X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha kciukam i bujam sie na łóżku jak dziecko z chorobą sierocą. Podobno jak coś bardzo przezywam tak robie:D Jeszcze trochę kochana i bedzie po wszystkim.
    Misia ja byłam u niego raz, i powiem żadna rewelacja a co do badania przez pana Kalinke to zawsze miałam wrażenie że wkłada paluchy tak głeboko ze chce zobaczyć je aż w moim nosie. I ten jego buracki ton....
    A poznałaś doktorka Serafina?

Co do młodego to jest to wszystko dla nas jeszcze świeże bo to tak od zeszłego roku u niego się ciągnie. Często chorował na oskrzela a w zeszłym roku na uszy. Testy alergologiczne pokazały ze jest uczulony na wszystko co pyli , oprócz kurzu , pleśni, grzybów i roztoczy(tu największe zaskoczenie bo okres chorób u młodego zaczynał się od pażdziernika do konca lutego). Astma stwierdzona w październiku , pulmicort podawany bez przerwy od pażdziernika do grudnia odstawiony na próbe i do teraz było ok , zero zachorowań , katar jednodniowy i sporadyczny kaszel ale to zawsze może ktoś zakaszleć. Wszystko teraz przed nami, pierwsze ostre pylenia i zaostrzenie astmy. Koszmar ale do przeżycia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 17:39

Gosha, Murraya lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę to co kolejny chłopiec nam się dzisiaj urodzi? Gosia szybkiego i bezbolesnego porodu :*

A ja dzisiaj byłam w pracy. Ogarnęłam swoje cudowne rzęski, dziewczyny zrobiły mi depilację i jestem gotowa na jutrzejszy szpital :P - choć powiem Wam że już 3 razy ryczałam jak tylko myślę że muszę tam leżeć...

Pytanie do szpitalnych: czy ja mam zabrać ze sobą kubek, sztućce itp? Kurdę nawet kupiłam sobie kawę 3w1 na wszelki wypadek bom uzależniona ale znając moje życie nie będę miała możliwości jej zrobienia :/
    Co powinnam jeszcze zabrać?
    A no i dzisiaj w związku z tym że do domu wrócę już z dzieciakami to zaczęłam sprzątanie mieszkania i już żałuję... chłopcy dostali takiego spida! Wiercą się niemiłosiernie, aż się boję że zaraz urodzę :/

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha trzymaj się:)

Gosha lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia kochana w kazdym szpitalu masz kuchnie a jak nie kuchnie to przynajmniej czajnik. Kubek i sztućce bierz ze sobą, jakiś mały talerzyk itp.
    I nie rycz kochana bo to nic nie zmieni, urodzisz i wrócisz z chłopakami do domku już niebawem.

Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam skurcze bardzo silne huhu jak nie przejdą to IP welcome :D teraz moj robi mi bułkę z salami bo jestem głodna .Ło matkooo zaraz chyba zacznę ścianę drapać. Taki ból az się poryczałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf wrote:
    W ogole-nie wiem czemu, ale bbf ani ovf nie dziala mi na kompie-ani moim, ani meza...

Pewnie Ci mąż zablokował bo za dużo tu siedziałaś i nie było obiadu na czas. :D

maggie86, Krysti, Aguś86, KasiaKwiatek, weronika86, Gosha, misia83, misia83, Murraya, Fasia, haneczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia nie płacz kochana bedzie dobrze wszystko :** całuje

Ewelcia lubi tę wiadomość

• NY Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha trzymam kciuki:) wzruszam sie na mysl ze niedługo poznacie sie z dzidziusiem:) to taka piekna chwila:*

Gosha lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia szkoda ze Ty nie na inflanckiej bo byśmy razem były :)

Ewelcia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    No proszę to co kolejny chłopiec nam się dzisiaj urodzi? Gosia szybkiego i bezbolesnego porodu :*

A ja dzisiaj byłam w pracy. Ogarnęłam swoje cudowne rzęski, dziewczyny zrobiły mi depilację i jestem gotowa na jutrzejszy szpital :P - choć powiem Wam że już 3 razy ryczałam jak tylko myślę że muszę tam leżeć...

Pytanie do szpitalnych: czy ja mam zabrać ze sobą kubek, sztućce itp? Kurdę nawet kupiłam sobie kawę 3w1 na wszelki wypadek bom uzależniona ale znając moje życie nie będę miała możliwości jej zrobienia :/
    Co powinnam jeszcze zabrać?
    A no i dzisiaj w związku z tym że do domu wrócę już z dzieciakami to zaczęłam sprzątanie mieszkania i już żałuję... chłopcy dostali takiego spida! Wiercą się niemiłosiernie, aż się boję że zaraz urodzę :/
    Na bank sztućce, kubek, talerzyk, nóż swój :) ręcznik papierowy :) herbata, kawa, woda, jakieś przegryzki żeby Cię nie zagłodzili :D

maggie86 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha jestesmy z Tobą!!! Co za emocje

Ewelcia nie stresuj się , będzie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz dzwonię na IP pytać co robic !

weronika86 lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ewelcia szkoda ze Ty nie na inflanckiej bo byśmy razem były :)
    Teraz zaczynam żałować :P

hwesta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zostałam sama w sali, ja chce roooodzic, ktg mam dwa razy dziennie dzis bo zapisy dobre

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 17:56

• mf Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:59

Gosha lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja zostałam sama w sali, ja chce roooodzic, ktg mam dwa razy dziennie dzis bo zapisy dobre
    Hwesta ty tak bardzo chcesz żebyś ostatnia nie urodziła :D. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie :( ja nie chce być w szpitalu 3 tyg ;(

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha, super, że masz z nami stały kontakt. Podoba mi się to bardzo :-)
    Hwesta może u Ciebie też się zdecydują na indukcję, jeśli Cię nie wypuszczą, choć ja na cewniki chyba bym się nie zgodziła, bo podobno zajebiście boli.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 18:09

Gosha lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti i co dodzwoniłaś się na ip?

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to się wydaje Hwesta, że jeśli się nic niepokojącego nie dzieje to raczej wywoływać nie będą... Oby tylko nie trzymali Cię tam bez sensu długo... Ja wizytę w szpitalu mam dopiero 30.03 i serio mam nadzieję, że już Ciebie wtedy tam nie będzie :-D albo z Alą w domu albo Cię po prostu wypuszczą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 18:22

‹‹ 3587 3588 3589 3590 3591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ