Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane
Wstałam wyspana jak nie pamiętam od kiedy. Mąż do pracy odprawiony, ja szamie właśnie śniadanko , syn smacznie spiocha sobie bo ma wolne do konca tygodnia(rekolekcje).
Piękne słoneczko za oknem - 5 przy gruncie.
O właśnie wstało moje dziecie i cholercia posikał się przez sen. SZOK! -
Witamy się przy śniadanku.
Misia83 kciuki za usg i dobre wieści
Dla wszystkich udanego,spokojnego dnia.
U Nas też cisza,spokój,nic się nie dzieje. Na 9:00 ktg.
BuziakiAguś86, misia83, Jaga, lysinka, CzaryMary, haneczka, liloe lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyHello jestem pod wrazeniem bo od dluzszego czasu obserwuje Ignaśia jego ruchy
wiecie ze jak ja śpie to on spi tez
nie przeszkadza nic spokojny jest bardzo w nocy a jak rano się budze robie sniadanko to on zaczyna wiercenie krecenie budzi się zemną
taki tryb ma hihi
weronika86, Murraya, haneczka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w 39 tygodniu !!
Gosha gratuluje cudnego Jakoba Cristobala
Misia będę trzymać kciuki
Murraya myślę, że przed 40stką walniecie sobie jeszcze jedną dzidzię na odmłodzeniewięc nie żegnaj się zbytnio z brzuszkiem
Pisałyście wczoraj o gulach na brzuchu - gdyby to były skurcze macicy to moje dziecko by musiało być nieruchomea ona właśnie w ten sposób tylko się wypina i wiem, że u mnie to są jej ruchy
2 miesiące temu ważyła już 2300, teraz 3500 i jawnie nie ma miejsca
Dziś idę do fryzjeraaaaaaaa
Wczoraj teściowa kochana jak mnie zobaczyła to powiedziadziała - Jezus ale Ty spuchłaś!!!! ja jej na to, nie spuchłam po prostu przytyłam
Bo wiem, że to nie woda, nie czuję obrzęku...
Wiecie co, mam +23kg na plusie to jest straszne i po ciąży będę ostro pracować żeby wrócic do wagi 55 kg przy 170 cm, niektóre z Was przytyły mniej niż połowe z moich kg a źle się czujecie i wiadome, że ja też jestem tym załamana, ale żeby 2tyg przed porodem taki tekst powiedzieć ? Zjebała mi humor na cały wieczór, głupia kwokaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 07:52
Fasia, Krysti, weronika86, Aguś86, iwonka1077, Murraya, lysinka, CzaryMary, Bambi85, haneczka, Rudzia, Eweliśka, Amy_, liloe, misia83, maggie86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam w 38 tyg
rozpoczętym
Czas zapierdziela i zegar tik tik tik !Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 08:02
NY, Fasia, Aguś86, iwonka1077, malinka1984, Murraya, mf, lysinka, CzaryMary, haneczka, Rudzia, Eweliśka, misia83, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNY wrote:Dzień dobry w 39 tygodniu !!
Gosha gratuluje cudnego Jakoba Cristobala
Misia będę trzymać kciuki
Murraya myślę, że przed 40stką walniecie sobie jeszcze jedną dzidzię na odmłodzeniewięc nie żegnaj się zbytnio z brzuszkiem
Pisałyście wczoraj o gulach na brzuchu - gdyby to były skurcze macicy to moje dziecko by musiało być nieruchomea ona właśnie w ten sposób tylko się wypina i wiem, że u mnie to są jej ruchy
2 miesiące temu ważyła już 2300, teraz 3500 i jawnie nie ma miejsca
Dziś idę do fryzjeraaaaaaaa
Wczoraj teściowa kochana jak mnie zobaczyła to powiedziadziała - Jezus ale Ty spuchłaś!!!! ja jej na to, nie spuchłam po prostu przytyłam
Bo wiem, że to nie woda, nie czuję obrzęku...
Wiecie co, mam +23kg na plusie to jest straszne i po ciąży będę ostro pracować żeby wrócic do wagi 55 kg przy 170 cm, niektóre z Was przytyły mniej niż połowe z moich kg a źle się czujecie i wiadome, że ja też jestem tym załamana, ale żeby 2tyg przed porodem taki tekst powiedzieć ? Zjebała mi humor na cały wieczór, głupia kwokaswoje muszą powiedziec