Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:Wercia, zawsze jak zaczynam myśleć o Twojej teściowej to aż mnie skręca, serio. Normalnie nerwa mam. Moja niby jest spoko, nie wtrąca się i ogólnie dobre serce ma, ale strasznie roznosi ploty, więc trzeba filtrować wszelkie info jak się z nią gada, no i jeszcze do tego jest alkoholiczką. Byliśmy u niej na obiedzie 3 tygodnie temu to znów pijana nas przywitała
Powiedziałam mężowi że do porodu już tam się nie pojawię raczej, a jak ona przyjdzie do dziecka to będzie dmuchała w przedpokoju zanim buty zdejmie w ogóle.
-
mi sie wydaje ze moja tesciowa jet po prostu zazdrosna..rypali sie 2 razy w zyciu, 30 lat spia osobno..chujowe pozycie malzenskie...zycie na plotach, inne zycie dla sasiadow i chore w domu..chyba to tylko zazdrosc ze my sie kochamy i mamy takie dobre relacje zsynkiem i jeszcze nam sie zawodowo uklada.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Myślałam że już od dziś będzie ciepło na stałe i zacznę powoli robić pranie...aaa Gardias przed chwilą powiedziała że do czwartku tylko:P
W piątek odbieram wózek:D i mogę czekać cierpliwie, mam nadzieję że nie będę sama do kwietnia:D
Amy chociaż Ty się zlituj:D -
Eweliśka wrote:Myślałam że już od dziś będzie ciepło na stałe i zacznę powoli robić pranie...aaa Gardias przed chwilą powiedziała że do czwartku tylko:P
W piątek odbieram wózek:D i mogę czekać cierpliwie, mam nadzieję że nie będę sama do kwietnia:D
Amy chociaż Ty się zlituj:Dja tez zostaje do 8 kwietnia na bank bo wtedy mam termin a nawet moze do polowy kwietnia..nie planuje wczesniej rodzic choc bbazdo bym juz chciala..wole zeby mala sobie jeszcze posiedziala...ciul w razie co mi dupe rozerwie ale ma sie urodzic w terminie
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Myślałam że już od dziś będzie ciepło na stałe i zacznę powoli robić pranie...aaa Gardias przed chwilą powiedziała że do czwartku tylko:P
Amy chociaż Ty się zlituj:D
a kuźwa ten wózek muszę zamówić. Jeszcze poczekamEweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co jestem rozwalona hormonami
leżę i czytam książkę i tam opis seksu takiego namiętnego i normalnie łzy mi do oczu napływają z żalu chyba ze ja tego nie mam , a głupio płakać w sali :p jeszcze ani obchodu ani ktg
weronika86, maggie86, misia83, Aguś86, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Witamy się po weekendzie
w kolejnym tygodniu
Do nadrobienia został mi już tylko dzisiejszy dzień, chciałam napisać wczoraj wieczorkiem, ale zasnęłam. Weselny weekend mnie trochę wykończył; teraz non stop chce mi się spać, pozytyw taki, że przynajmniej skończyła mi się bezsenność
Klaudia Ninka jest ślicznagraaaaaaatulacje
Gosha Kubuś to niezły przystojniakgratulacje
Odpoczywajcie dziewczyny
Wczorajsze brzuszki piękne
Gratki kolejnych tygodni
Powodzenia w szpitalach, wszystko będzie dobrze
Więcej nie pamiętam z weekendu, idę doczytaćJaga, CzaryMary, weronika86, Eweliśka, Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Widzę, że wynik meczu całkowicie po mojej myśli - muszę to opić
Gosiaku kochany - nasza ważko-żabkopięknie sobie poradziłaś, jesteś dzielną mamusią. Twój mały ważek jest cudowny i słodziaszny
Wielkie gratulacje ! !
weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Najważniejsze że ani Wy, ani My nie jesteśmy zależni od nich, finansowo, mieszkaniowo. Wiadomo, pomoc przy dzieku by się przydała, ale jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić, bo ona jest już tak przepita, że ją trzepie po kieliszku szampana... Dobrze że nasi mężowie są po naszej stronie i nie próbują bagatelizować problemu. Ale tak poza tym to na zmianę się nie zanosi, ani Twoja się raczej nie zmieni, ani moja niestety...
chwala naszym mezom..oni znaja ich przeciez lepiej..jesli nie miaalabym wsparcia od patryka to dawno juz byc odeszla.mimka84 lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Ejjj ja mam teramin na 18 kwietnia , 14 mam mieć w razie co CC a tak na ten moment do 1 kwietnia się nie rozpakowywuje bo z bólami nie widzi mi się jechać do Łodzi. Wole zeby tam mnie złapało.