Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak ja mam usiąść na tej piłce z gola dupa?! Haha, ja jebie...
Te piżamki sa super sexi przód zakryty a cały tył na wierzchu,KasiaKwiatek, Aguś86, Murraya, Justinka, Ewelcia, mimka84, Fasia, Jaga, Agusiek89, maggie86, shimmer_lip, sylvia007, weronika86, misia83, Bambi85, haneczka lubią tę wiadomość
-
Jej gosha hihi faaajnie zazdroszczę
)) niedlugo bedziesz dzidziusia tulinkac i wreszcie nie bedzie tych obaw jak mu tam jest. Przy rodzicach bedzie mu cudownie bezpiecznie
Gosha lubi tę wiadomość
-
Gosha powodzenia! Niech będzie szybko, lekko i jak najmniej boleśnie, żebyś mogła nam tu wszystkim później napisać, że nie ma się czego bać
Mimka, mnie jak ginka badała to mówiła, że szyjka jest przy kości krzyżowej i do porodu jeszcze daleko, także jeśli u Ciebie już jest ustawiona centralnie to coś może się szykowaćGosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Na razie tylko piłkę przynieśli, jeszcze leze pod ktg... Pewnie cos na to położą... Ooo matko macie relacje z porodu live!!!!
Aguś86, KasiaKwiatek, mimka84, Angela89, Jaga, Agusiek89, shimmer_lip, sylvia007, Lali, mantissa, weronika86, misia83, Bambi85, CzaryMary, Murraya, Ulka84, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dali podklad ma piłkę...
Dziewczyny ja nie mam nic swojego przyjechałam na wizytę do szpitala, a wylądowałam na porodówce. Zaraz mi maz dowiezie co nie coAngela89, Ewelcia, malinka1984, Aguś86, Agusiek89, shimmer_lip, KasiaKwiatek, Justinka, sylvia007, weronika86, Bambi85, Murraya, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny