X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti gratuluję nowego tygodnia :)

Krysti lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dołączam do wyspanych o dziwo...
    Hwesta jest nas na razie 3 w 4 osobowej sali ale pewnie na zaraz kogos przyprowadza. Zresztą rotacja tu niesamowitą. Wczoraj zabrali jedna dziewczynę na cesarke, dzisiaj moze druga pójdzie...

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ny gratki i krysti rowniez!!!!!!
    ja tak jak i Krysti zaczynam 38tc!!!!!!!!!
    ciaza donoszona!!!!

NY, Aguś86, Fasia, malinka1984, KasiaKwiatek, Murraya, Jaga, CzaryMary, mimka84, Bambi85, Rudzia, Eweliśka, Amy_, liloe, Ewelcia, misia83, maggie86, Agusiek89, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Anka wspolczuje, wykonczyc sie mozna.. Ty masz moze na dniach jakas wizyte?

Jutro KTG a w poniedziałek wizyta z ktg.

• NY Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak będę się odchudzać po ciąży to sobie jej zdj na lodówkę przykleję ;) zrzucę te kilogramy DLA NIEJ ;)
    Ania bidulo, może już niedługo....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 08:09

KasiaKwiatek, Bambi85, adk_1989, misia83 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia juz wnet urodzisz , ale męczy cie wspolczuje

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY i Wera gratki :)

NY, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    ny gratki i krysti rowniez!!!!!!
    ja tak jak i Krysti zaczynam 38tc!!!!!!!!!
    ciaza donoszona!!!!
    Wercia gratulacje idziemy łeb w łeb :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY gratulacje nowego tyg rownież :)

NY lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocieszam się, że pewnie wciąż robi mi się rozwarcie i jak coś to urodze w 15 min :P

Aguś86, Krysti, Fasia, weronika86, Lali, Murraya, lysinka, mimka84, haneczka, Rudzia, misia83, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem ze wczoraj poszlam spac wczesniej juz mnie spanie lamie jestem zmeczona nie ukrywam bym spala tylko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koncowka jest dla mnie najgorsza bo ani skarpetki ani ponczochy nie zaloze buty wsuwam nawet nie wiàze :/

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:41

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • NY Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dziewczyna jest już tak nisko, że mam okropne kłucia a od wczoraj to nawet na biodro promieniuje przy chodzeniu... dziś idę na autobus bo fryzjera mam w innej miejscowości, co parę kroków mnie łapie szpila i wtedy najlepiej zgiąć się w pół, jak to zrobić publicznie oto jest pytanie :)
    Już czuję srodek ciężkości w miednicy, od 2 dni zdarzają mi się delikatne bóle okresowe, wcześniej żadnych oznak. Skoro szyjka średnio-miękka to pewnie niedługo się zacznie... zaciskam nogi do pn bo chcę baranka jak ja, a nie zodiakalne ryby :)

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez wyspana :-)
    dziewczyny mam problem!!!! syn kolezanki spal u mojego synka 3 tyg temu....przed cbwila dzwoni jego mama,ze jej maly ma owsiki! zapomniala powiedziec!!!!kurwa kto wysyla dziecko do obcego domu z owsikami jak jeszcze jest tam kobieta w ciazy!!!
    az mi sie plakac chce! dzwonilam na emergency do gp i kazal kupic odrobaczajace tabsy dla nas wazystkich!!! nawet jesli nic nie zauwazylam pinkc to pewnik ze je mamy!!!maaaasaaakraaa! czytalam ze nie wolno podawac tego w ciazy ale twierdzi ze w 38tc..w sumie po 35tc juz nie ma problemu a lepiej podac teraz niz czekac do porodu gdzie moge zarazic mala!!! a dziecku po narodzinach nie wolno podawac do 2 roku zycia!!! a zarazone moze byc niespokojne...miec anemie, bezsennosc, odparzenia pupki...to jakis koszmar dla mnie..na samo slowo owsiki..wszystko mnie swedzi...ponoc dorosli rzadko sie zarazaja jesli nie maja dziecka w domu..no ale wlasnie my mamy....o 9 jade po te tabletki, zostawiam malego w domu dzisiaj..boje sie wziac te leki ale biorac na szale za i przeciw? jesli wezme po porodzie, nie bede mogla karmic 2 tyg..inaczej te lek sie rozchodzi teraz a inaczej po porodzie... no i zarazenie malej...no niestety chyba jestem zmuszona :(

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY, Krysti i Wera gratuluję tygodni :)
    Anka współczuję i życzę, żebyś już szybciusio urodziła. A gin nie może czegoś tam spróbować ruszyć ręcznie czy jak juz jest rozwarcie to nic nie może zrobić?
    A jak nasze mamusie i ich dzieciątka? Manti, Angela, Maggie, Klaudia? Bo Ida i Gosha dawały znak życia :)

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis tylko wypiore kolderke i tyle i juz łozeczko szykuje :) niech juz gotowe bedzie .

• NY Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika ups..... ja bym zdecydowanie teraz zaczęła kuracje... moje koleżanki przedszkolanki czasem łapią to paskudztwo, tak więc nie oszczędza nawet dorosłych, którzy wiedzą, żeby bardzo dbać o higienę kiedy panuje owsica, a Wy nie mieliscie pojęcia o tym!

weronika86 lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Werka co za nieodpowiedzialność. Jeśli lekarz mówi, żeby brać to chyba brać. W końcu powinien się znać. A zapytaj jeszcze swojej położnej co o tym myśli. Chłopom daj od razu, a o siebie dopytaj kogoś kto się zna.

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka niezle z tymi owsikami jezusie , kontroluj wszystko i kolegow syna tez bo jak mala się urodzi to ci bedà gdzie rozchorowani prxychodzic do domu do suns twojego spac . Zwracaj uwagę bo to nie fajne teraz owsiki potem jeszszcze co inne .

‹‹ 3627 3628 3629 3630 3631 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ