X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mówię ci żirawinowa pycha :) nawet nie trza jej slodzić

Poszukam w sklepach :)

Krysti lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam herbatkę wiśniową mmm... jak kompocik ;)

Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    To ja w sobotę jadlam, jako dziecko nienawidziłam. Dopiero jakieś 2lata temu ja zaczęłam jeść
    Znam dziewczyne co zupy tylko jada :) nic więcej ;)gotuje zupe co dziennie inna :D też szalona

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Znam dziewczyne co zupy tylko jada :) nic więcej ;)gotuje zupe co dziennie inna :D też szalona

O jaaaaa! Nie moglabym tak :D

Krysti lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupując mieszkanko w stanie surowym pomalowaliśmy pokój dziecięcy w kolorze szarym z różowymi paseczkami. Jeszcze dzidziusia w planach nie było, a pokój czekał na dziewczynkę. Ostatnio mąż do mnie z tekstem "ej, musimy znać płeć dziecka, bo ja nie chcę syna pedałka! :O" szalony ;p

Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Poszukam w sklepach :)
    Taka :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40abc137848d.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    A ja polecam herbatkę wiśniową mmm... jak kompocik ;)
    Wisniową tez jutro poszukam w polskim sklepie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    O jaaaaa! Nie moglabym tak :D
    Rudzia a wiesz jak ona wyglada :) ona ma 37 lat a wyglada jak by miala 20 mowię ci buźka jak pupcia niemowlecia figura i wogole ah ;)

Rudzia lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Rudzia a wiesz jak ona wyglada :) ona ma 37 lat a wyglada jak by miala 20 mowię ci buźka jak pupcia niemowlecia figura i wogole ah ;)

No to super ale ja bym nie wytrzymala na pewno :)

Krysti lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    No to super ale ja bym nie wytrzymala na pewno :)
    Ja tez nie ,ja muszę zjesc róznie raz to raz to;)nawet wczoraj ciuplam wedzonej i tak mi posmakowala ze kroje na kanapke :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    My kupując mieszkanko w stanie surowym pomalowaliśmy pokój dziecięcy w kolorze szarym z różowymi paseczkami. Jeszcze dzidziusia w planach nie było, a pokój czekał na dziewczynkę. Ostatnio mąż do mnie z tekstem "ej, musimy znać płeć dziecka, bo ja nie chcę syna pedałka! :O" szalony ;p
    A moze girl będzie :) hihi

Klaudia90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    ja tak sobie myślę i mam nadzieję, że kolejne usg będe miała przez brzuch i mąż będzie ze mną i jak lekarz będzie znał płeć i będzie to dziewczynka to lepiej żeby mój mąż usłyszał to od niego niz ode mnie :D bo on wierzy, że będzie chłopak i jak się okaże inaczej, pomyśli że ja go wkręcam :D
    No to masz ci Los lepiej weź:)

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie przywieźliśmy z mężem łóżeczko! Ale jestem podjarana!! <3

Rudzia, Krysti, KasiaKwiatek, Fasia, malinka1984, Amy, Anka1501 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Własnie przywieźliśmy z mężem łóżeczko! Ale jestem podjarana!! <3
    Składacie. Czy juz złożone :) fajnie ja to tez będę Podjarana napewno jak łóżeczko bedzie w domu jej

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że większość z nas nastawiona na Dziewuszkę jest :P
    Ja byłam na początku przekonana, że jest chłopak, ale wszyscy dookoła wmawiają mi, że to na bank dziewczynka i już tak zwariowałam, że moje przeczucia wzieły w łeb i teraz o dziewczynce myślę. Ależ cudownie by było gdyby na prenatalnych powiedzieli co tam między nóżkami się kryje :D

Ja też lubię herbatę żurawinową, ale jakoś ostatnio najlepiej wchodzi mi zwykła z cytrynką, za którą nigdy nie przepadałam :P
    Na kolacje zjadłam makaron spaghetti z keczupem - o zgrozo.

Znalazłam dzisiaj kolejny wózek który mega mi się spodobał, znów Tako. Równie fajny, nico tańszy niż city move bo u mnie w sklepie kosztuje 1200zł.
    https://www.youtube.com/watch?v=IyY-0w3gQRQ

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 20:46

Krysti, Rudzia lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie składamy ze względu na mamę, która mówi, że zakupy dla dziecka powinno zacząć się robić dopiero w 7 m-cu ciąży. Poza tym musimy jeszcze ogarnąć pokoik dla dziecka, bo na razie jest tam "graciarnia" :) Ale wystarczy, że łóżeczko już jest, tak się cieszę o jaaaa!! :) :)

Krysti, malinka1984 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Widzę, że większość z nas nastawiona na Dziewuszkę jest :P
    Ja byłam na początku przekonana, że jest chłopak, ale wszyscy dookoła wmawiają mi, że to na bank dziewczynka i już tak zwariowałam, że moje przeczucia wzieły w łeb i teraz o dziewczynce myślę. Ależ cudownie by było gdyby na prenatalnych powiedzieli co tam między nóżkami się kryje :D

Ja też lubię herbatę żurawinową, ale jakoś ostatnio najlepiej wchodzi mi zwykła z cytrynką, za którą nigdy nie przepadałam :P
    Na kolacje zjadłam makaron spaghetti z keczupem - o zgrozo.
    Marta Ty tez na dziewuchę chyba nam hormony przemawiają przez rozum:)) haha spageti z kechupem nieźle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Nie składamy ze względu na mamę, która mówi, że zakupy dla dziecka powinno zacząć się robić dopiero w 7 m-cu ciąży. Poza tym musimy jeszcze ogarnąć pokoik dla dziecka, bo na razie jest tam "graciarnia" :) Ale wystarczy, że łóżeczko już jest, tak się cieszę o jaaaa!! :) :)
    Mi mama tez mówi bym nie kupowała nic :) dopiero w grudniu jak co ;) jak narazie mam myśli by coś kupic ale nie ciągnie mnie do tego .

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam nie zamierzam czekać tak długo z zakupami :) Nie wiem czemu bym miała sobie odmawiać tej przyjemności kupowania czegoś jak mi się spodoba. Żeby nie zapeszyć? W 40tc może się coś stać, o czym niestety doskonale wiem z Aniołkowych Mam. Nie wiem, czy potem będę się dobrze czuła bo tu też mam wiedzę taką, że przyjaciółki siostra pół ciąży przeleżała i to z głową w gół bo szyjka się skracała i inne tego typu rzeczy więc wszystkie zakupy robił mąż (mój osobisty jest średnio ogarnięty w temacie i raczej musze go wprowadzać we wszystkie tajniki i nie wiem jakby sobie poradził) :)
    Oczywiście grube rzeczy typu wózek, fotelik, łóżeczko zostawiam na koniec bo po co to ma stać, ale jakieś pierdoły i ciuszki które zmieszczą się na półce, którą już de fakto przygotowałam dla Dzidziusia - czemu nie? :)

Krysti, Rudzia, Eweliśka, KasiaKwiatek, Anka1501 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    A ja tam nie zamierzam czekać tak długo z zakupami :) Nie wiem czemu bym miała sobie odmawiać tej przyjemności kupowania czegoś jak mi się spodoba. Żeby nie zapeszyć? W 40tc może się coś stać, o czym niestety doskonale wiem z Aniołkowych Mam. Nie wiem, czy potem będę się dobrze czuła bo tu też mam wiedzę taką, że przyjaciółki siostra pół ciąży przeleżała i to z głową w gół bo szyjka się skracała i inne tego typu rzeczy więc wszystkie zakupy robił mąż (mój osobisty jest średnio ogarnięty w temacie i raczej musze go wprowadzać we wszystkie tajniki i nie wiem jakby sobie poradził) :)
    Oczywiście grube rzeczy typu wózek, fotelik, łóżeczko zostawiam na koniec bo po co to ma stać, ale jakieś pierdoły i ciuszki które zmieszczą się na półce, którą już de fakto przygotowałam dla Dzidziusia - czemu nie? :)

Zgadam sie!:) ja juz zaczelam po troche kupowac :)

l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 362 363 364 365 366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ