Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Mary ja nie chce w marcu! Kuzwa.. Ale mega mocno boli.. Tylko, że to taki ciągły ból i przy tym brzuch jest twardy
i zaczyna teraz bolec całe podbrzusze.. Dziś o 15 wizyta i po niej gin mi pewnie każde jechać do szpitala.. Świetnie..
-
Robotka1 wrote:Mary masz termin cesarki w dzień kiedy mama zamówiła dla mnie mszę świętą o szczęśliwe rozwiązanie:D dlatego nie zapomnę na pewno
co do picia to ja pochłaniałam hektolitry wody przez ostatnie miesiące, natomiast od kilku dni już nie:) -
nick nieaktualny
-
Fasia, u nas ostatnio też był fałszywy alarm, ciągły ból miesiączkowy z twardnieniem brzucha co 10 minut przez prawie dwie godziny, mąż już się nakręcił, że idziemy do szpitala ale rozeszło się jakoś samo, także może i u Ciebie to na razie tylko ćwiczenia
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Mary masz termin cesarki w dzień kiedy mama zamówiła dla mnie mszę świętą o szczęśliwe rozwiązanie:D dlatego nie zapomnę na pewno
co do picia to ja pochłaniałam hektolitry wody przez ostatnie miesiące, natomiast od kilku dni już nie:)
to jak będziesz w kościele to szepnij tam słówko za ciotkę Mary
Fasia - jak mnie ostatnio tak złapało to wzięłam no-spe i jakoś ucichło. Magnez też powinien coś tam pomóc.
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć!
Gratuluję nowych tygodni i donoszonych ciąży !
Za wizyty i mamki szpitalne trzymam kciuki tak mocno jak tylko mogę.
Widzę, że zamieniacie się w wiedźmy i zaklinacie co tylko się da żeby szybko urodzić.Przynajmniej co niektóre.
Ehhh ja bym tylko chciała urodzić w terminie i nie przenosić z 10 dni a to tylko dlatego, że mój płatny macierzyński trwa tylko 26 tygodni z czego muszę go zacząć na dwa tygodnie przed przewidywaną datą porodu czyli w następny poniedziałek. Jak bym tak jeszcze przenosiła do dwóch tygodni (bo tyle mogą mnie tu trzymać ...) to wtedy musiałabym wrócić do pracy jak maluszek będzie miał 5 miesięcy... To jedyne co mnie martwi ale wiadomo, że nic nie mogę w tej kwestii zrobić. -
nick nieaktualnyFasia wrote:Agus biorę magnez asmag w dawce 3x2.. Póki co przeszło. Uff.. Się zestresowalam..
Jak się czuje skurcze? Bo ja nie wiem czego się spodziewać, wiem ze to głupie pytanie..
Fasia uwierz, że jak Cię złapie to będziesz wiedziała, że to to...weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fasia skurcze poczujesz, to nie jest bol ciagly..jest mocne zacisniecie brzucha z mocnym bolem..trzyma trzyma trzyma i puszcza! pojawia sie cyklicznie, regularnie..przy ciaglym miesiaczkowym cwiczebnym brzuszek moze byc twardy non stop, bol ciagly takie mocne mulenie, mocna miesiaczka...nie da rady rozroznic skurczy bynajmniej u mnie
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za opis, mniej więcej wiem czego się spodziewać. Ten ból to jakby mnie nerka bolała a później zaczęło w całym podbrzuszu i dziecko wtedy szalalo. Teraz przeszło. Na domiar złego wylalam kubek herbaty na łóżko.. Szlag..
-
dziewczyny my i yam bardzo ladnie sie trzymamy porownujac z innymi wtkami..u nas tylko kilka dzidzijsiow przedterminowych ale jaka obromna ilosc po donoszeniu? jwazam ze jestesmy stworzine do ciazy
malinka1984, mimka84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ello my po ktg, oczywiście wszystko książkowo i zero skurczy,Wizyty jednak nie miałam ponieważ ginka się rozchorowała.
Trwamy dalej.
Poodkurzałam mieszkanko,teraz odpoczywam ale czas zaraz się zabrać za szykowanie obiadku.
Buźkamimka84, natt, sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.