Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!
Siostra wlansie mi przeslala moj horoskop z dzishaha sie usmialam bo wyglada to tak po polsku : " zaskakujace wydarzenie ktore Zmusi cie do szybkiego dzialania jesli nie chcesz zostac w tyle "
cos w tym stylu
A moja siostra od razu " Sofii? "CzaryMary, hwesta, Angela89, Fasia, Aguś86, Amy_, Agusiek89, weronika86, Murraya, KasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
haha Rudzia dobre:D
AMY weź se sekcje zwłok oglądaj
witam się po nieobecności niedzielnej, widzę że nikt nie tęsknił więc kij wam w oko seksoholiczki!!!
KLaudia moje gratulacje urodzenia pięknej Ninki:D uwinęłaś się kobitko:)
kurva byłam wczoraj na imieninach teściów! ja już tam nie pojadę.
nie wiem czy wam mówiłam ale mam szwagierkę z terminem na 3 dni po mnie, tak nas porównywali wszyscy i ta szwagierka też mnie wkurwiała że niby sobie duże porcje sałatki nabieram że wybuchłam i zjebałam jakieś ciotki, teściową i tą szwagierkę
moja noga tam nie postanie na pewno przez baaardzo długi czas.
to porównywanie która grubsza albo ładniejsza doprowadzało mnie do kurvicy.
ale ciul, już jestem u siebie i urywam kontakt:D
no to lecęrobię sobie pranie:) za chwilę do szkoły papiery zanieść no i jak będę miała siłę to jeszcze spacera zaliczę
Aguś86, Amy_, mimka84, weronika86, Murraya, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:I nic mi nie zrobili ani usg ani krwi ani badania, karzą czekać do środy. Po co oni mnie tu trzymaja, dzis dzwonię do prowadzącego lekarza bo nie mam zamiaru tu spędzić 2 tyg jeszcze
Sorry miałam za cytować.
Mają jeszcze czas z badaniami, może zrobią Ci w ciągu dnia. Czy powiedzieli że nic nie będą robić ? -
nick nieaktualny
-
Misia trzymam kciuki! Informuj nas na biezaco w miare mozliwosci :*
Gratuluje rozpoczetych tygodni!
Mary w sobote sie kladziesz do szpitala? Ja mialam zjesc przed cc tylko lekka kolacje, a rano juz nic nie jadlam.misia83 lubi tę wiadomość