Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny"szybciutko szybciutko zdejmujemy koszulkę i majteczki bo mamy 5 minut opóźnienia"Aguś86 wrote:Moja koleżanka w siepniu miała planowane cc to jeszcze miała dzwonić od rana na którą ma przyjść
Powiedzieli, ze na 14, bo wcześniej mają już kilka cesarek i poszła z marszu 
Aguś86, Lali, mimka84, sylvia007, Ewelcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wzielam prysznic i się położyłam leze spokuj jest ale zaczęło,mnie kuc od środka w pipie i to mocne kłucie az dupa boli
mam nadzieje ze jeszcze nie czas bym rodziła chcem dotrwać do terminu . Jestem zmęczona normalnie musze sily zbierać bonjaknbynnie naprawdę przyjdzie rodzic to bede musiała sile miec by klocka wypchnąć
-
nick nieaktualnyKrysti bo wiesz...jak sobie Twój nr na IP zapiszą to jeszcze ze dwa takie telefony i przestaną odbieraćKrysti wrote:Dziewczyny wzielam prysznic i się położyłam leze spokuj jest ale zaczęło,mnie kuc od środka w pipie i to mocne kłucie az dupa boli
mam nadzieje ze jeszcze nie czas bym rodziła chcem dotrwać do terminu . Jestem zmęczona normalnie musze sily zbierać bonjaknbynnie naprawdę przyjdzie rodzic to bede musiała sile miec by klocka wypchnąć 
Rudzia, mimka84, nick nieaktualny, mf, nick nieaktualny, Aguś86, weronika86, misia83, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam, że aż mnie przeczyściło z wrażenia!!!
a teraz głodna jestem, no ale tak mnie zmaga piecze, że chyba sobie daruję, bo nie wiem po czym mogłoby być lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 21:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja Sis rodzi dopiero we wrześniu a już przeżywa
zrobiła wywiad gdzie może wziąć ZZO
musze jej linka wysłać na Kwietniowki to się rozluzni dziewczyna
nick nieaktualny, Rudzia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, weronika86, haneczka lubią tę wiadomość

ale z Gabi też tak miałam przeszła dopiero po porodzie. I mnie piecze cały dzień niezależnie od tego co zjem i czy wogóle coś zjem