Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:Ciekawe ile mi pokaże w środę usg... Kolejny termin który sobie obstawiam na poród to 24.03 :p
Tak się z polozna umowilam
A kolejny to mam 01.04
hwesta, Ewelcia, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia ja się żadnych średnich wieści tu nie dopatrzyłam
bardzo pozytywnie. Julian zdrowy, rośnie, Ty masz szansę na SN co jakby nie było fizjologia. Będzie dobrze, głowa do góry, rozumiem strach i obawy, każda z nas w głębi serca i głowy ma to samo. Damy radę
Ewelcia, Anka1501, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Militta110816 wrote:Aniu szpitalne usg wskazywalo wage 2300 w 35 tyg a po 6 dniach od wyjscia ze szpitala waga u lekarki byla 3090kg i powiedzial ze przychyla sie do tego ze w szpitalu waga cos nie bardzo wyszla
A to super, że teraz wyszło ok. Ja to wogole do tych pomiarów z duuuzym dystansem podchodzę -
Dziewczyny z wagą jest zawsze +/-! Fasia nie martw się... za chwilę (za 2 tyg) już będzie prawie donoszona - wytrzymasz
Liwi może ta waga to też błąd pomiaru? Na tym samym sprzęcie było robione czy nie?
Swoją drogą coraz więcej się nas szpitalnych robiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 21:39
Fasia lubi tę wiadomość
-
Rudzia to nas pocieszylaś tymi objawami
u mnie przynajmniej połowa się potwierdza! Jeszcze tylko jutro przetrwać, spakować się, przygotować łóżeczko, a w środę zwarta i gotowa jadę do szpitala
choć jak tam trafię, to pewnie będę wyła straszliwie
Ja się kładę, Gosha pewnie mi się przyśni poród dzięki Tobie
Dobranoc i do jutra!!!Fasia, Rudzia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Hwesta widzisz obie będziemy mieć małe bąbelki
) mnie ta waga jakoś nie martwi. Wolę rodzić małego robaka niż jakiegoś wielkoluda skoro opcja sn wchodzi w grę. Więc zobaczymy. Dobrej nocy
LALI oj bałam się, bałam. Moja gin mi dziś powiedziała, że jak do niej zadzwoniłam w grudniu i się okazało, że będzie szew to ona myślała, że to już koniec. Że nie dotrwam do tego tygodnia w którym jestem. Więc jak widać Julek jest silny i daje radę. Oby jeszcze chwilkę został w środku
LIWI kurcze, trzymam kciuki żeby ciśnienie spadło i ktg wyszło dobrze! No i żebyś do domku jeszcze wróciła, bo wiem jak ciężko się siedzi w szpitalu
RUDZIA dzięki :* czyli u mnie ciąg dalszy byczenia się na kanapieale teraz to już tak na serio, tylko siku będę wstawać
hwesta, Lali, Aguś86, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia jakoś nie zauważyłam aby Ci się brzusio obniżył. Wg mnie jest na normalnej wysokości, takiej jak miałaś wcześniej
Millita super wiadomościoby tak dalej !!
)
Dziękuję Wam Dziewczyny za miłe słowa :* Jakiś mnie mały smuteczek złapał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 21:41
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMurraya wrote:Krysti- bidulko- nie wiem co mam Ci powiedzieć, skurczybyki BH czasem tak mają- są u niektórych mocniej odczuwalne-i może przy tym od razu Ci szyjka się skraca-stąd takie mocne doznania, chociaż kuźwa nie wiem- szkoda że tak się męczysz
Tylko cholero jedna już nie jeździj autem!!
Nie forsuj się!
Leż i pachnij! -
Fasiu wszystko będzie dobrze
głowa do góry ,dużo odpoczywać ,nie prowokować i spokojnie dasz radę.Ja też pod koniec stycznia tyyyle objawów miałam już myślałam,że po prostu urodze a to spinanie a to bóle miesiączkowe trwające 3 dni!!! a tu co ;P psikus mały nie chce wyłazić. Także Ty spokojnie dasz rade tylko dużo wypoczynku
No no brzuszek duziutki i jakby niżej tak jak u mnie;p Aleś Ty zgrabna jej
A co do tych gul na brzuszku ja już sama nie wiem. Mam spinanie się macicy brzucha ogólnie od 20 tygodnia ale było to bezbolesne. Bolesne spinanie własnie z takimi wypychankami zaczęły się niedawno i teraz się zastanawiam czy to skurcze przepowiadające? caly brzuch robi sie twardy krzywy wywalony brzuszek i mocne spięcie w dole i ból miesiączkowy i po ok minucie puszcza za dnia mam takich ok hmm 10 zależy od dnia a kiedyś tego tak często nie miewałam jak już to twardy ciągnący brzuch więc to były braxtony.
A nie raz mały wypina mi się właśnie mam taki krzywy brzuch więc wiem,że to on się rusza ale to nie boli. Więc tamto jako skurcze traktuje choć nie wiem czy dobrze
Liwi no no trzymaj się z tym ciśnieniem oby było dobrze , u mnie nie było problemów całą ciąże aż tu nagle jeden dzień pyk i już białko już ciśnienie itd. także skontroluj oby było pozytywnie ściskam:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 21:49
-
Aguś86, Krysti, natt, Militta110816, CzaryMary, Rudzia, kluska, Justinka, maggie86, KasiaKwiatek, Murraya, iwonka1077, Ewelcia, Amy_, Bambi85, Agusiek89, lysinka, weronika86, Gosha, mantissa, misia83, sylvia007, mimka84, liloe, haneczka lubią tę wiadomość
-
Ja miałam skrócona szyjke od 24 tyg do 1,8cm. Chodziłam normalnie, obyło się bez szwu. Od dwóch tygodni chodzę ze sporym rozwarciem i skurcze mam często i bóle tez. A udało mi się donosic. Spokojnie, już teraz nie ma co się martwić. Pewnie jeszcze chwile pochodzę.
Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś widzę znów dzień pełen wrażeń.
Gosha życzę dużo siły, szybkiego jak najmniej bolesnego porodu i żeby ciśnienie nie wariowało.
Fasia Ty się nie martw, Julek to dojrzały chłopczyk i i tak długo siedzi w brzuszku. Na początku miałaś wątpliwości czy dotrwasz do lutego a tu już druga połowa marca. Będzie dobrze.
Shimmer dzięki za zaproszenie na ciacho, chętnie bym skorzystała. Ostatnio mam ogromny apetyt.
Gratuluję udanych wizyt.
Dziewczyny nie rodźcie wszystkie w marcu, bo my kwietniówki jesteśmy. Kto tu ze mną będzie przeżywał poród w połowie kwietnia, już wszystkie będziecie o kupkach i laktacji pisać...
Spokojnej nocki wszystkim. No może poza GosiąFasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa pilecZce sobie dzis siedziałam i pipe masowalam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b33f8671949.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 21:50
Anka1501, CzaryMary, Rudzia, Fasia, Aguś86, Lali, maggie86, Murraya, KasiaKwiatek, Ewelcia, Amy_, lysinka, weronika86, MłodaDama, Robotka1, Gosha, mantissa, mimka84, haneczka, gosiunia lubią tę wiadomość