Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gosia super chlopaczek jeszcze raz Gratuluję.
Witam się po w sumie można by rzec przespanej nocy. Poza bólem gardła wstałam raz na siku. Marcel po sterydach przespał też całą nocke bez jednego kaszlnięcia <jupi> i poszedł już z babcią do szkoły. Ja dzisiaj leże i pachne , odpoczywam. Obiad mam ,prać nie muszę a podłogi może ktoś pozmywać nie koniecznie muszę być to ja.KasiaKwiatek, mimka84, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj ostatni dzien w pracy
))
Wczoraj urządzili mi mini przyjęcie niespodziankę byly ciasta:))
Dostałam piękny bukiet kwiatów, 2reczniczki kąpielowe dla maluszka, mydełka i voucher na £60 do Mothercare:))
KasiaKwiatek, weronika86, Fasia, Rudzia, Amy_, Jaga, Aguś86, misia83, lena90, CzaryMary, MartaAlvi, lysinka, maggie86, Angela89, Justinka, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha jeszcze raz gratuluję,Kubuś jest prześliczny, słodziaczek.
My witamy się w 39 tc. i patrząc na te słodkie foty naszych forumowych dzieci chciałabym już tulić Naszego Kacperka.
Ps.To która dziś bryka na porodówkę i rodzi??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 07:47
Lwica, NY, Fasia, weronika86, Murraya, Amy_, mimka84, Jaga, Krysti, Aguś86, misia83, MartaAlvi, maggie86, lysinka, liloe, haneczka, Justinka, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
lwica super! zazdraszczam wolnego. ja na szczescie do konca marca poumawialam bardzo malo klientow
3hr dzienniemwiec luzik
no plus 1hr dojazd w sumie...ale jest juz lepiej...
kasia odmow jak ci nie lezy..lepiej odmowic niz sie blakac i nie cieszyc sie spacerekiem!
edit co do pieluch! zostalo thlko 10 i chowam na 4 spusty!hehejLwica, lysinka lubią tę wiadomość
-
LIWI trzymaj się tam dzielnie w szpitalu, informuj nas co i jak no mam nadzieję, że wyjdziesz jeszcze do domku przed porodem!
MALINKA gratuluję kolejnego tygodnia! Robi się poważnie
A ja idę spaćmalinka1984 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:amy ja tez tak mysle o sarci ...swoja driga mala od 2 dni jest mega leniwa..rusza sie strasznie leniwie ale czuje ze z nia wszystko ok tylko jakiegos leniwca ma.
A ten jest taki pobudzony jak nie wiem, ale nie wierzę żeby wylazł wcześniej, a nawet w terminieJedyna data jakiej jestem pewna to 5 kwietnia
tzn może nie na przyjście jego na świat, może to być póżniej ale na pewno zaczną mi wtedy wywoływać poród
chyba że wstawię się do szpitala i się na to nie zgodzę i będę pod kontrolą czekać na samoistny rozwój sytuacji. Ja mam wiek dziecka idealnei co do miesiączki więc myślę, że jak posiedzi 2 tyg dłużej i przepływy będą okej i paramatry też to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby był przeterminowany
Chyba, że 5 się okażę że już jestem na tyle zmęczona tą ciążą, że zgodzę się na oxy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 07:49
weronika86 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:amy ja tez tak mysle o sarci ...swoja driga mala od 2 dni jest mega leniwa..rusza sie strasznie leniwie ale czuje ze z nia wszystko ok tylko jakiegos leniwca ma.
-
nick nieaktualny