Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Siedzę na pilce po godzinnym spacerku korytarzem
zaraz podłącza mi znowu ktg i dadzą kolejna table dowcipna. I spr rozwarcie czego najbardziej nie lubie...
A skurcze sa juz niemile.
Zrobiłam kupę
Edit. Do kibelka, zeby nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 19:30
shimmer_lip, mimka84, KasiaKwiatek, hwesta, Rudzia, maggie86, mantissa, natt, CzaryMary, Bambi85, Murraya, Aguś86, lena90, sylvia007, Lali, Justinka, Jaga, misia83, Fasia, Agusiek89, Ewelcia, liloe, Krysti, MartaAlvi, lysinka, weronika86, Ulka84, haneczka lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Siedzę na pilce po godzinnym spacerku korytarzem
zaraz podłącza mi znowu ktg i dadzą kolejna table dowcipna. I spr rozwarcie czego najbardziej nie lubie...
A skurcze sa juz niemile.
Zrobiłam kupę
Edit. Do kibelka, zeby nie byłoChyba jednak Ty i Twój poród online zdetronizował Ankę i wygrywasz w kategorii hardkor forum
mimka84, KasiaKwiatek, Rudzia, CzaryMary, sylvia007, Gosha, Fasia, Murraya, lysinka, weronika86, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha, Gosha, Goshaaaaaaaaaaaaaa do bojuuuuuuuu do booooooooojuuuuuuu !!!
Czy piłka jest zielona? jak nie to lipa. Ty przyzwyczajona do zielonego liścia przecież!!
Krysti - jak tam??
Poszalały normalnie - rzuciły się na ten hwestowy termin jak szczerbaty na suchary. Laski wbijacie się w kolejkę bez pytania!!natt, Aguś86, shimmer_lip, KasiaKwiatek, maggie86, mimka84, Justinka, Gosha, Fasia, Murraya, mantissa, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatt wrote:Haha Gosia Twoja relacja rozwala mnie na suty!
uwielbiam!
To kto rodzi jutro? Przyjmuję zapisy jakby co...
no chyba Ty natt jak relacja Goshy stymuluje Twoje suty to bedzie niezly wylew oxy i akcja poooooojdzienatt, Gosha, haneczka lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Gosha, Gosha, Goshaaaaaaaaaaaaaa do bojuuuuuuuu do booooooooojuuuuuuu !!!
Czy piłka jest zielona? jak nie to lipa. Ty przyzwyczajona do zielonego liścia przecież!!
Krysti - jak tam??
Poszalały normalnie - rzuciły się na ten hwestowy termin jak szczerbaty na suchary. Laski wbijacie się w kolejkę bez pytania!!Fasia uważaj bo Twój termin też fajny
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
ja nie zapisuje sie na jutro, spakowałam torbe dla małej i nie ma juz miejsca na moje rzeczy, potrzebuje drugiej torby a maz wzial wszystkie wiec musze grzecznie na niego zaczekac,
zreszto u mnie dopiero 35 tydzień wiec spokojnie mam jeszcze czas,
motto NIE ROZPAKOWYWAC PRZED WIELKANOCA
Aguś86, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Gosha żeby on jak Robbie Williams swojej zonie na porodówce nie zaczął Ci śpiewać
Oddech oddech Kochanajak będzie się tak zachowywał to mu łomot spuszczę
KasiaKwiatek, Bambi85, Murraya, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Gosha powodzenia, wlasnie doczytalam.
No co powiedzieli... ze nie ma zagrożenia przedwczesnym porodem, ktg plaskie, brzuch od wczoraj ani razu siejue spial, szyjka sie skrocila ale to juz tak moze byc, bez rozwarcia. Wole lezec w domu.
Nie bylo zle jak na szpital ale za duzo mnie to kosztowało.
Maly dalej miednicowy, dzisiaj usg pokazalo 3200.
Jakos sie uspokoilam. W czwartek ide na ktg, potem moze kolo pon/ wt, potem w piatek wizyta. To juz bedzie koniec marca a 31 ide do szpitala i w zaleznosci od szyjki, skurczy bedzie decyzja o cc, takze raczej nici z pisanek w tym roku a juz kupilam zestawy do malowania :p.
Mysle, ze do Swiat Leos bedzie z nami.
Justinka, Rudzia, Murraya, Aguś86, haneczka, Gosha lubią tę wiadomość
-
Kto dzisiaj nie śpi i bedzie mi dotrzymywał towarzystwa? W PL to oxy podają a tu najpierw tabsy... Moge przyjąć 6 max a potem oxy chyba ze sie akcja rozpocznie dobrze po tej drugiej teraz...
Podłączają teraz ktg zobaczymy co tam sie malujeshimmer_lip, KasiaKwiatek, mimka84, CzaryMary, misia83, Justinka, Rudzia, sylvia007, maggie86, Agusiek89, Lali, Murraya, Aguś86, KotMisia, liloe, mantissa, lysinka, weronika86, haneczka lubią tę wiadomość