Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymf wrote:KRYSTI - odpoczywać miałaś, a już się po mieście szlajasz?? chyba bardzo chcesz Ignasia mieć przy sobie już, co??
Fasia - ja mam 2 paczki bella mama i 2 paczki z canpolu - bella do szpitala sobie wzięłam, bo mniej komfortowe, a niby bardziej oddychają, a canpol mam do domu - zamiast podpach, bo niby mimo wszystko mniej podrażniają, ale to mój pierwszy poród, więc kupowałam na podst. opinii znajomych... Jedna bella mama chwaliła, inna właśnie nie, dlatego mam różne
Jaga - ja na łóżko kupiłam podkłady na łóżko seni (coś jak te do przewijania)- wzięłam 90x60 i będę sobie układać taki prostokąt pod dupką i pleckami - najwyżej 2 obok siebie 90x120 będzie - można też kupić takie ogromne 90x180, ale bez przesady
mantissa - a po co Ci aż litr Octeniseptu??Porównaj sobie cenę 50ml (18) i 250ml (30)
i pomyśl ile zaoszczędziłaś... poza tym w normalnej aptece 50ml kosztuje ok 26-27zł
Ewelcia - ja zawsze miałam zapas owoców na drugą kolację -banany dobrze trzymały
Rudzia - prysznicuj się i odpoczywaj, a jak coś, to wiesz co robić
Ja Was musiałam nadrabiać, bo zjadłam obiad po 15 i kimnęłam do 17obudziłam się akurat, żeby Mężu memu obiadokolację zrobić... Niby się od 2ch dni śpię bez przerwy na siku nawet, ale po 5-6h... bo wieczorem spać mi się nie chce, a rano najpóźniej o 6.30 się budzę...
chce juz szkraba mieć nie moge się doczekać
juz bym chciala rodzic i miec z glowy z drugiej strony jeszcze nie bo się boje hihi bôlu:D ale co zrobic trzeba wytrzymac jestem gotowa na najgorszy bol
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja podpierdziele mojej soni travel padsa jak z Irlandi wyjezdzalam to kupilam jej 4 i dwa zostaly są duze 50 na 50 takze pod dupcie idealne na noc i ceratka jest takze nie przemoknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 20:20
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNY wrote:Dziewczyny zaprosilam na nasza forumowy kanapę specjalistów polozna zeby podsumowała najwazniejsze aspekty czekającego nas porodu, zapraszam na video konferencje:)
http://youtu.be/NbPq0rhv8U8z Inflanckiej
miałam z nią SR
i bardzo chciałabym na nią trafić podczas porodu...może się uda
Fasia, Ewelcia, Krysti, NY lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper babka z jajem
fajny kontakt z nią od razu zlapalismy i mój K zapowiedział jej, że będziemy jej szukać na oddziale
powiedziała, że luzik jakoś nas może wciśnie do swojej sali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 20:34
NY, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja biore juz wszystko ze soba oprocz fotelika
smoczka mi polozna zabronila brac i nakladek na sutki bo dzidziuch musi nauczyc sie dobrze ssac a potem bede mogla dopiero smoka dac np.
Jak dam odrazu smoka to Mala moze miec problem pozniej zeby cyca ssac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 20:37
Krysti lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:U mnie nic takiego nie widzę.. Rozumiem, że te badania : wr, antygen hbs muszą być aktualne ?
A co z HIV, toxo ?
Cholera chyba zadzwonię jutro do szpitala żeby się dowiedzieć co potrzeba, bo jak mam za to płacić to wolę zrobić tylko te wymagane badania. Nie chcę później dostać ochrzanu na IP że podstawowych badań nie mam..Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rudzia ja tez sie boje...dzisiaj brzucb jam skala..siasc nie moge bo tak twardy ze oddychac ciezko..mala strasznie nisko zeszla czuje je nad wzgorkiem i pod pepkiem..az tak nisko nie grzebala...
naszykowalm sobie pyszna kolacjesalatka z banana, malin, truskawek, kiwi plus biga smietana..szkoda ze nie wzielam aparatu bo powkurzalabym was jam rudzia :-)heheh
Rudzia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość