Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku jak mnie kłuje szyjka, strasznie. Ogólnie czuje jakbym miała coś wielkiego w dupie i standardowo jak co wieczór ostatnio bóle i twardnienia brzucha. Coś się kluje tylko ciekawe jak długo.
Jutro mam wizyte i ostatnie USG, aż jestem ciekawa co tam się dzieje na dole.
-
Ruuuuuudzia !! ja rodzę w kwietniu !! Julek ma zakaz przychodzenia na świat w marcu. Koniec kropka

LALI wypluj to !! Ja nie rodzę w marcu !!
Rudzia, Gosha, Murraya, Lali lubią tę wiadomość
-
Justinka wrote:ja najdłuższe miałam pierwsze na 30 dni... tak to miałam na 21 a teraz wychodzi na to że na 18... nie słyszałam, aby zus miał ale do długości zwolnienia, więc chyba powinno być ok

Wszystkie L4 wystawiane na okres powyżej 2 tyg trafiają do maszyny losującej w ZUSie
Info uzyskane u samego źródła
Ja już miałam 3 kontrole, czekam na 4 hehe
-
Ooo matko! Samo zboczennice tutaj...
A ja idę grzecznie spać sama
wystarczył mi samodzielny masaż sutek
masz racje MALINKA -czad!!! 
Dobranoc matki a rano wszystkie trzymamy kciuki bo na 9 ja znowu szpital...
Murraya, weronika86, nick nieaktualny, Jaga, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Jak Wy możecie masować sutki? Ja ich dotknąć nie mogę tak mnie bolą ...
co nie??? Ja to samo!
A czytalam gdzies ze przez te ukrecanie sutow skurcze moga byc mocniejsze niz normalnie..
Murraya lubi tę wiadomość
-
mila dawaj wiecej

ja juz pi..upojne to to nie bylo, strasznie szybki ten mon chlop heheheh trzeba znow do formy go doprowafzic
Lali, Fasia, Gosha, Murraya, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aguś86, nick nieaktualny, MartaAlvi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Murraya wrote:Sama z ciekawości spróbowałam, ale mam takie wrażliwe i bolące że czuje tylko ból, zero przyjemności... zatem- mamy czas

No właśnie - boli jak cholera !! Może masz rację, że to znak, że na nas jeszcze nie nadszedł czas
Murraya lubi tę wiadomość