Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mówię ci żirawinowa pycha :) nawet nie trza jej slodzić

Poszukam w sklepach :)

Krysti lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam herbatkę wiśniową mmm... jak kompocik ;)

Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    To ja w sobotę jadlam, jako dziecko nienawidziłam. Dopiero jakieś 2lata temu ja zaczęłam jeść
    Znam dziewczyne co zupy tylko jada :) nic więcej ;)gotuje zupe co dziennie inna :D też szalona

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Znam dziewczyne co zupy tylko jada :) nic więcej ;)gotuje zupe co dziennie inna :D też szalona

O jaaaaa! Nie moglabym tak :D

Krysti lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupując mieszkanko w stanie surowym pomalowaliśmy pokój dziecięcy w kolorze szarym z różowymi paseczkami. Jeszcze dzidziusia w planach nie było, a pokój czekał na dziewczynkę. Ostatnio mąż do mnie z tekstem "ej, musimy znać płeć dziecka, bo ja nie chcę syna pedałka! :O" szalony ;p

Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Poszukam w sklepach :)
    Taka :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40abc137848d.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    A ja polecam herbatkę wiśniową mmm... jak kompocik ;)
    Wisniową tez jutro poszukam w polskim sklepie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    O jaaaaa! Nie moglabym tak :D
    Rudzia a wiesz jak ona wyglada :) ona ma 37 lat a wyglada jak by miala 20 mowię ci buźka jak pupcia niemowlecia figura i wogole ah ;)

Rudzia lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Rudzia a wiesz jak ona wyglada :) ona ma 37 lat a wyglada jak by miala 20 mowię ci buźka jak pupcia niemowlecia figura i wogole ah ;)

No to super ale ja bym nie wytrzymala na pewno :)

Krysti lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    No to super ale ja bym nie wytrzymala na pewno :)
    Ja tez nie ,ja muszę zjesc róznie raz to raz to;)nawet wczoraj ciuplam wedzonej i tak mi posmakowala ze kroje na kanapke :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    My kupując mieszkanko w stanie surowym pomalowaliśmy pokój dziecięcy w kolorze szarym z różowymi paseczkami. Jeszcze dzidziusia w planach nie było, a pokój czekał na dziewczynkę. Ostatnio mąż do mnie z tekstem "ej, musimy znać płeć dziecka, bo ja nie chcę syna pedałka! :O" szalony ;p
    A moze girl będzie :) hihi

Klaudia90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    ja tak sobie myślę i mam nadzieję, że kolejne usg będe miała przez brzuch i mąż będzie ze mną i jak lekarz będzie znał płeć i będzie to dziewczynka to lepiej żeby mój mąż usłyszał to od niego niz ode mnie :D bo on wierzy, że będzie chłopak i jak się okaże inaczej, pomyśli że ja go wkręcam :D
    No to masz ci Los lepiej weź:)

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie przywieźliśmy z mężem łóżeczko! Ale jestem podjarana!! <3

Rudzia, Krysti, KasiaKwiatek, Fasia, malinka1984, Amy, Anka1501 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Własnie przywieźliśmy z mężem łóżeczko! Ale jestem podjarana!! <3
    Składacie. Czy juz złożone :) fajnie ja to tez będę Podjarana napewno jak łóżeczko bedzie w domu jej

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że większość z nas nastawiona na Dziewuszkę jest :P
    Ja byłam na początku przekonana, że jest chłopak, ale wszyscy dookoła wmawiają mi, że to na bank dziewczynka i już tak zwariowałam, że moje przeczucia wzieły w łeb i teraz o dziewczynce myślę. Ależ cudownie by było gdyby na prenatalnych powiedzieli co tam między nóżkami się kryje :D

Ja też lubię herbatę żurawinową, ale jakoś ostatnio najlepiej wchodzi mi zwykła z cytrynką, za którą nigdy nie przepadałam :P
    Na kolacje zjadłam makaron spaghetti z keczupem - o zgrozo.

Znalazłam dzisiaj kolejny wózek który mega mi się spodobał, znów Tako. Równie fajny, nico tańszy niż city move bo u mnie w sklepie kosztuje 1200zł.
    https://www.youtube.com/watch?v=IyY-0w3gQRQ

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 20:46

Krysti, Rudzia lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie składamy ze względu na mamę, która mówi, że zakupy dla dziecka powinno zacząć się robić dopiero w 7 m-cu ciąży. Poza tym musimy jeszcze ogarnąć pokoik dla dziecka, bo na razie jest tam "graciarnia" :) Ale wystarczy, że łóżeczko już jest, tak się cieszę o jaaaa!! :) :)

Krysti, malinka1984 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Widzę, że większość z nas nastawiona na Dziewuszkę jest :P
    Ja byłam na początku przekonana, że jest chłopak, ale wszyscy dookoła wmawiają mi, że to na bank dziewczynka i już tak zwariowałam, że moje przeczucia wzieły w łeb i teraz o dziewczynce myślę. Ależ cudownie by było gdyby na prenatalnych powiedzieli co tam między nóżkami się kryje :D

Ja też lubię herbatę żurawinową, ale jakoś ostatnio najlepiej wchodzi mi zwykła z cytrynką, za którą nigdy nie przepadałam :P
    Na kolacje zjadłam makaron spaghetti z keczupem - o zgrozo.
    Marta Ty tez na dziewuchę chyba nam hormony przemawiają przez rozum:)) haha spageti z kechupem nieźle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Nie składamy ze względu na mamę, która mówi, że zakupy dla dziecka powinno zacząć się robić dopiero w 7 m-cu ciąży. Poza tym musimy jeszcze ogarnąć pokoik dla dziecka, bo na razie jest tam "graciarnia" :) Ale wystarczy, że łóżeczko już jest, tak się cieszę o jaaaa!! :) :)
    Mi mama tez mówi bym nie kupowała nic :) dopiero w grudniu jak co ;) jak narazie mam myśli by coś kupic ale nie ciągnie mnie do tego .

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam nie zamierzam czekać tak długo z zakupami :) Nie wiem czemu bym miała sobie odmawiać tej przyjemności kupowania czegoś jak mi się spodoba. Żeby nie zapeszyć? W 40tc może się coś stać, o czym niestety doskonale wiem z Aniołkowych Mam. Nie wiem, czy potem będę się dobrze czuła bo tu też mam wiedzę taką, że przyjaciółki siostra pół ciąży przeleżała i to z głową w gół bo szyjka się skracała i inne tego typu rzeczy więc wszystkie zakupy robił mąż (mój osobisty jest średnio ogarnięty w temacie i raczej musze go wprowadzać we wszystkie tajniki i nie wiem jakby sobie poradził) :)
    Oczywiście grube rzeczy typu wózek, fotelik, łóżeczko zostawiam na koniec bo po co to ma stać, ale jakieś pierdoły i ciuszki które zmieszczą się na półce, którą już de fakto przygotowałam dla Dzidziusia - czemu nie? :)

Krysti, Rudzia, Eweliśka, KasiaKwiatek, Anka1501 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    A ja tam nie zamierzam czekać tak długo z zakupami :) Nie wiem czemu bym miała sobie odmawiać tej przyjemności kupowania czegoś jak mi się spodoba. Żeby nie zapeszyć? W 40tc może się coś stać, o czym niestety doskonale wiem z Aniołkowych Mam. Nie wiem, czy potem będę się dobrze czuła bo tu też mam wiedzę taką, że przyjaciółki siostra pół ciąży przeleżała i to z głową w gół bo szyjka się skracała i inne tego typu rzeczy więc wszystkie zakupy robił mąż (mój osobisty jest średnio ogarnięty w temacie i raczej musze go wprowadzać we wszystkie tajniki i nie wiem jakby sobie poradził) :)
    Oczywiście grube rzeczy typu wózek, fotelik, łóżeczko zostawiam na koniec bo po co to ma stać, ale jakieś pierdoły i ciuszki które zmieszczą się na półce, którą już de fakto przygotowałam dla Dzidziusia - czemu nie? :)

Zgadam sie!:) ja juz zaczelam po troche kupowac :)

l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 362 363 364 365 366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ