Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha wrote:Kto dzisiaj nie śpi i bedzie mi dotrzymywał towarzystwa? W PL to oxy podają a tu najpierw tabsy... Moge przyjąć 6 max a potem oxy chyba ze sie akcja rozpocznie dobrze po tej drugiej teraz...
Podłączają teraz ktg zobaczymy co tam sie malujetylko grzecznie mi tam
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Kto dzisiaj nie śpi i bedzie mi dotrzymywał towarzystwa? W PL to oxy podają a tu najpierw tabsy... Moge przyjąć 6 max a potem oxy chyba ze sie akcja rozpocznie dobrze po tej drugiej teraz...
Podłączają teraz ktg zobaczymy co tam sie maluje
eee tam, zadne nocne czuwania nie beda potrzebne. ide sie wykapac. jak wroce to pewnie bedzie po wszystkimzaciskam caly czas kciukasy
Gosha lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:Kto dzisiaj nie śpi i bedzie mi dotrzymywał towarzystwa? W PL to oxy podają a tu najpierw tabsy... Moge przyjąć 6 max a potem oxy chyba ze sie akcja rozpocznie dobrze po tej drugiej teraz...
Podłączają teraz ktg zobaczymy co tam sie maluje
Gosha Słodkie Mamy pozdrawiają i trzymają kciuki!!!!Gosha lubi tę wiadomość
-
Mary pytalam dzis czy kladziesz sie juz w sobote do szpitala? Moze odpisalas a ja przeoczylam
U mnie jak wszystko dobrze pojdzie to dokladnie za miesiac ccmam jeszcze miesiac laby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 20:30
sylvia007, Murraya lubią tę wiadomość
-
Mam jeszcze szpilki, wiec spoko- z bolącą dupą dam radę
Ale i tak mam w planach zakupy
Na marcowkach piszą, że jak sobie zaplanujesz na dany dzień poród to dupa, a jak masz inne plany to akurat zaczyna się poródCiekawa teoria i zastanawia mnie czy się sprawdza
-
nick nieaktualnyLali wrote:Mary pytalam dzis czy kladziesz sie juz w sobote do szpitala? Moze odpisalas a ja przeoczylam
U mnie jak wszystko dobrze pojdzie to dokladnie za miesiac ccmam jeszcze miesiac laby
Nie kochana, ide z marszu w niedziele
Lali, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti pisała, że miała co 3 min a teraz rzadziej a to chyba powinno iść w drugą stronę
więc to chyba ćwiczonka.
Bambi super, że w domciu!
Gosha jesteś hardcorem. Co za show, co za emocje! drooodzy państwo co za spotkanie!!!! na żywo prosto z porodówki w Barcelonie tylko na kanale Kwietniówki 2015! widzimy się po przerwie reklamowej, zostańcie z nami!Ewelcia, natt, Rudzia, misia83, mf, KasiaKwiatek, CzaryMary, mimka84, Justinka, Bambi85, sylvia007, Jaga, Agusiek89, Krysti, Murraya, Anka1501, adk_1989, mantissa, weronika86, lysinka, Gosha, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali wrote:To masz fajnie, bo ja musze sie polozyc dzien wczesniej po poludniu, zeby mogli zrobic badania krwi itp.
a Fasiowa ti już mogłaby się odezwać. Jak się okaże, że Julka obkupuje to ma klapsa w chudą dooope, że ciotki w napięciu trzymaAguś86, mimka84, Lali, Murraya, KasiaKwiatek, KasiaKwiatek, Ewelcia, weronika86, CzaryMary lubią tę wiadomość