 dni i będziesz mamą
W ogóle to Wy erotomanki jesteście, normalnie patologia nimfomańska na tym wątku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 14:35
CzaryMary, weronika86, Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Robotka myślisz ze jak chodze z rozwarciem dwa tygodnie to jeszcze ze trzy pociagne?
bo ja myślałam że może masz jakąś akcję porodową oprócz tego rozwarcia:D
będziesz gigantem jak będziesz 5 tygodni z rozwarciem chodzićKasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Mila czyli 38 i 39 tc jest najbardziej chwytliwy na poród
no i to mi się podoba
czyli za dwa tygodnie się pakuję
A ja dziś zrobiłam sernik na zimno ale taki co na niego najbardziej Kluskę, Goshę, Nadzieję i Hwestę zapraszamser, galaretki, trochę truskawek i wszystko słodzone stevią
Murraya, CzaryMary, kluska, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Misiula nasze kciuki też zaciśnięte
Hwesta szczerze to Ci współczuję tego leżenia w szpitalu i tego że dziś poniedziałek przed południem a oni gadają że dopiero w środę coś będą działać;/
Wera widzę że sexa wczoraj miałaśod razu sobie pomyślałam że pewnie bez orgazmu haha:D jak dziewica:P
ja dziś mojego dopadam:D no muszę za wacka choć potrzymaća jeśli muszę to wiem że na tym się nie skończy:P
Krysti a jaka pogoda u was? u nas słoneczko tylko wiaterek chłodny:) ale już zaliczyłam spacerek i lecę powiesić drugie pranie:)
ja to urodzę tak jak Klaudia:D bez marudzenia, bez objawów po prostu pojadę na porodówkę i dam znać po hehe:D
LENA na opryszczkę leć do apteki i bez recepty kupisz coś cynkowego, pani Ci doradzi, ja też miałam czasem z tym problem a teraz w ciąży miałam już 2 razy i maść cynkowa stosowana przez pierwsze dni non stop właściwie dawała radę w 4 dni opryszczce tak że polecam, jest niedroga, coś koło 4 złhihi deszcz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 14:40
-
Witam się i gratuluję Mamusi!!!!! Ninka przesłodka:)
Gratuluję nowych tygodni i donoszonych dzieciaczków i czopów
Poza tym to super że mamy takie statystyki
Życzę powodzenia na wizytach i mało skurczy niechcianych
Wy zboczuchy jedne ! od rana o seksie trąbią! A pomyślałyście o tych co chcą a się nie da? Żal serce ściska(albo i co innego
)
Aguś86, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NY wrote:Shimmer to my powinnismy sie obrazić ze zapraszasz wybrane osoby na sernik:) jak sie wkurze to zrobie zadymę jak lipcowki haha:)
a nie tylko
w życiu bym się nie ośmieliła
NY lubi tę wiadomość
-
Poki ci nadal czekam na wyniki. Z tego co wiem to beda próbować naturalnie i zobaczymy jak organizm zareaguje., nie wiem nadal czy to bedzie dzisiaj czy nie. Poki co ciśnienie spadlo 138/88.
MURRAYA tak mowisz z tym czopem? Kurczę mi wypadł tylko taki malutkie cos, bardziej glut galaretka ale dosłownie mniej jak cm. Przy pierwszej pamietam cos zupełnie innego, teraz nawet nie wiem czy to był kawałek czopa... -
Jaga, w Twoim przypadku rozumiem, że kurz jest wrogiem. Mam nadzieję, że moje dzidzi nie będzie alergikiem. Chociaż coraz więcej dzieci jest atopowych, albo astmatyków. Chyba przez to jedzenie, które nam oferuje nasza cywilizacja.
Anka, Ty to masz pecha dziewczyno. A, że ja miałam bóle podobne do Twoich weekendowych niegdyś to pewnie obie wylądujemy na końcu
Fajne zestawienie tych marcówek.Statystycznie rzecz biorąc od 37 robi się gorąco:) Ale u nas coś nie... Może my za dużo na forum siedzimy zamiast medytować nad porodem
Właśnie dziś zobaczyłam, że na wszystkich forach jest tak ok 1000-2000 odpowiedzi w porywach do 4000, ale kwietniówki rządzą- ponad 7000!!!CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Hej wam, tak się chciałam tylko odezwać że jestem. Trzymam kciuki za wszystkich którzy tego potrzebują! Ale jestem dzisiaj w nienajlepszej kondycji. Od wczoraj jakoś mi się tak ogólnie ciężko zrobiło, boli mnie żołądek, mam zgagę jak skurczybyk, dziwne bóle pleców i brzucha. Same wiecie jak jest zresztą... Mam nadzieję że odzyskam siły wkrótce