Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymisia83 mnie trzymaja nie wiem po co tutaj, hipotrofia u mnie nie zostala potwierdzona, dzis mieli zrobic usg- nie zrobili, w srode niby maja robic i porownac ile mala przybrala na wadze od piatku... dla mnie to nonsens, przeciez jestem juz tu 3 dobry i zwracaja im za mnie ;p
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
HWESTA kradnę termin... Wywołują mi porod. Oby sie dzisiaj skończył a nie jutro
Justinka, mimka84, hwesta, Murraya, mf, shimmer_lip, Aguś86, mantissa, Rudzia, liwi, natt, sylvia007, Ulka84, weronika86, Anka1501, MartaAlvi, lena90, KasiaKwiatek, Ida, Ewelcia, liloe, Angela89, Jaga, Agusiek89, NY, maggie86, Bambi85, kluska, Robotka1, lysinka, iwonka1077, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiu u mnie przeszło to był jakiś jednorazowy incydent
Teraz czekam pod gabinetem na wizytę. Mam hemoroida i boję się badania na gbs, bo on strasznie boli.. W ogóle pierwszy raz mi wyszedł na wizytę i bardzo mnie to krępuje..KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Quote:No Gra o tron też zajebioza
Ja też uwielbiam serial
13 kwietnia premiera nowego sezonu. Nie mam HBO, ale coś się wymyśli
Żal mi wydawać 25zl za jeden kanał tylko dla tego serialu
Nie, żebym namawiała, ale torrenty od czego są?
W ogóle to dzień dobry.
Dziś pierwszy raz zostawiłam małego z tatą, na 1,5 h, bo musiałam coś załatwić w banku. Dał radę.
GOSHA, POWODZENIA!Aguś86, hwesta, mimka84, Lali, Gosha, natt, weronika86, Anka1501, KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość