Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry po weekendzie!
gratulacje nowych tygodni, książkowo donoszonych ciąż
ja dzis mam wizyte o 12:30;) cała noc snilo mi sie ze rodzę a to przez jakies okresowe delikatne spięcia w podbrzuszu...ciekawe jak tam sytuacja;) Fasia ja mialam boom na rodzenie jakis czas temu a im blizej tym wiekszy strach mnie ogarnia i nie moge spac jak pomysle co musze przejsc...mam faze na lęki...i tylko to mi pomaga ze dadza mi na piersi ta moja młoda damę, ktora poznam;) ja chce miec baranice po mamusi, wiec za tydzien teoretycznie moge sie brac na porod:) 16 dni do terminu mam...nie wierze ze w przeciągu 3tyg wszystko sie zmieni...jak to, tak mało czasu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 07:00
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa aż spojrzałam ile mam dni do terminu i 19 :p ja sie wczoraj trochę kurczylam jak to mowia panie na ktg , zobaczymy jak wyjdzie poranne
pachwina mnie nawala z prawej strony. Ciekawe czy mnie do domku puszcza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 07:02
-
Czas leci! Niby 9 miesiecy mamy na oswojenie a pod koniec ciazy mam wieksze nie do wiary niz na samym poczatku tej nowej sytuacji:) a mnie lewa pachwina tak okropnie boli.... Hwesta powodzenia:* az sie nie zorientowalam ze ten jezyk to Ty:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 07:04
-
Hej. Ja też dziś wizytuje ale mnie z godziną nikt nie przebije. Kurde 20:20. Se wymyśliła.
U mnie znowu noc zarwana przez skurcze, niech się to moje dziecko zdecyduje czy wychodzi czy nie.
Jejku aż się boje wizyty co ona tam wymyśli znowu. A jak mnie znów do szpitala skieruje? Ja nie chce. -
nick nieaktualny
-
Witam się poniedziałkowo.
Anka,Fasia gratuluję magiczneo terminu jakim jest ciąża donoszona-można rodzić
Za dzisiejsze wizytki kciuki dlawszystkich.
Ja teraz wcinam śniadanko a na 9:00 ktg,a na 9:45 wizyta u ginki.Ciekawa jestem czy coś moja szyjka szykuje się do porodu bo nic innego wyjścia synka nie zapowiada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 07:37
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Powodzenia na wizytach i w szpitalach dziewczyny
Ja umieram z bolu głowy przez zatoki, jestem przytkana na amen, przelykam ślinę i zatykaja się uszy. Nie ma opcji żeby tak funkcjonować wiec musze ten nasivin kupić tylko pytanie do Bambi czy on tez obkurcza śluzowke?misia83 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Mila, śliczne zdjęcia. Aż żałuje ze ja nie mam takiej sesji:)
Anka gratki donoszonej ciazy, teraz nic tylko rodzic:P
Fasia, a Tobie gratulacje kolejnego tygodnia. Powolutku, powolutku dociagniesz do tego 40 a moze nawet 40+. Mnie sie do rodzenia nie spieszy. Termin na 11.04 ale cc chciała bym 4:)
Hwesta, dzięki. Trzymam kciuki, żeby Cie dzis wypuścili.
Dziewczyny, trzymam kciuki za wszystkie wizyty i za szpitalne koleżanki niedoli:*
Ciekawe, czy Weronika dopadła z rana męża na dłuższy seeexxxxxxx:PWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 07:39
Fasia, Bambi85, Lali, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania gratuluje donoszonej ciazy! Fasiulka a tobie 36tc!!!
ja donosze w te srode!
ciezko mi sie oddychalo w nocy, mezu nie spal cala noc i sie przez to budzilam chociaz byl cichutko... za goraco mi bylo..na szczescie dzisiaj wolne...
polarisa ja nie tyje teraz, ale tez wogole nie puchne nawet jak stoje na nogach caly dzien..w pierwszej ciazy tez nie puchlam choc przytylam ponad 36 kg..teraz zauwazylam ze jem normalnie ( oprocz glutenu) ale za to pije bardzo duzo wody..ostatnio jak sie wazylam to wyszlo 500gr na plusie przez 8 dni, wiec nie jest zle. Ogolnie mi sie wydaje,ze moja corcia bedzie malutka. Brzuchol mam ogromny ale waga ogolnie to tylko 11kg na plusie. waze sie tylko dla siebie, w doopie mam ile przytyje bo i tak sie zblizam juz do 100tkimialam spora nadwaga zachodzac w ciazy wiec u mnie inaczej sie liczy.
dzisiaj plan aby poprac reszte pilecuch i kilka nowych ciuszkow.Fasia, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
Misia nie dopadla...buuuu...mialam seksa jak za nastolatka..duzo szumu, akcja szybka
heheh dzisiaj zaatakuje ponownie
kaska zjedz za mnie bo mnie ssie a mi sie dupy nie chce rszyc
dzisiaj mialam niespodziewanke z rana..wchodze budzic synka a tam...meega czysto! no lsni sie normalniei to juz od czwartku
az musialam go pochwalic i calowac
heheh mam nadzieje,ze nie za szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 07:42
malinka1984, misia83, Fasia, CzaryMary, KasiaKwiatek, sylvia007, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:Wera sex za nastolatka tez miał swoje uroki:)
hahahha
i chyba nawet jeszcze bardziej go kocham chociaz te 2 minutki to powalajace nie bylymusialam nie wydawac dzwiekow bo to wogole trwaloby juz tylka kilka sekund
heh ale co sie dziwic
hchlop spiety i wyposzczony..mi nie przeszkadza taka zybkosc..wazna dla mnie ejst sama bliskosc niz godzinny seks...dzizas godzinny...rozmazylam sie hahahha
KasiaKwiatek, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
mf wrote:Aha i mam pytanie-bo jak wkladam sobie ostatnio moje dowcipne tabsy, to mam wrazenie, ze wszystko tak w srodku jest jakies inne... miekkie, napuchniete... to normalne?