Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti gratuluję nowego tygodnia :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dołączam do wyspanych o dziwo...
    Hwesta jest nas na razie 3 w 4 osobowej sali ale pewnie na zaraz kogos przyprowadza. Zresztą rotacja tu niesamowitą. Wczoraj zabrali jedna dziewczynę na cesarke, dzisiaj moze druga pójdzie...

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ny gratki i krysti rowniez!!!!!!
    ja tak jak i Krysti zaczynam 38tc!!!!!!!!!
    ciaza donoszona!!!!

NY, Aguś86, Fasia, malinka1984, nick nieaktualny, Murraya, Jaga, nick nieaktualny, mimka84, Bambi85, Rudzia, Eweliśka, Amy_, nick nieaktualny, Ewelcia, misia83, nick nieaktualny, Agusiek89, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Anka wspolczuje, wykonczyc sie mozna.. Ty masz moze na dniach jakas wizyte?

Jutro KTG a w poniedziałek wizyta z ktg.

• NY Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak będę się odchudzać po ciąży to sobie jej zdj na lodówkę przykleję ;) zrzucę te kilogramy DLA NIEJ ;)
    Ania bidulo, może już niedługo....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 08:09

nick nieaktualny, Bambi85, adk_1989, misia83 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia juz wnet urodzisz , ale męczy cie wspolczuje

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY i Wera gratki :)

NY, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    ny gratki i krysti rowniez!!!!!!
    ja tak jak i Krysti zaczynam 38tc!!!!!!!!!
    ciaza donoszona!!!!
    Wercia gratulacje idziemy łeb w łeb :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY gratulacje nowego tyg rownież :)

NY lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocieszam się, że pewnie wciąż robi mi się rozwarcie i jak coś to urodze w 15 min :P

Aguś86, nick nieaktualny, Fasia, weronika86, Lali, Murraya, lysinka, mimka84, haneczka, Rudzia, misia83, nick nieaktualny, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem ze wczoraj poszlam spac wczesniej juz mnie spanie lamie jestem zmeczona nie ukrywam bym spala tylko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koncowka jest dla mnie najgorsza bo ani skarpetki ani ponczochy nie zaloze buty wsuwam nawet nie wiàze :/

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:41

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • NY Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dziewczyna jest już tak nisko, że mam okropne kłucia a od wczoraj to nawet na biodro promieniuje przy chodzeniu... dziś idę na autobus bo fryzjera mam w innej miejscowości, co parę kroków mnie łapie szpila i wtedy najlepiej zgiąć się w pół, jak to zrobić publicznie oto jest pytanie :)
    Już czuję srodek ciężkości w miednicy, od 2 dni zdarzają mi się delikatne bóle okresowe, wcześniej żadnych oznak. Skoro szyjka średnio-miękka to pewnie niedługo się zacznie... zaciskam nogi do pn bo chcę baranka jak ja, a nie zodiakalne ryby :)

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez wyspana :-)
    dziewczyny mam problem!!!! syn kolezanki spal u mojego synka 3 tyg temu....przed cbwila dzwoni jego mama,ze jej maly ma owsiki! zapomniala powiedziec!!!!kurwa kto wysyla dziecko do obcego domu z owsikami jak jeszcze jest tam kobieta w ciazy!!!
    az mi sie plakac chce! dzwonilam na emergency do gp i kazal kupic odrobaczajace tabsy dla nas wazystkich!!! nawet jesli nic nie zauwazylam pinkc to pewnik ze je mamy!!!maaaasaaakraaa! czytalam ze nie wolno podawac tego w ciazy ale twierdzi ze w 38tc..w sumie po 35tc juz nie ma problemu a lepiej podac teraz niz czekac do porodu gdzie moge zarazic mala!!! a dziecku po narodzinach nie wolno podawac do 2 roku zycia!!! a zarazone moze byc niespokojne...miec anemie, bezsennosc, odparzenia pupki...to jakis koszmar dla mnie..na samo slowo owsiki..wszystko mnie swedzi...ponoc dorosli rzadko sie zarazaja jesli nie maja dziecka w domu..no ale wlasnie my mamy....o 9 jade po te tabletki, zostawiam malego w domu dzisiaj..boje sie wziac te leki ale biorac na szale za i przeciw? jesli wezme po porodzie, nie bede mogla karmic 2 tyg..inaczej te lek sie rozchodzi teraz a inaczej po porodzie... no i zarazenie malej...no niestety chyba jestem zmuszona :(

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY, Krysti i Wera gratuluję tygodni :)
    Anka współczuję i życzę, żebyś już szybciusio urodziła. A gin nie może czegoś tam spróbować ruszyć ręcznie czy jak juz jest rozwarcie to nic nie może zrobić?
    A jak nasze mamusie i ich dzieciątka? Manti, Angela, Maggie, Klaudia? Bo Ida i Gosha dawały znak życia :)

nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis tylko wypiore kolderke i tyle i juz łozeczko szykuje :) niech juz gotowe bedzie .

• NY Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika ups..... ja bym zdecydowanie teraz zaczęła kuracje... moje koleżanki przedszkolanki czasem łapią to paskudztwo, tak więc nie oszczędza nawet dorosłych, którzy wiedzą, żeby bardzo dbać o higienę kiedy panuje owsica, a Wy nie mieliscie pojęcia o tym!

weronika86 lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Werka co za nieodpowiedzialność. Jeśli lekarz mówi, żeby brać to chyba brać. W końcu powinien się znać. A zapytaj jeszcze swojej położnej co o tym myśli. Chłopom daj od razu, a o siebie dopytaj kogoś kto się zna.

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka niezle z tymi owsikami jezusie , kontroluj wszystko i kolegow syna tez bo jak mala się urodzi to ci bedà gdzie rozchorowani prxychodzic do domu do suns twojego spac . Zwracaj uwagę bo to nie fajne teraz owsiki potem jeszszcze co inne .

‹‹ 3627 3628 3629 3630 3631 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ