Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chyba mi sie rozwiazal problem z tesciowa po porodzie hehhehe
mial zaiwezc mnie kolega jak sie zacznie..ale napisal ze musi pilnie zjechac do polski, mama mu zachorowala niesttey..wyjezdza jutro, wraca za tydzienw srode...jesli urodze do tego czasu to powiem ze nie mialam nikogo aby po nia poslac hehhehe odezwe sie po 3 dniach bedac juz w domhle hle hle..znajac zycie jednak krzysiek zdazy wrocic
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Hello, zyjemy, pozdrawiamy ze szpitalnego loza... kolejny tydzień do przodu. Fasia nasivin ma substancje czynna z tej samej grupy, tez obkurcza naczynia.
Hwesta tak odprawa to taka rada pedagogiczna.siedzi sie i opowiada co tam bylo w weekend , planuje sie co zrobic z pacjentami, wypisy tez sie planuje.
Aguś86, weronika86, CzaryMary, Fasia, Angela89, liloe, Murraya, Jaga lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Anka od dziś już legalnie masuj te suty, myj okna, sprzataj i może Cię ruszy. Nie wiem co jeszcze można robić. Aaa no i seks, ale to juz praktykujesz
mi chyba jednak ruch bardziej pomoze
Aguś86, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Hello, zyjemy, pozdrawiamy ze szpitalnego loza... kolejny tydzień do przodu. Fasia nasivin ma substancje czynna z tej samej grupy, tez obkurcza naczynia.
Hwesta tak odprawa to taka rada pedagogiczna.siedzi sie i opowiada co tam bylo w weekend , planuje sie co zrobic z pacjentami, wypisy tez sie planuje.Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Anka od dziś już legalnie masuj te suty, myj okna, sprzataj i może Cię ruszy. Nie wiem co jeszcze można robić. Aaa no i seks, ale to juz praktykujesz
Staram sięokna bym umyla ale pogoda do du... Może jutro
Kurcze jak się poród zacznie jak mój pojedzie to ja nie wiem co zrobię
-
Anka1501 wrote:Staram się
okna bym umyla ale pogoda do du... Może jutro
Kurcze jak się poród zacznie jak mój pojedzie to ja nie wiem co zrobięliwi, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Ta, sutki bolą jak cholera. Mam pogryzione do krwi niestety. Dlatego dobrze że przez noc odpoczywają.
Dietę trzymam oczywiście, ale teraz to i tak wieczne zastanawianie się czy czegoś nie zjadłam szkodliwego.
A mm to Nestle Pre Nań dla wczesniakow i dzieci z niską masą urodzeniowa.Ida lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Nie mam nikogo. Tylko przyjaciółka ale ona tez sama z dzieckiem a i do pracy musi chodzić. Mamy opiekunkę ale nie wyobrażam sobie, żeby była z małym dłużej niż parę godzin
u mnie tyle lepiej ze stas juz ma 12 lat wiec sobie porazda sami spokojnie. mam tylko ogromna nadzieje ze urodze miedzy 27mym a 13tym wtedy nie bede sie martwic czy maz obudzil stasia do szkoly czy nie..bedzie mial wolne na swieta.