Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
ja tez dzisiaj po ktg oczywiście skurczy żadnych wszystko super także czekamy do przyszłego czwartku
10 dni zostało i będziemy mieć Wojtusia ze sobą
hwesta, malinka1984, CzaryMary, haneczka, Justinka, Murraya, Agusiek89, Robotka1, misia83, Fasia, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
-
mila79 wrote:Aguś a nie robi ci się żaden osad, wyciągasz takie krystalicznie czyste, ile czasu gotujesz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka1984 wrote:Ola89 to Wy macie planowe CC?
Tak bo mały jest miednicowo i juz się nie przekreci wiec nie ma na co czekać. To będzie koniec 39 tygodnia a rodze w lodzi w medeorze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 13:26
malinka1984 lubi tę wiadomość
-
hwesta, ja polecam książki Guillaume Musso, czytałam prawie wszystkie, lekkie, wciągające, poczytaj opinie na necie, mi się te książki bardzo dobrze czytało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 13:27
CzaryMary, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam
Wera mój ma 5 lat skończone w listopadzie. Byłam u lekarza , sterydy musi zacząć brać bo tak jak sądziłam jest to atak astmy kaszlowej związanej z alergią. Już cos pyli i młody już zareagował.Więc wracamy do inhalacji z pulmicortu a w razie ostrej reakcji do berodualu. A tak na marginesie to zgubiłam recepte na lek......Muszę później pojechać i poprosić o wypisanie jeszcze jednej.
Kupiłam młodemu adidasy bo zwariować można z tymi jego kozakami zimowymi. Miałam sobie kupić cichobiegi i dupa z tego wyszła. Zapłaciłam podatek za dom i ziemie , poszłam do sklepu zrobiłam zakupy na gołąbki i zleciało prawie 4 h. Teraz patrze , że na dworze takie wiatrzysko ze łeb chce urwac.
Misia trzymam kciuki za pozytywne zakończenie testu oxy. Daj znać co i jak. -
Dzien dobry
Ja od 9 w szpitalu... Mały wazy 3200, niestety ciśnienie 165/102 i leze drugi raz pod ktg. Czekam na wyniki krwi i tego pieprzowego białka w moczu. Lekarz powiedział ze w zależności od wyników albo juz dzisiaj wywołujemy porod albo czekamy kilka dni. Czekam na te wyniki... I jak tu ciśnienie ma spaść?!
Wcale nie chciałam terminu HWESTY
Po badaniu leci mi krew cały czas... Skurcze wychodzą małe ale regularne. -
Gosha wrote:Dzien dobry
Ja od 9 w szpitalu... Mały wazy 3200, niestety ciśnienie 165/102 i leze drugi raz pod ktg. Czekam na wyniki krwi i tego pieprzowego białka w moczu. Lekarz powiedział ze w zależności od wyników albo juz dzisiaj wywołujemy porod albo czekamy kilka dni. Czekam na te wyniki... I jak tu ciśnienie ma spaść?!
Wcale nie chciałam terminu HWESTY
Po badaniu leci mi krew cały czas... Skurcze wychodzą małe ale regularne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 13:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha - trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli. Pewnie lepiej zeby maleństwo już przywitało świat. To ciśnienie nie jest fajne
Tak czy siak jestem z Tobą myślami.
Polarisa - gratulacje!
Jaga - ehhh szkoda synkasama mam astmę i wiem jakie to uciążliwe
Polarisa90, Gosha lubią tę wiadomość
-
Gosha, ale poród będzie naturalny?
Trzymam kciuki!
Sylwia, to u Ciebie też może się lada chwila zacząć
Ola, Mary, pewnie fajne uczucie móc się spodziewać, kiedy będzie dzidzia. Ja też już wyczekuję powolutku, ale wszystko będzie kwestią losu.
O, mama zabroniła mi rodzić, dopóki nie wypiorę firanek w domu. Bo kurz, roztocza i inne robaleeee:P Nosz skandal, przecież wiszą dopiero od listopadaAle powiedziała, że przyjedzie mi je wyprasować.
CzaryMary, sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość