Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ny gratki i krysti rowniez!!!!!!
ja tak jak i Krysti zaczynam 38tc!!!!!!!!!
ciaza donoszona!!!!
NY, Aguś86, Fasia, malinka1984, KasiaKwiatek, Murraya, Jaga, CzaryMary, mimka84, Bambi85, Rudzia, Eweliśka, Amy_, liloe, Ewelcia, misia83, maggie86, Agusiek89, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Jak będę się odchudzać po ciąży to sobie jej zdj na lodówkę przykleję
zrzucę te kilogramy DLA NIEJ
Ania bidulo, może już niedługo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 08:09
KasiaKwiatek, Bambi85, adk_1989, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja dziewczyna jest już tak nisko, że mam okropne kłucia a od wczoraj to nawet na biodro promieniuje przy chodzeniu... dziś idę na autobus bo fryzjera mam w innej miejscowości, co parę kroków mnie łapie szpila i wtedy najlepiej zgiąć się w pół, jak to zrobić publicznie oto jest pytanie
Już czuję srodek ciężkości w miednicy, od 2 dni zdarzają mi się delikatne bóle okresowe, wcześniej żadnych oznak. Skoro szyjka średnio-miękka to pewnie niedługo się zacznie... zaciskam nogi do pn bo chcę baranka jak ja, a nie zodiakalne ryby -
ja tez wyspana
dziewczyny mam problem!!!! syn kolezanki spal u mojego synka 3 tyg temu....przed cbwila dzwoni jego mama,ze jej maly ma owsiki! zapomniala powiedziec!!!!kurwa kto wysyla dziecko do obcego domu z owsikami jak jeszcze jest tam kobieta w ciazy!!!
az mi sie plakac chce! dzwonilam na emergency do gp i kazal kupic odrobaczajace tabsy dla nas wazystkich!!! nawet jesli nic nie zauwazylam pinkc to pewnik ze je mamy!!!maaaasaaakraaa! czytalam ze nie wolno podawac tego w ciazy ale twierdzi ze w 38tc..w sumie po 35tc juz nie ma problemu a lepiej podac teraz niz czekac do porodu gdzie moge zarazic mala!!! a dziecku po narodzinach nie wolno podawac do 2 roku zycia!!! a zarazone moze byc niespokojne...miec anemie, bezsennosc, odparzenia pupki...to jakis koszmar dla mnie..na samo slowo owsiki..wszystko mnie swedzi...ponoc dorosli rzadko sie zarazaja jesli nie maja dziecka w domu..no ale wlasnie my mamy....o 9 jade po te tabletki, zostawiam malego w domu dzisiaj..boje sie wziac te leki ale biorac na szale za i przeciw? jesli wezme po porodzie, nie bede mogla karmic 2 tyg..inaczej te lek sie rozchodzi teraz a inaczej po porodzie... no i zarazenie malej...no niestety chyba jestem zmuszona -
NY, Krysti i Wera gratuluję tygodni
Anka współczuję i życzę, żebyś już szybciusio urodziła. A gin nie może czegoś tam spróbować ruszyć ręcznie czy jak juz jest rozwarcie to nic nie może zrobić?
A jak nasze mamusie i ich dzieciątka? Manti, Angela, Maggie, Klaudia? Bo Ida i Gosha dawały znak życiaKrysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Weronika ups..... ja bym zdecydowanie teraz zaczęła kuracje... moje koleżanki przedszkolanki czasem łapią to paskudztwo, tak więc nie oszczędza nawet dorosłych, którzy wiedzą, żeby bardzo dbać o higienę kiedy panuje owsica, a Wy nie mieliscie pojęcia o tym!
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny