Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku jak mnie kłuje szyjka, strasznie. Ogólnie czuje jakbym miała coś wielkiego w dupie i standardowo jak co wieczór ostatnio bóle i twardnienia brzucha. Coś się kluje tylko ciekawe jak długo.
Jutro mam wizyte i ostatnie USG, aż jestem ciekawa co tam się dzieje na dole. -
Ruuuuuudzia !! ja rodzę w kwietniu !! Julek ma zakaz przychodzenia na świat w marcu. Koniec kropka
LALI wypluj to !! Ja nie rodzę w marcu !!Rudzia, Gosha, Murraya, Lali lubią tę wiadomość
-
Justinka wrote:ja najdłuższe miałam pierwsze na 30 dni... tak to miałam na 21 a teraz wychodzi na to że na 18... nie słyszałam, aby zus miał ale do długości zwolnienia, więc chyba powinno być ok
Wszystkie L4 wystawiane na okres powyżej 2 tyg trafiają do maszyny losującej w ZUSieInfo uzyskane u samego źródła
Ja już miałam 3 kontrole, czekam na 4 hehe
-
Ooo matko! Samo zboczennice tutaj...
A ja idę grzecznie spać samawystarczył mi samodzielny masaż sutek
masz racje MALINKA -czad!!!
Dobranoc matki a rano wszystkie trzymamy kciuki bo na 9 ja znowu szpital...Murraya, weronika86, Krysti, Jaga, liloe lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Jak Wy możecie masować sutki? Ja ich dotknąć nie mogę tak mnie bolą ...
co nie??? Ja to samo!
A czytalam gdzies ze przez te ukrecanie sutow skurcze moga byc mocniejsze niz normalnie..
Murraya lubi tę wiadomość
-
Murraya wrote:Sama z ciekawości spróbowałam, ale mam takie wrażliwe i bolące że czuje tylko ból, zero przyjemności... zatem- mamy czas
No właśnie - boli jak cholera !! Może masz rację, że to znak, że na nas jeszcze nie nadszedł czasMurraya lubi tę wiadomość