Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobrze ze mnie do domu wypuścili na te 3 dni, przynajmniej hennę sobie zrobiłam
bo inaczej dziecko by sie urodziło to nie potrzebowało by klapsa zobaczyło bu matkę i by od razu płakało
No i łóżeczko przygptowalam
Oho skurcz !!! I to po jednej tabletce dowcipnej, szok!mimka84, Ulka84, weronika86, shimmer_lip, Militta110816, Aguś86, KasiaKwiatek, Murraya, Fasia, Angela89, liloe, NY, Agusiek89, maggie86, mantissa, misia83, Bambi85, CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Dziewczyny czy jak byłyście u lekarza to mówił przy badaniu o szyjce centralnie w osi kanału rodnego????
Tak. Szyjka reaguje prawidłowo na zbliżający się poród. Ja to słyszałam chyba 4 tygodnie temu na wizyciemimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Gosha trzymaj sie dzielnie kochana
powodzenia !!
Klaudia gratuluję córeczki, śliczna jest;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:41
weronika86, Gosha, Murraya, mantissa lubią tę wiadomość
-
A wiesz Wercia nawet nie wiem czy sie pokrywa z usg a om czy nie hehe. Nooo do terminu 12 dni a tu nic a nic ehh wykonczona juz jestem . Chceeee roooodzic heh
weronika86 lubi tę wiadomość
-
MLODADAMO wiesz jak ja z tym ciśnieniem, tak samo jak i Ty, opuchlizna tez. Ale w piątek wyniki tego białka wyniosły 0,44 a dzisiaj nawet nie wiem jaki skok musiał byc ze podjęli szybko decyzje.
Badaj to białko w moczu... Pewnie tez Ci robią analityke siuskow co chwile? -
MłodaDama wrote:A wiesz Wercia nawet nie wiem czy sie pokrywa z usg a om czy nie hehe. Nooo do terminu 12 dni a tu nic a nic ehh wykonczona juz jestem . Chceeee roooodzic heh
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:41
-
ja tez juz bym chciala a tez ani widu ani slychu...chociaz ty jestes dalej. juz mam wszystko gotowe i sprawy pozamykane..jestem gotowa
aaaa i kupilam to turystyczne lozeczko, super jest..ma zabawki tez i przebierak doczepiany :-)jeszcze tylko te nieszczesne pieluchy..az mi sie wyc chce jak na nie patrze!
liwi lubi tę wiadomość
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:42
-
weronika86 wrote:ja tez juz bym chciala a tez ani widu ani slychu...chociaz ty jestes dalej. juz mam wszystko gotowe i sprawy pozamykane..jestem gotowa
aaaa i kupilam to turystyczne lozeczko, super jest..ma zabawki tez i przebierak doczepiany :-)jeszcze tylko te nieszczesne pieluchy..az mi sie wyc chce jak na nie patrze!
Weronika, wypierdol te pieluchy. Ja mam 5 sztuk a jak je prasowałam to kurwicy dostawałam.weronika86 lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Gosha trzymaj się kochana!
Dobrej zabwy Ci życzę
hihihi
skurcze co 9 minut ale słabe...
Aguś86, mf, Militta110816, Justinka, Ewelcia, Angela89, Agusiek89, NY, maggie86, shimmer_lip, weronika86, MartaAlvi, Bambi85, CzaryMary, CzaryMary, lysinka, Ulka84, haneczka lubią tę wiadomość