Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha kciukam i bujam sie na łóżku jak dziecko z chorobą sierocą. Podobno jak coś bardzo przezywam tak robie:D Jeszcze trochę kochana i bedzie po wszystkim.
Misia ja byłam u niego raz, i powiem żadna rewelacja a co do badania przez pana Kalinke to zawsze miałam wrażenie że wkłada paluchy tak głeboko ze chce zobaczyć je aż w moim nosie. I ten jego buracki ton....
A poznałaś doktorka Serafina?
Co do młodego to jest to wszystko dla nas jeszcze świeże bo to tak od zeszłego roku u niego się ciągnie. Często chorował na oskrzela a w zeszłym roku na uszy. Testy alergologiczne pokazały ze jest uczulony na wszystko co pyli , oprócz kurzu , pleśni, grzybów i roztoczy(tu największe zaskoczenie bo okres chorób u młodego zaczynał się od pażdziernika do konca lutego). Astma stwierdzona w październiku , pulmicort podawany bez przerwy od pażdziernika do grudnia odstawiony na próbe i do teraz było ok , zero zachorowań , katar jednodniowy i sporadyczny kaszel ale to zawsze może ktoś zakaszleć. Wszystko teraz przed nami, pierwsze ostre pylenia i zaostrzenie astmy. Koszmar ale do przeżycia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 17:39
Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
No proszę to co kolejny chłopiec nam się dzisiaj urodzi? Gosia szybkiego i bezbolesnego porodu :*
A ja dzisiaj byłam w pracy. Ogarnęłam swoje cudowne rzęski, dziewczyny zrobiły mi depilację i jestem gotowa na jutrzejszy szpital- choć powiem Wam że już 3 razy ryczałam jak tylko myślę że muszę tam leżeć...
Pytanie do szpitalnych: czy ja mam zabrać ze sobą kubek, sztućce itp? Kurdę nawet kupiłam sobie kawę 3w1 na wszelki wypadek bom uzależniona ale znając moje życie nie będę miała możliwości jej zrobienia
Co powinnam jeszcze zabrać?
A no i dzisiaj w związku z tym że do domu wrócę już z dzieciakami to zaczęłam sprzątanie mieszkania i już żałuję... chłopcy dostali takiego spida! Wiercą się niemiłosiernie, aż się boję że zaraz urodzęGosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia kochana w kazdym szpitalu masz kuchnie a jak nie kuchnie to przynajmniej czajnik. Kubek i sztućce bierz ze sobą, jakiś mały talerzyk itp.
I nie rycz kochana bo to nic nie zmieni, urodzisz i wrócisz z chłopakami do domku już niebawem.Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymf wrote:W ogole-nie wiem czemu, ale bbf ani ovf nie dziala mi na kompie-ani moim, ani meza...
Pewnie Ci mąż zablokował bo za dużo tu siedziałaś i nie było obiadu na czas.maggie86, Krysti, Aguś86, KasiaKwiatek, weronika86, Gosha, misia83, misia83, Murraya, Fasia, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:No proszę to co kolejny chłopiec nam się dzisiaj urodzi? Gosia szybkiego i bezbolesnego porodu :*
A ja dzisiaj byłam w pracy. Ogarnęłam swoje cudowne rzęski, dziewczyny zrobiły mi depilację i jestem gotowa na jutrzejszy szpital- choć powiem Wam że już 3 razy ryczałam jak tylko myślę że muszę tam leżeć...
Pytanie do szpitalnych: czy ja mam zabrać ze sobą kubek, sztućce itp? Kurdę nawet kupiłam sobie kawę 3w1 na wszelki wypadek bom uzależniona ale znając moje życie nie będę miała możliwości jej zrobienia
Co powinnam jeszcze zabrać?
A no i dzisiaj w związku z tym że do domu wrócę już z dzieciakami to zaczęłam sprzątanie mieszkania i już żałuję... chłopcy dostali takiego spida! Wiercą się niemiłosiernie, aż się boję że zaraz urodzęręcznik papierowy
herbata, kawa, woda, jakieś przegryzki żeby Cię nie zagłodzili
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosha, super, że masz z nami stały kontakt. Podoba mi się to bardzo
Hwesta może u Ciebie też się zdecydują na indukcję, jeśli Cię nie wypuszczą, choć ja na cewniki chyba bym się nie zgodziła, bo podobno zajebiście boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 18:09
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi to się wydaje Hwesta, że jeśli się nic niepokojącego nie dzieje to raczej wywoływać nie będą... Oby tylko nie trzymali Cię tam bez sensu długo... Ja wizytę w szpitalu mam dopiero 30.03 i serio mam nadzieję, że już Ciebie wtedy tam nie będzie
albo z Alą w domu albo Cię po prostu wypuszczą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 18:22