Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wlasnie fajnie by bylo lustrzanka bo lampa delikatniejsza ja mam zwykly cyfrowy to lampa mocno blyska i trzeba bez robic....Fasia wrote:Shimmer no ja nie wiem czy trzymam formę, bo już mam 16kg na plusie czyli o kg więcej niż sobie prognozowałam
na ryjku zaczynam jak prosiaczek wyglądać 
Badania połówkowe też trzeba brać? Tzn to na kartce od gina + zdjęcia ? ja to mam z 20tc
Baterie w aparatach? Mąż telefonem cyknie fotkę
ja aparatu nie mam, tzn mam lustrzankę ale nią raczej zbyt wygodnie nie będzie robić zdjęć na porodówce 
-
Witam, podczytuje cały czas, ale jakoś nie mam weny na pisanie

Dziś do południa na pełnych obrotach, najpierw wampirownia, żeby zrobić badania do porodu... OWA, HBs, HCV i HIV... morfologie i mocz mam z czwartku, więc ok
ale kurcze same te dzisiejsze kosztowały 100 zł! masakra
jeszcze GBS aż 80 zł! szit..
Czekam tylko na wynik GBS i mogę rodzić... chociaż nie wcześniej jak 22.03
Maż codziennie się pyta kiedy rodzę, ech jakbym to miała wiedzieć, nie wiem skąd
Ale mam bardzo częste napięcia brzucha, igły w pipie, ból krzyża i ogólnie dziś to jestem mega podenerwowana wręcz wkurw.. mnie wszystko!
A i jeszcze byłam w ZusieSrusie zanieść ostatnie zwolnienie... i w Lidlu na małych zakupach, ale wróciłam jakaś zmęczona i bez chęci na cokolwiek...
A i od tygodnia codziennie idę na dwójkę!! a wcześniej 1-2x na tydzień! a dziś już byłam 2x, chyba się rozkręcam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 19:24
Aguś86, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia będę robić dokładnie to co wypisala Shimmer. Tyle że u mnie wymagają tylko ostatniego usg. Poza tym wszystko mają już w szpitalnym systemie bo ja tam chodzę do ginki. Teraz czeka mnie morfologia, siki, GBS, hiv i przeciwciała. Usg wezmę to z 30 tygodnia plus jeśli zdążę to będę miała 8.04 w szpitalu usg pomiarowe bo już mnie zapisała... Ale szczerze...nie wiem do kiedy dotrwam. Jak siedzę w domu to wydaje mi się, że do terminu luz a po takim wyjściu na trochę jak dziś to mam wrażenie, że w kilka dni się rozpakuję
-
Amy , Malinka gratki tygodni
Fasia i Agus to wy wczoraj zaczely tygodnie
GOSCHA synek cud, miód i orzeszki
Dziewczyny szpitalne tam sie trzymajcie...
Ja moja corę zapisalam do przedszkola juz chciala dzis mi zostac, hehe ciekawe czy ja przyjma ?????????
Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ja to nawet nie wiem czy w ferworze walki ktoś z nas będzie pamiętał o robieniu zdjęćFasia wrote:Iwonka no bo ja się tu własnie zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz

Ale taka małpka wygodniejsza, bo można do kieszeni, a do lustrzanki to wielka torba jest z obiektywami i innymi cudami .. srednio to wygodne, a mąż jeszcze z wrażenia upuści i będzie klops, mały aparacik tańszy jakby co hehe
Fotka komórką starczy, a sesje się zrobi później
pewnie się skończy na jednym zdjęciu telefonem zeby rodzinie wysłać i tyle 
A jutro jadę do szpitala dać się poznać
ciekawe czy mnie pan doktor nie spuści na drzewo i nie zdziwi się czego od niego chcę i po co mu dupę zawracam
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak na czwartkowej wizycie napisała że mam te 4 badania zrobić - są wymagane przez szpital - plus pobrała mi tego GBS, ale wyników nadal nie ma, więc czekamFasia wrote:Justinka te badania zlecił Ci lekarz ?? Bo mi moja nic nie zleciła .. pewnie pójdę do szpitala i dostanę ochrzan, że badań nie mam zrobionych. A ja nie wiem jakie
((
W poprzedniej ciąży z tego co pamiętam to nie robiłam HIV oraz chyba HCV -
Dziewczyny dzis poraz kolejny mam caly twardy brzuch
az boli.. i mam tak od okolo godziny 15 ... teraz bylam w toalecie i zobaczylam ze wraz z takim mlecznym sluzem pojawila siw niteczka krwi.. nie wiem co o tym myslec.. ta krew to nie pierwszy raz bo juz mialam tak kilka dni temu.. i tej krwi na prawde jest malusio.. jedna niteczka.. czop mi raczej caly jrszcze nie odszedl w kazdym razie nie zauwazylam.. tylko ten maly kawalek ostatnio.. troche zaczynam panikowac
-
Rudzia moze ci w kawalkach odchodzi ten czop???????????????
nie wiem nie znam sie na tych czopach Amy spytaj ona chyba zgłeębiała temat
Aha i zaczynam 37 tydzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 19:24
Rudzia, Justinka, Jaga, KasiaKwiatek, CzaryMary, Lali, Fasia, Aguś86, Bambi85, misia83, Agusiek89, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
-
Przepraszam OWA - to jest KIŁAFasia wrote:Justinka a co to za badanie to OWU ?
a tak to tamte
HBs - Wirus zapalenia wątroby typ B
HCV - Wirus zapalenia wątroby typ C
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTe przeciwciała to właśnie HCV i HBs z krwi. Toxo przechodziłam więc mam z głowy i wbite w kartę ciąży.
Aaaa i pamiętajcie koniecznie grupa krwi. Ja mam kartę krwiodawcy na szczęście, jak nie macie
macie trzeba zrobić.
Rudzia no szyjka się szykuje powoli
super, czekaj na regularne skurcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 19:28
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Takie niteczki to mogą być od rozwierania szyjki. Wystarczy, ze jakieś maleńkie naczynko Ci poszłoRudzia wrote:Dziewczyny dzis poraz kolejny mam caly twardy brzuch
az boli.. i mam tak od okolo godziny 15 ... teraz bylam w toalecie i zobaczylam ze wraz z takim mlecznym sluzem pojawila siw niteczka krwi.. nie wiem co o tym myslec.. ta krew to nie pierwszy raz bo juz mialam tak kilka dni temu.. i tej krwi na prawde jest malusio.. jedna niteczka.. czop mi raczej caly jrszcze nie odszedl w kazdym razie nie zauwazylam.. tylko ten maly kawalek ostatnio.. troche zaczynam panikowac
I to wcale nie znaczy, że zaraz urodzisz chociaż coś się może zaczynać
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH