Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja torba spakowana do szpitala , tylko jutro kupie miniaturki szampon żel pod prysznic i klapki japonki pod prysznic tez . Ignaśia w drugą torbę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f392cde3ab52.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 22:40
weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia - ja robiłam badania dzisiaj o 9:50 a wyniki miałam ok 14
robiłam w Diagnostyce
Ja w poprzedniej ciąży miałam przy końcu powtarzane toxo a teraz nie.. Hiv miałam teraz robiony, w ogóle pierwszy raz w życiu
Też jestem za aparatem bez lampy jak Ida piszei w sumie mąż zrobi komórką, bo szkoda taki aparat duży brać
przy synku, zaraz po porodzie sama położna zaproponowała nam wspólne zdjęcia
miłe to było no i fajna pamiątka
Ubranka na wyjście ze szpitala zarówno dla małej jak i dla mniemąż ma przygotowane w foteliku, razem z kocykiem, więc bierze fotelik i wszystko mamy, przynajmniej o niczym nie zapomni
A przy okazji torby! Mąż mnie zmobilizował i w niedzielę wieczorem ją spakowałama raczej małą walizeczkę na kółkach taką do samolotu + torba do wózka z rzeczami dla małej
Nawet sprytnie udało mi się wszystko pomieścić
Oczywiście jest reklamówka rzeczy które możliwe że będzie musiał dowozić co będzie trzeba
Gosha jeszcze raz gratulacje! Dzielna babka z Ciebie! No a Kubuś przesłodkiFasia, Gosha, KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa spakowalam dwie koszule ,jedne spodnie pizamowe i koszulkę , 3 pary majtek 3 pary skarpetek 3 pary gaci pomporodowych podpaski pakę stanik do karmienia szlafrok kapcie i szampon i żel miniaturki wezmę plus oliwkę i kosmetyki puder tusz do rzęs . No i suszarke do wlosow i ręcznik mały i duży I tyle
Dla Ignaśia 3 pary bodów z krótkim 3 pary pajacy 3 czapeczki 3 pary skarpetun dwie pieluszki i rożek krem na odprężenia pampersy i chusteczki nawilżające i waciki . I chyba tyle
Na wyjście bedIe moj tez miał w foteliku ubranka na wyjścieto dowiezie
Czopki tez wezmę na opróżnienie wrazie WWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 22:52
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie wykrakałam że jakoś cicho tutaj u mnie na oddziale (na przeciwko mojej sali jest sala porodów)... no to się właśnie zaczęło. Jak cały dzień cisza to teraz biedna jakaś się tam męczy.... stęka strasznie no ale ok rozumiem
Gorzej z moją współlokatorką która już zdążyła ją wykląć.... ach te szpitale
Jak będę Was zamęczała relacjami ze szpitala to krzyczcieKrysti, Fasia, Ulka84, Bambi85, Gosha, misia83, Murraya, Aguś86, malinka1984, KasiaKwiatek, CzaryMary, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane:)
Gosha moja ulubiona słodka insulinowa koleżanko WIELKIE GRATULACJE!Synek piękny a Ty jesteś dzielna. Odpoczywaj i ciesz się prawdziwymi słodkościami bez stewi i innych bajerów:)
Długo nie pisałam ale podczytywałam i śmiałam się jak głupia przez Was zboczeniary!
Byłam dziś na usg (a tak dla siebie samej). Mała jak na 36 i 6 dni, waga około 3000 czyli przez 4 tyg przybyła 1200... wody w normie, głowa spora, przepływy ok i kazał mi jak najszybciej rodzić i odstawić luteine i najlepiej powiedział by było w przyszłym tygodniu żeby mnie dopadło.
Pomyłam okna i podłogi bo już się nie boję a za tydzień zdejmą mi pessar więc czekam aż się zacznie:)
Ściskam Was i życzę namiętnych nocy a tym w celibacie takich namiętnych snów:)
Buziaki:)Krysti, lysinka, Fasia, Justinka, Bambi85, Gosha, misia83, Murraya, Aguś86, mf, malinka1984, Militta110816, KasiaKwiatek, CzaryMary, haneczka, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Nadzieja kiedy idziesz na zdjęcie pessara ?? Ja mam się zjawić max w środę na zdjęcie szwu. Jak dotrwam to chyba pójdę we wtorek z nadzieją, że do weekendu wyjdę - bez dziecka na rękach
-
Bozee chyba zaraz umre!!! Mala jest strasznie aktywna, gmera mi w pipce az kluje ale tak mocno jak nigdy..mam wrazenie ze zaraz wystawi reke ;/ do tego co chwile bol jak na @ ! nie wiem co Jej sie dzieje ze tak mi daje popalic!