Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosha jak postęp? Kicasz na piłce? Mąż dojechał?
Krysti wejdź sobie pod prysznic. Jak to porodowe to się rozkręci ładnie a jak falstart to uspokoi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 18:34
weronika86, Krysti, Rudzia, Gosha, Murraya, haneczka lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:Lali jaaaa chce naleśnika, ja chce. Moge? Jak myśle o jedzeniu to chyba znaczy ze nie rodze jeszcze.
Coś cicho u goshy. mam nadzieje ze szybciutko dostaniemy info ze maluszek się urodził.moze organizm zbiera sily na wysilek
Krysti lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Gosha jak postęp? Kicasz na piłce? Mąż dojechał?
Krysti wejdź sobie pod prysznic. Jak to pogodowe to się rozkręci ładnie a jak falstart to uspokoi.KasiaKwiatek, Rudzia, mimka84, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liwi wrote:Lali jaaaa chce naleśnika, ja chce. Moge? Jak myśle o jedzeniu to chyba znaczy ze nie rodze jeszcze.
Coś cicho u goshy. mam nadzieje ze szybciutko dostaniemy info ze maluszek się urodził.
Kilka Ci odstapie, obys tylko miala sily na porodweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bambi cudne wieści
A co lekarze Ci powiedzieli?
Faśka a co u Ciebie? Jeszcze w poczekalni jesteś?
Laski tylko bez paniki- poród to nie wirus, chyba nie można się zarazićRudzia, KasiaKwiatek, liwi, weronika86, misia83, Murraya, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Rudzia mam
ale teraz to już sama sobie tłumaczę w nocy nieee Kasia wcale ci się nie chcee, pójdziesz i 2 krople ledwo wycisniesz
czasem udaje mi się zasnąć
ja to sie boje ze sie posikam wiec chodze co chwileledwo oczy zamkne a juz znowu mi sie chce
-
nick nieaktualnyJa sie na cewnik nie zgodzę, widziałam dziewczyny z cewnikiem i dziękuje bardzo
ciekawe jak Gosha, jak sie okaże na usg ze za mało przybiera moja Ala to moze wywołają ale tez watpię w to
na inflanckiej nie sa zwolennikami wywoływania porodów nie po terminie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 18:48
-
jejku nie moge sie napatrzec na to lozeczko turystyczne..juz stoi przy lozku
nawet maz zerka i stas zaglada co chwile do srodka jakby cos sie tam mialo po minucie pojawic heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 18:58
mimka84, Rudzia, Aguś86, Lali, KasiaKwiatek, natt, Gosha, Murraya, Fasia, lysinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny