Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Piękne!!!
nie było mnie 3 dni odwiedzałam mamusie i fryzjera:D a tu widzę sie porobiło:D
Klaudia gratuluje małej ślicznotki:)
Gosha czekamy na Kubusia i trzymamy kciuki:)
Fasia za Ciebie na wizycie również
MF ja proponuje kupic z serii ziaji na azs balsam ja nim wszystko smaruje w ciąży co mnie swędzi i zawsze pomaga, przeznaczony od pierwszych dni życia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 15:57
Gosha lubi tę wiadomość
-
Podali mi jakas tabletkę na zmiękczenie szyjki i rozwarcie. Jest około 2 cm rozwarcia ale szyjka i tak jest juz bardzo miękka. Dopiero potem oxy, zeby mniej bolało
mimka84, Aguś86, Rudzia, liwi, Militta110816, Murraya, iwonka1077, CzaryMary, weronika86, Justinka, Anka1501, KasiaKwiatek, Fasia, liloe, Angela89, Jaga, Agusiek89, maggie86, misia83, Bambi85, Robotka1, lysinka, haneczka lubią tę wiadomość
-
Tylko mi ta tabletkę wepchnęli i sie skurcze nawet zaczely... O jaaaa ale jestem podjarana. Tylko sama... Ale mam was
poki co mąż pojechal odebrać starszaka ze szkoły zeby go przyjaciółce podrzucić.
Wiec macie relacje na żywo chcecie czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 16:07
mimka84, Militta110816, shimmer_lip, Rudzia, Lali, Aguś86, natt, sylvia007, Justinka, Anka1501, KasiaKwiatek, Murraya, Ida, Ewelcia, Fasia, liloe, Angela89, maggie86, misia83, Bambi85, kluska, lysinka, haneczka lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Dziewczyny czy jak byłyście u lekarza to mówił przy badaniu o szyjce centralnie w osi kanału rodnego????
im mniej wiem tym lepiej
nie stresuj się, może masz wyjątkowo symetryczną szyjkę macicy względem kanału rodnego
A to są moje najukochańsze wiosenne kwiaty
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/481031f6d7da.jpgCzaryMary, mimka84, Rudzia, Lali, Aguś86, weronika86, Justinka, Militta110816, KasiaKwiatek, Murraya, Jaga, maggie86, mantissa, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Tylko mi ta tabletkę wepchnęli i sie skurcze nawet zaczely... O jaaaa ale jestem podjarana. Tylko sama... Ale mam was
poki co mąż pojechal odebrać starszaka ze szkoły zeby go przyjaciółce podrzucić.
Wiec macie relacje na żywo chcecie czy niejak będziesz miała potrzebę to nawet możesz na mnie trochę nakurwić
CzaryMary, Gosha, mimka84, Fasia, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Mi nie mówiła o ustawieniu szyjki, ale oni dają jakieś punkty za szyjke, za długość, rozwarcie, miękkość, położenie wzgledem osi i na tej podstawie prognozują czy poród jest blisko. Poczytaj w necie mimka
Baśka się we mnie wżarła na stałe chyba bo mi nic porodowego nie jest
koło 20tc miałam chociaż jakieś spinanie macicy a teraz nic a nic, czop na miejscu, suty czasem nacisnę żeby zobaczyć czy dalej mleko produkują i też nic, srania brak a szkoda ;)chciałam w marcu będzie w maju
weronika86, KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość