Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Moja koleżanka w siepniu miała planowane cc to jeszcze miała dzwonić od rana na którą ma przyjść
Powiedzieli, ze na 14, bo wcześniej mają już kilka cesarek i poszła z marszu
Aguś86, Lali, mimka84, sylvia007, Ewelcia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wzielam prysznic i się położyłam leze spokuj jest ale zaczęło,mnie kuc od środka w pipie i to mocne kłucie az dupa boli
mam nadzieje ze jeszcze nie czas bym rodziła chcem dotrwać do terminu . Jestem zmęczona normalnie musze sily zbierać bonjaknbynnie naprawdę przyjdzie rodzic to bede musiała sile miec by klocka wypchnąć
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Dziewczyny wzielam prysznic i się położyłam leze spokuj jest ale zaczęło,mnie kuc od środka w pipie i to mocne kłucie az dupa boli
mam nadzieje ze jeszcze nie czas bym rodziła chcem dotrwać do terminu . Jestem zmęczona normalnie musze sily zbierać bonjaknbynnie naprawdę przyjdzie rodzic to bede musiała sile miec by klocka wypchnąć
Rudzia, mimka84, natt, mf, KasiaKwiatek, Aguś86, weronika86, misia83, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam, że aż mnie przeczyściło z wrażenia!!!
a teraz głodna jestem, no ale tak mnie zmaga piecze, że chyba sobie daruję, bo nie wiem po czym mogłoby być lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 21:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny